Jump to content

gruntzus

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About gruntzus

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  1. Ia-ti euro 4 FARA vopsea metalizata. Eu am Logan cu vopsea metalizata si mai bine imi luam alb simplu pentru ca e si mai frumos si nu mai platesti si vopseaua (un prieten de-al meu are cu vopsea nemetalizata si se intretine la fel ca si a mea). Din experienta mea de 2 ani de Logan: nu merita sa-ti iei Dacie cu optiuni... cat mai putine optiuni posibile, chioara daca se poate!
  2. gruntzus

    Accident Matiz

    Pai scandal o sa fac dar va anuntam si pe voi ca sa va feriti...si sunt aia asa de gretzosi de parca le ceri de pomana...n-am vazut in viata mea la toate service-urile Dacia din Bucuresti si din tara un om mai gretos si mai acru decat ala de la Plevnei. Pentru cine vrea pot sa-i spun si cum il cheama!!!! De-aia ma plangeam de acte si va intrebam pentru ca, de exemplu acuma, eu nu am nici o dovada ca am fost in service la ei pentru ca facturile de la Omniasig sunt la Omniasig iar procesul verbal de predare-primire nu mi l-au dat! O sa fie foarte greu si, oricum, cine puii mei mai are curaj sa-si duca masina la inca o schimbare de spoiler tot la ei??? Eu am zis bogdaproste ca mi-am luat masina de acolo ca cine stie ce mai furau de pe ea! Ca bancheta aia din spate am un feeling ca nu e a mea... In alta ordine de idei, ca sa nu ma fac de cacao...stie cineva cum se fixeaza bancheta aia din spate? Nu stie nimeni sau s-a mai discutat? ca eu nu gasesc! Am dat
  3. gruntzus

    Accident Matiz

    Fratilor, feriti-va de Radacini Plevnei ca de > !!!! Am luat masina "reparata" !!!! 1. Trebuia schimbat spoilerul: arata groaznic, e plin de zgarieturi care, dupa ce am spalat masina se vad si mai oribil! Si spoilerul meu era zgariat numai in stanga...asta e plin de zici ca s-a jucat o matza nebuna cu el!!!! 2. Bancheta din spate e plina de urme de pantofi si, ce e mai rau, nu mai sta fixata ...se hatana la fiecare denivelare. Poate nu m-am prins eu de mecanism dar de ce mi-or fi umblat la ea si de ce n-au fixat-o la loc??? E oribil! Cine stie ce bube i-oi mai gasi!
  4. Tot offtopic . Alx, de Omniasig zici?
  5. Omniasig nu are reintregire! Am CASCO de 2 ani la Omniasig pentru Logan si de cateva luni pentru Matiz si va spun sigur! La primul incident (masina lovita in parcare de un camion ... ceva mare... nu stiu ce ca a fugit....) dupa reparatie am vrut sa platesc reintregirea ca eu asa stiam ca e dar mi-au zis ca la Omniasig nu exista asa ceva! Si nici acuma cu Matizul nu trebuie sa platesc!
  6. Nu va mai luati de Logan-uri ca nu e bine sa generalizati ! Eu am logan si nu ies aiurea si nu fac smecherii pentru ca loganul este o masina cu limite ... ca orice masina ... si mai ales ca orice dacie la urma urmei!
  7. gruntzus

    Accident Matiz

    Sa va spun ce s-a intamplat! Pana la urma am rezolvat cu constatarea... a venit un constatator la fata locului si s-a rezolvat ... un domn foarte amabil! Dupa aceea a inceput circul la service. Ca n-au timp, ca n-au loc, etc. Pana la urma mi-au primit masina, mi-au facut procesul verbal de predare primire dar NU MI L-AU DAT!!!! Eu am dat talonul, cheia si masina si n-am nimic! Nici un act! Deocamdata am lasat masina acolo dar mi se par foarte gretosi si nu am certitudinea ca fac vreo branza + ca am o indoiala cu actele!!! E posibil in Romania "Europeana" sa-ti ia masina si cheia si talonul si cand ceri procesul verbal sa nu ti-l dea? Azi de dimineata am sunat la AUTONET, m-am programat si ma duc miercuri dar daca ma trezesc si acolo ca nu-mi dau procesul verbal???
  8. gruntzus

    Accident Matiz

    AAA...ar fi minunat! Daca aveti numar de telefon de la AUTONET dati-mi-l si mie! Caut si eu pe internet!
  9. gruntzus

    Accident Matiz

    Cum adica decontare directa?
  10. gruntzus

    Accident Matiz

    De ce nu oi fi tractat-o eu aseara in fata la AUTONET???? Ca daca stiam ce se vehiculeaza despre radacini nu o mai duceam acolo. Acuma iar 1 mil. tractarea
  11. gruntzus

    Accident Matiz

    In primul rand, iti multumes ca mi-ai raspuns! Am la Omniasig si mi-au zis clar ca nici un inspector nu vine pana luni...o sa astept ce sa fac? In ceea ce priveste parcarea...asa e, tot pe strada o tin. Nu sunt sigur ca am ales bine service-ul...dar acuma faptul este consumat!
  12. gruntzus

    Accident Matiz

    Da nu e tehnica ... n-am stiut unde sa pun intrebarea...aveam nevoie de sfaturi si pentru service. Am fost la politie ...ma mir si acum ca nu i-au retinut permisul nevestei ... in fine...am procesul verbal de la politie Reparatia se face pe CASCO pt ca a fost vina ei si am inteles ca abia luni vine constatator ...alta era problema... mi-e cam naspa sa las masina asa in strada tot weekend-ul si, in plus, am citit pe-aici pe site tot felul de pareri "bune" despre Radacini. Acum, n-as mai tracta-o din nou...dar daca aveti vreun sfat ca sunt cam dezorientat... nu prea am experienta la accidente!
  13. gruntzus

    Accident Matiz

    Buna, sunt nou pe forum si vin si eu cu o problema. A busit nevasta Matizul azi noapte si i-a distrus directia => nu mai e deplasabil. L-am tractat pana in fata la Radacini Plevnei si acuma ma rog de constatatori sa vina sa-l vada ca sa-l pot baga la reparatie. Problema e ca e cu cerere si constatatorul vine cel mai devreme luni si n-as vrea sa las masina in strada. Daca puteti sa ma ajutati cu vreun sfat, va multumec!
 

×
×
  • Create New...