Jump to content

luk@uk

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About luk@uk

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    leganza
  • An
    1998
  1. Sal tuturor!!Am incercat varianta aceea cu furtunele dar,din acel vas de plastic unde este antigelu ies 3 furtune,sus sunt 2buc ,unul in stinga ,unul in dreapta(care se duce in radiator) si apoi jos la baza unul mai gros!Cel de sus stinga este cald celelete 2 caldute foarte putin.Nu am idee unde se afla caloriferul amplasat ca mas apuca de demontat,am dat jos unitatea climatronica sa vad daca se vede ceva in spate dar nimic si nici nam vrut sa mai cotrobai ca orbu ca daca nu stiam ce cau ,asa ca mai astept ceva sfaturi de la voi,daca nu ramine varianta cu scanerul asa cum mentiona ovi_jer .
  2. Sal!! Multumesc mult de raspuns ,asa am sa fac,daca nu, sper cind ajung acasa in ro pentru ca momentan sunt in UK si este foarte scump si pe deasupra si prost, orice se face la masini este incet si prost mult mai rau decit in Romania!!Poate imi recomandati si mie un service din Bucuresti sau inprejurimi,ca nam avut pina acum Daewoo,am avut numai Citroen!!
  3. Scuze! Problema este ca nu baga deloc aer cald in habitaclu,de nici un fel! am butonat systemul in toate felurile poate,poate,dar nimik!!
  4. Sal all!! Am si eu o problema la o leganza cdx cu caldura,problema este cam asa: La bord imi indica temperatura apei care se ridica la jumate! Furtunul care iese din acel vas de espansiune(coolant) este si el cald! Cind schimb de la apasare butonului,,MODE,,acele planse se aud cum se schimba!! Am reglat la 32 grade maximul,pe recirculat si pe pozitia sus si jos!! Daca gresesc undeva vas ruga daca-imi puteti da ceva sfaturi la ce ma-as mai putea uita,nu prea le am in ale masinilor dar imi place sa invat de la veterani !!! Va multumesc tuturor!!
  5. Sal! Pai leganza a costat 500 de lire dar treaba e ca avea 4 probleme disc ambreaj - rulment roata,frina de mina si garnitura de la chiuloasa in rest arata ca noua functioneaza totul ok toata reparatia a costat 500 de lire reparatia !! Super mult dar asa e aici super scump totu! nu mai zic de asigurari sau taxa de drum!! Multumesc la toti pentru raspunsuri!! Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Se foloseste si-n UK parca
  6. Salut all!! Sunt sunt un proaspat posesor de leganza si sper sa aflu cit mai mult de la veterani despre aceasta masina ! Eu sunt in uk si o sa fac o calatorie de vacanta acasa in ro si astept ceva sfaturi de la voi ce sa am cel mai mult in vedere! Nu stiu nimica despre istoria ei ce va pot spunde este : model cdx 1998 full +piele ,98k mile ,o problema ar fi ca scapa ulei pe sus pe la chiuloasa e vreo problema daca o conduc asa pina in ro ca schimbare garniturii aici costa fff muult si nu sunt sigur daca e ok sa merg asa !!! Ambreaj nou nout +rulment roata din fata schimbate zilele astea! Thx all!!!
 

×
×
  • Create New...