Jump to content

cristi1225

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About cristi1225

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  1. Salutare am si eu o intrebare. Exista cumva o baza de date cu masinile a caror inmatriculare a fost suspendata datorita lipsei RCA-ului sau a ITP-ului? Si daca da la ce adresa se gaseste ca nu reusesc sa dau de ea. Multumesc
  2. Salve, am o problema destul de antipatica cu tremuratul la relanti al matizului. Din cate am aflat de relanti se ocupa senzorul (am fost in service am pus unul nou si face la fel) si o anume valva PCV. Exista aceasta valva si pe matizul euro 3???
  3. OK multumesc pentru sfaturi. O sa ma documentez sa vad cum fac resetul si idle learn procedure. Nu am inteles prea mare lucru din linkul ala dar ma prind eu. Turn ignition on = Pornesc motorul? sau vorbesc prostii?
  4. Nu am mai intrat pe forum in ultima vreme din pacate si imi cer scuze ca nu am raspuns. Intre timp masina a avut aceleasi simptome si am mers iar la service chiar azi. Am mai schimbat un injector si am cumparat un filtru de benzina si unul de aer. Tremura mai putin e drept dar dupa cum o simt problema se va agrava peste o saptamana. Am nevoie de un mecanic care sa imi spuna din ce cauza se infunda injectoarele nu sa imi puna testerul si apoi sa imi schimbe injectorul asta e. Stiti vreun service sau vreun mecanic cu mai multa rabdare? PS Tolin, sorry pentru deschiderea unui nou topic dar aici discutiile se axau pe problemele tehnice iar eu vreau sa gasesc pe cineva care sa imi faca o diagnoza a cauzei pentru care se infunda acele injectoare, respectiv un service sau un mecanic mai putin "ocupat".
  5. Asta a aparut pe calculatorul lor ca am vazut si eu. Ce altceva poate fi?
  6. Nu am pus benzina 95 - doar Supereuroluk sau Petrom 99. Ciudat e ca dupa ce mi-a schimbat injectorul ala in service masina a mers bine vreo 2 zile. Nu poate fi cred de la schimbat vitezele pentru ca imi moare cand plec dimineata in viteza I. Este putin deal la mine dar nu abrupt deloc.
  7. Am cumparat un matiz nou in iulie 2006 si a mers excelent pana acum vreo 2 saptamani cand a inceput sa imi moara la pornire in viteza I, sa tremure la ralanti si sa se auda foarte tare motorul. Am mers la service si mi-au schimbat un injector dupa care masina a mers bine 2 zile si .. aceleasi simptome. Mers iar la service si pe calc lor a aparut aceeasi problema - injector. Au zis ca nu mai pot sa imi schimbe si sa pun lichid de curatat injectoare. Bineinteles ca ne-am certat (masina fiind normal in garantie) si am plecat. Am pus si lichid din ala, nici o schimbare. O fi de la benzina? Se mai poate intampla chestia asta si de la altceva? Si daca stiti vreun service mai bun prin Bucuresti... eu am fost la cel de pe Plevnei - Radacini si ... Cristi
 

×
×
  • Create New...