Jump to content

omydee

Membru
  • Content Count

    131
  • Joined

  • Last visited

About omydee

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/04/1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Brasov
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2007
  1. La multi ani cu sanatate!

  2. Nu mai fi suparat! Astea 5 stele poate o sa-ti smulga un zambet, macar.

  3. HE HE HE! Inca o problema de genul "Asa face toate!" Ce ma bucur! Ma gandesc, oare ce urmeaza????
  4. Impresia mea este certitudine. N-AM sa mai cad in aceeasi greseala a doua oara, in a cumpara orice fel de masina marca chevrolet (am scris intentionat cu "c" mic, pentru mine nimic din masia asta n-a demontrat ca merita un oricat de mic efor financiar din partea mea). La 10000km cat am cu ea, si mai putin de un an de zile, mi-a facut probleme cat pentru 10 masini. Sau mai bine zis mi-a facut probleme si m-a dezamagit cat 10 masini. Puteti s-o laudati cat vreti voi, sa ziceti ce vreti voi! Eu am avut grija de masina, nu mi-am batut joc de ea, am intretinut-o, nu am fortat-o, nu am bruscat-o, nu am "pus frane prin balti". Deci numai faptul ca am citit asta, a nu se pune frane prin balti ca se decalesc discurile de frana, ma face sa ma ingrozesc pe ce fel de masina am dat banii. Pentru ca si mie mi-au aparut acele vibratii puternice la o franare ceva mai "apasata". Cat despre greieri, am prin ea o armata, mai am putin si ma transform in "mic intreprinzator particular si crescator de greieri". Si prin bord, si prin usi, si mai ales in portbagaj si pe sub masina. De vre-o luna incoace a inceput sa scartie suspensia, numai ca la mine pe fata, probabil ca trebuie sa merg la spalatorie sa o "spal'. Apa in ea mi-a intrat de vreo 3 ori, undeva la geamul stanga fata, intre cheder si oglinda, si credeti-ma, n-am UITAT geamul deschis. Si poate sa zica Tolin cat o vrea ca, citez "atrag raul, sau am pornit cu stangul", ceva de genul asta. Conduc de multi ani, si mi-au trecut destule masini prin mana. si am stat de vorba cu destui oameni, multi cu experienta, apropos de masini. Eu asa ceva nu am mai patit, si mai ales cu o masina noua. Si, cu riscul de a supara pe multa lume, AM AJUNS SA REGRET LOGANUL! Pe care l-am vandut pentru ca am avut un regretabil accident cu el, primul si sper ultimul din viata mea. Si care Logan, cel putin cel pe care l-am avut eu, am ajuns sa o simt pe propria piele, a fost net superior tablariei de proasta calitate pe care o detin (sper din inima pentru o cat mai mica perioada) acum. Si a-s avea inca multe de spus negativ despre masina. ASTA E!
  5. Bai fratilor, voi doi (si cand zic voi doi ma refer uneori la tine si de cele mai multe ori la Tolin) depasiti puterile mele de intelegere, prin raspunsurile voastre. Si puteti sa-mi dati si "ban" pentru asta, nu-mi mai pasa. Adica, CONCRET: la un C...T de Chevrolet cu DOAR 4000km la bord, daca scartie si pacane, ori merge boul de sofer cu frana de mana trasa ori trebuie SPALATA suspensia. DUMNEZEULE MARE, in ce tara frumoasa traim. Si mai e si populata pe deasupra!
  6. Heiiiii, si iata ca se intampla si la mine!!! Ieri ma intorceam de la Mures, dupa Sighisoara spre Brasos, ceva viteza, ca-i drumul bun. Si de la vreo 120-130 la ora, a trebuit sa franez ceva mai apasat, fara insa a brusca franele sau sa fie nevoie sa intervina ABS. Si a inceput o trepidatie in volan, de toata frumusetea. Efectiv m-am speriat, deoarece e prima oara cand masina mea reactioneaza in felul acesta, la o franare mai "apasata" si la o viteza ceva mai mare. Si vibratia puternica a durat pana in momentul in care am luat piciorul de pe frana, dupa care am franat iar, si masina s-a comportat normal. Precizez ca am 10500km. Sa inteleg ca ma asteapta "DISK CHANGE"? sa zic asa? Si cu certitudine nu sunt genul care uita piciorul pe pedala de frana.
  7. Dumnezeule, omule! Tu n-ai auzit de semne de ortografie? Pentru ca e un adevarat tur de forta sa citesti si sa intelegi tot ce ai scris tu acolo. Desi in unele probleme s-ar putea sa ai dreptate.
  8. Preconceptii, si iti spun asta din toata inima si din toata prietenia pe care ti-o port datorita posturilor tale pline de multe sfaturi bune, preconceptii deci, pe care multe le am de la tine. Chiar nu te inteleg. De ce iubesti atat de mult masina asta? La tine nu sunt tot "proconceptii", ma rog, invers ca ale mele, vis a vis de aceasta "minunata" masina? Pentru ca nici pe departe nu este ce ti-ai dorit tu, in momentul in care ai cumparat-o. Si nu conteaza pretul, ci doar asteptarile. Si daca nici acu, in al 12-lea ceas nu recunosti asta, atunci chiar nu mai are rost sa discutam pe aceasta tema, niciodata. Iiti garantez, puteai s-o dai de-a dura de 3 ori, daca-ti era pe sufletul tau, n-o vindeai nici pentru tot aurul din lume. Cat despre problemele ei, LE ARE, si mari, nu gluma. Ca-i tabla slaba, ca-i interiorul frumos dar se zgarie la cea mai mica adiere de vant, ca consuma, c a se balanseaza in vant ca o barca, ca ... Dumnezeu mai stie ce .. merge! DAR! Ca la 10-15k km ai discurile ovalizate, ca la 10-15k km trebuie sa schimbi supapele, ca suspensia "bate" ca la raposata Dacie a tatalui meu, dar dupa 200 000km, asa ceva nu mai este de acceptat, si cu atat mai mult la o masina NOUA! Si mie mi-e draga, sincer! Cu toate problemele descoperite de mine pe a mea sau spuse de cei mai multi si bine intentionati cititori ai acestui forum. Dar sa dam Cesarului ce-i al Cesarului. Este totusi "UN LOGAN KOREAN".
  9. La ce ma asteptam? Cred ca la o masina "straina", nu la un Logan corean.
  10. Cred acum ca este cea mai slaba masina din clasa ei si ca am facut o mare greseala cumparand-o. Putin dai, putin ai. Nu pot sa zic ca-mi pare extraordinar de rau ca am optat pentru AVEO. Dar imi pare. Si sunt total, adica 100%, de acord cu problemele expuse de tine, probleme pe care, indiferent cine ce ar vrea sa zica, masina le are. Cert este ca-mi pare rau, deoarece, pentru 50 euro in plus la rata, imi puteam lua cu totul si cu totul altceva. Asta e. Poate data viitoare!
  11. Nu, nu se opreste. Sa vezi cand dai in frane si e un drum cu gropi cum iti intra abs'ul imediat ( roata se blocheaza imediat in aer ) ... OK, de acord sa intre ABS-ul. Dar nu ar trebui sa decupleze imediat ce rotile sa invart normal? Deci mie mi-a carait padala pana s-a oprit masina, de la vreo 30-40 km/h aproximativ. Satori: Nu lasati tagurile neinchise. Femeia de serviciu este in concediu.
  12. Pot sa-ti spun ca am patit si eu de doua ori la fel. Aveam aprox. 30-40 km pe ora, in franare usoara. Am intrat intr-o denivelare destul de abrupta, ca sa zic asa, si mi-a intrat ABS in functiune. Prima data, pedala a "carait" pana s-a oprit masina, iar frana era ingrozitor de ineficienta. A doua oara, am luat brusc piciorul de pe frana, dupa care am franat din nou. Si a revenit la normal. Se pare ca am mai descoperit o HIBA.
  13. Dumnezeule, cate bordeie, atatea .. "pareri". La aveo sedan, CD nu functioneaza fara cheie in contact, si aceasta rasucita pe prima pozitie. In momentul in care rasucesti cheia pe pozitia de "scoatere" CD-ul se opreste. Cu tot cu radio
  14. Dupa pererea mea, "maxima ", o apasare in blana nu face decat sa-ti sporeasca senzatia de lipsa de putere, nu stiu de ce. Cat despre mine, eu intotdeauna accelerez progresiv, la limita "puterii' daca-mi este permisa exprimarea, iar senzatia de "bagat in scaun" este mult mai accentuata.
 

×
×
  • Create New...