Jump to content

depe

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About depe

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/09/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    bucuresti
  • Interests
    oracle
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Tico SL
  1. Este de ajuns ca o singura linie orizontala sa fie buna si ai continuitate...
  2. Dezaburirea merge sigur? 45 ron
  3. Multumesc pentru idei . Bataia se aude doar in timp ce masina merge. Am schimbat si benzina .Inainte bagam doar de la OMV Vasile Milea . S-a intamplat o data ca la oprire motorul sa nu se opreasca imediat si sa mai tremure 1-2 sec Service scrie pe ea.
  4. De la o vreme am o mica problema cu masinuta . De 2 ori in curs de o luna la pornire a scos ceva fum albastru si tot cam de atunci se aude un zgomot de bataie cand trec din 3a in a 4a Zgomotul seamana cu un tacanit si scade in intensitate cand in a 4a ajung la 60kmh. Ce poate fi ? Ca nu vreau iar sa ma duc la service si sa ma jupoaie aia de bani... Nu mai deschide subiecte existente. Foloseste functia
  5. Atentie Auto Net Giulesti Pusi doar 1 plumb dar facturati 4 bucati. Inlocuit discuri de frana si rulmenti .Mi se da masina ca este gata .Fac o tura cu ea si se auzea o bataie . Recunosc ca nu au avut rulmentii originali si ca au pus altceva. Daca se ducea nevasta-mea cu masina si nu auzea huruitul , astia chiar in halul ala predau masina. In concluzie :scumpi ,incearca sa te pacaleasca daca au ocazia. La pomul laudat sa nu te duci cu sacul...
  6. Sa inteleg ca ai iesit mai ieftin daca ai facut instalatia electrica si sanitara cu altcineva? Treaba asta cat te-a costat?
  7. Sunt in stadiul cautarii unei firme care ridica case din lemn .Firma cu care ai ridicat mdmhouse cum ti s-au parut? Tu ai cumparat casa la rosu de la ei sau o varianta mai scumpa ? Daca ar fi sa mai ridici acum o casa ce nu ai mai repeta tinand cont de experienta acumulata?
  8. Femeia care a scapat cu viata din matiz este in continuare in spital in stare destul de grava. Sufera tot felul de interventii chirurgicale foarte costisitoare ca sa nu mai vorbim de trauma psihica. Cum ar putea ( in mod legal, desigur) sa obtina compenastii materiale sau daune, avind in vedere ca soferul Loganului a murit si ea nu stie nimic despre familia lui. E de mentionat ca cei doi morti dim Matiz erau tatal si logodnicul femeii care a scapat cu viata.
  9. Acum 5 zile am lasat masina la Autonet Giulesti pentru o reparatie pe Casco (Alliantz) .Astazi i-am sunat (asa mi-au zis, nu i-am sunat mai devreme) si stupoare:trebuie reconstatare .M-au apucat toti dracii ,pentru daca nu-i sunam eu ,ei nici nu se sinchiseau.Am sunat la Alliantz de unde mi s-a spus ca pana acum nu s-a cerut reconstataredin partea Autonet. Concluzia :Autonet de rahat PS: Daca aveti idee cum sa-i ard pe astia , ajutati-ma.
  10. Cele 2 fire se duc in aprinderea electronica.
  11. Intrebare: Piesa asta din care ies doua fire albe, ce este?
  12. Mi-au venit gumele de la Forte Hankook H706 cu tot cu transport pana acasa aproape 1200K Sunt super
  13. La AutoNet am gasit Hankook cu 1900K . Este cam mult . Stiti cine mai vinde asa ceva?
  14. Am o gaura mica in radiator Stiti unde pot sa-l lipesc?
 

×
×
  • Create New...