Jump to content

zeus85

Membru
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

About zeus85

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/09/1985

Contact Methods

  • Yahoo
    zeus_iuli

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Dacia/Daewoo
  • Model
    1310/Cielo
  • An
    1999/1995
  1. Vand 3 seturi de anvelope folosite; garantie: nu am ce garantie sa ofer decat ca cumparatorul le inspecteaza, iar daca ii convine, le cumpara. 3 anvelope Goodyear UG7+ 1 anvelopa Goodyear UG6 Anvelopele au dimensiunea 195/65/15 Una din anvelope are DOT 3307, 2 din ele au DOT 2105, iar cea de-a 4 are 5004 parca. 2 Din ele au mai multa "carne" si ar mai merge 2 ierni celelalte 2 mai merg o iarna Preturi: 200 ron toate 4 ---------------- 4 anvelope Semperit de iarna Anvelopele au dimensiunea 195/65/15 Sunt din 2005 cred, verific maine DOT-ul. 2 Din ele au mai multa "carne" si ar mai merge 2 ierni celelalte 2 mai merg o iarna Preturi: Toate 4 se dau cu 170 ron negociabil --------- 4 anvelope Montana. Anvelopele au dimensiunea 198/65/15 Dot ct 2004 parca. "Carne" mai au destula . Preturi: Toate 4 - 70 ron Se vand doar in Bucuresti , predare personala. contact: 0722 411 082
  2. Frumoasa jucaria asteptam poze si cu preparatele ) ca tot vine caldura
  3. @ niki: se foloseste la 220V sau direct la bateria masinii (are clesti care prind de baterie) @Victor: nu ne arati si poza/pozele cu jucaria? Rotisorul/gratarul , cum vreti sa ii spuneti, nu este pentru purcei/miei si alte jivine d-astea , motorul nu ar duce atatea kg, este facut mai pentru omul de rand care vrea sa stea cu prietenii in loc sa se "sacrifice" la gratar. Pentru romanii carora se place gratarul clasic se poate folosi si asa.
  4. S-au facut corecturi unde s-a putut, legat de "A-ti". Imi asum greseala. Cealalta este greseala de scriere- recitire , mi-o asum si pe aceasta.
  5. Ati cumpara un gratar care face "singur"carnea? Acest poll , este creat pentru a trage cateva concluzii la cat de deschis este romanul lucrurilor noi. Gratarul contine tepuse mari (2-3 la numar) si tepuse mici (7-11 la numar). Tepusele mari si cele mici sunt invartite de un motoras cu o viteza de 30-60 RPM . Se pun bucati maricele de carne,legume etc pe tepuse se presara sare in timp ce se invart si se servesc cand sunt gata cu lamaie stoarsa pe bucatelele de carne (mie asa mi-a placut cel mai mult ) http://www.barbecuebible.com/board/viewtop...aa4351405c2db7b Timpul de preparare este de 1 ora pentru bucatile maricele de carne nu 4-5 ore cum zice acolo pt ca s-ar usca carnea de la atata foc. Cutia poate fi folosita si ca un gratar normal. P.S: voi comunica pretul unui astfel de gratar cand se vor fi strans destule voturi pentru a trage si concluzii.
  6. zeus85

    Vand Cielo 1995

    Din ultima poza se observa ca nu are geamuri electrice. AC are cumva?
  7. In jurul sumei de 3800-4000E te-ai incadra destul de bine la un matiz 2004-2005 cu A/C si eventual alte dotari. Masinuta este ieftina la intretinere,economica(consuma putin), usoara (deci fuge ). Nu o sa necesite prea multi bani pe piese tinand cont de an si eventual nr de kilometrii raportat la anul de fabricatie (daca sunt reali). Dupa ce am dat cielo 95 am luat in calcul matizelul pe langa alte masini deci ar fi o masina buna pe care sa iti faci "scoala" sa zic asa in loc sa depanezi in fiecare la ea (asta in cazul in care te pricepi la reparat). Alte variante in afara de dacii la banii astia mai sunt strainezele cu muuulti kilometri la bord sau probail cele de pana in 2000. Daca vrei cielo si ti s-a pus pata pe el ( cum mi se pusese si mie acum 2 ani ) iti recomand sa iei neaparat unul cu A/C si cat mai recent.
  8. Ca fost posesor de cielo coreean (cu cateva dotari: geamuri electrice fata-spate, servo,A/C, TUROMETRU (daca asta poate fi considerata dotare si alte nimicuri)) pot spune ca am renuntat la cielo in urma loganului laureate. Nu exista luna in care sa nu investesc intre 1-2 mil minim in reparatii de pe urma cielo-ului pe cand de pe urma loganului nu a necesitat reparatii in juma de an decat apa paie si bataie. Nu sunt fan logan dar sunt de parere ca in 2008 un minim de confort (A/C,servo,TUROMETRU,airbaguri plus alte nimicuri) este necesar chiar si daca acest auto este logan si cel mai important este sa nu ceara bani in fiecare luna.
  9. Un an de fabricatie si un numar de kilometri se poate?
  10. Preturile astea se stie ca sunt iesite tin tipar si sunt niste cazuri izolate care nu reflecta realitatea. O revizie de 60.000km nu sare de 800-900 ron atat la logan cat si la aveo ceea ce nu mi se pare mult deloc.
  11. Nu Toma. Service-ul unde dai cu sapa e si Dacia sau doar Renault? Uite facturile: Dacia Logan 1.4 MPI, revizie de 95000 km: Manopera: Piese: Revizie 30000 logan 1.5 dci MCV: Se pare ca aceste lucruri se gasesc si la alte marci de masini de exemplu chevrolet. Luand in considerare aceste lucruri poti spune ca si aveo e o masina scumpa la intretinere in ciuda pretului normal de achizitie.
  12. Deci vechiul proprietar care mi-a vandut masina nu a bifat nimic pe contractul de V-C cum ca nu vrea numerele. In consecinta mai platesc ceva? Eu voi pastra numerele de la vechiul proprietar.
  13. In cazul in care pastrez numerele de la fostul proprietar mai platesc vreo taxa de numere?
  14. Este normal ca o firma de leasing sa te trimita pe tine sa faci verificarea la biroul de credite? Asta nu este treaba lor? Spun asta pentru ca cucoana de la leasing cand a auzit ca vreau sa cumpar un matiz prin leasing a facut niste ochii de parca ai fi vrut sa o omori. Daca venea un "Dorel" sa cumpere un BMW la fel proceda? il trimitea la biroul de credite sau se interesau ei?
  15. Se mai gasesc matizuri noi pe stoc? Am trimis cateva mailuri la dealerii din bucuresti si se pare ca nici unul nu mai are vreun matiz pe stoc indiferent de configuratie .
 

×
×
  • Create New...