Jump to content

pankrator

Membru
  • Content Count

    128
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About pankrator

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Cluj
  • Din
    Cluj
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  1. pankrator

    Vand Tico

    Din pacate nu am drum prin Bucuresti. Anuntul e inca valabil.pret nou 1000 euro.
  2. pankrator

    Vand Tico

    Masina arata si acuma la fel. Pozele au fost facute in data postarii anuntului. In afara de mici pete de rugina masina nu are probleme. Cu 600 euro in nici un caz nu o vand. Daca esti dispus sa oferi mai mult ne putem intelege.
  3. pankrator

    Vand Tico

    Daca era pe benzina m-ar fi interesat.
  4. pankrator

    Vand Tico

    Anunt inca valabil. Pret nou 1300 euro
  5. pankrator

    Vand Tico

    Anunt inca valabil si reducem un pic din pret. Pret nou: 1500 E
  6. pankrator

    Vand Tico

    Accept si schimburi cu fiesta/polo. Bineinteles ofer diferenta.
  7. pankrator

    Vand Tico

    A venit momentul sa ma despart de Tico. Cateva date despre masinuta: Daewoo Tico SL din 1999, ITP valabil pana 2011, 131000 de kilometrii inchidere centralizata, alarma, 2 chei. Masina a fost ingrijita, reviziile au fost facute la timp. Sunt membru forumului din 2004 si am apelat la ajutorul colegilor pentru remeiderea defectiunilor aparute. Multe piese au fost schimbate recent: kitul de abreaj, placute de frana, toate bucsele de pe fata, bratul inferior, rulmenti spate, garnitura motor, bujii. Masina consuma 4% in afarea orasului( chiar mai putin daca mergi batraneste), iar in oras in jur de 6,5%- 7%. Are si ceva modificari dupa cum se poate observa din poze: Folie autorizata Lumar pe luneta si geamuri spate, tapitere schimbata, bord vopsit in negru, incita pentru boxe custom din fibra de sticla, mp3 player Clarion, boxe Mac Audio de 16.5 cm. Probleme: are cateva pete de rugina insa nimic foarte grav. Pret: 1600 Euro.
  8. Multumesc pentru raspunsuri. Intradevar nivelul lichidului de frana era un pic scazut. Am completat cu lichid dot3 de la 2+2 si becul nu se mai aprinde. Se intampla ceva daca am pus un pic peste linia de max?
  9. Am o problema cu franele si ca sa nu deschid un topic nou m-am gandit sa postez aici intrebarile. Cand franez se aprinde becul de frana de mana pe bord pana iau piciorul de pe pedala. Asta se intampla numai in mers. Mentionez ca franele prind bine, insa frana de mana aproape deloc. Ce e de facut? Masina este un tico din 99 cu 130000 km la bord.
  10. Masina a intrat azi in service. Se pare ca problema vine de la semering care trebuie schimbat. Multumesc pentru ajutor.
  11. As vrea sa va cer ajutorul in urmatoarea problema: De 4 zile am observat o pata sub masina. De atunci in fiecare dimineata gasesc o pata sub ea. Din cate am vazut curge undeva in partea stanga, langa alternator. Am verificat filtrul si nu acolo este problema. Atasez niste poze sa vedeti exact cum sta situatia. Masinuta este un tico din 99, cu 130000 km pe bord. Precizez ca am cautat pe forum inainte sa deschid acest topic insa fara succes.
  12. aduc stelele..:)

  13. Prietena mea are un colt(3dr) pe care am condus-o si eu destul de mult(~2000km). Plusuri: Spatiul interior foarte mare Motorul trage destul de bine(este de 1.3 /95 cp) Design exterior reusit. Tinuta de drum destul de buna. Minusuri: Consumul este putin mai mare fata de cifrele date de producator Interiorul mie personal nu prea imi place dar este o chestie de gusturi. Motor destul de zgomotos la turatii mai ridicate. Cum a mai precizat cineva mai sus, au fost probleme cu farurile in sensul ca nu au fost reglate, dar s-a rezolvat dupa o vizita la reprezentanta. Despre costul reviziilor nu pot sa zic deocamdata nimic pentru ca masina intra la prima revizie saptamana viitoare. Yaris inca nu am condus asa ca nu pot sa fac o comparatie intre cele doua masini.
 

×
×
  • Create New...