Jump to content

george_d

Membru
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by george_d

  1. george_d

    Vand Cielo

    Scuze ca nu am mai postat. Deocamdata masina nu mai este de vanzare.
  2. george_d

    Vand Cielo

    prima inmatriculare 1998 1600 eur Poze
  3. george_d

    Vand Cielo

    Cielo 1.5 SOHC 1996, 166 000 km, AC, mp3 player, geamuri electrice, inchidere centralizata, ITP 02 2011. vignieta 05 2010. Piese schimbate recent: ansamblu stergatare, pompa frana, pompa servodirectie, discuri frana, cauciucuri fata, amortizoare fata si spate, baterie. Masina are cateva probleme estetice care nu prea se vad in poza. Pret 1800 eur negociabil.
  4. Am fost la un service, au ridicat masina pe elevator si au gaurit cu un burghiu pana s-a putut scoate amortizorul. Dupa doua ciocane a cazut si piulita. Au pus surub si piulita noua. Va multumesc pt sfaturi!
  5. Amortizorul n-a iesit. Sper sa ajung la mecanic saptamana care vine, fara elevator nu am o pozitie buna ca sa dau gaura bine si nu vreau sa stric mai mult. Va multumesc pt sfaturi!
  6. Azi am incercat sa schimb amortizoarele spate. Dupa ce am innecat suruburile din punte in WD 40 am inceput sa le desfac, cel din stanga a mers greu dar a iesit pana la urma, cel din dreapta s-a rupt dupa cateva ture. Bucata din surub care a iesit are aproximativ lungimea bucsei de la amortizor. Am vreo sansa sa scot bucata ramasa in punte sau tre sa schimb puntea cu totul? De sudat ceva peste ciotul ramas nu prea cred ca merge pt ca nu e loc...oare merge gaurit ciotul si infiletat un alt surub (care sa de infileteze in sens invers decat cel obisnuit)?
  7. Diametrul interior al pompei e de 22 de mm, am impresia ca astea sunt pe Executive sau pe modele mai noi.
  8. Cu toate ca am luat ITP din prima in weekend am fost la service pt schimbat pompa frana (era de 20 si am pus de 22), reglat saboti si frana de mana. Rezultatul e peste asteptari
  9. DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI BRIGADA DE POLITIE RUTIERA Numar operator de date cu caracter personal 3223/2006 Stimate domn La solicitarea dumneavoastra adresata prin e-mail conducerii Brigazii de Politie Rutiera, prin care sesizati faptul ca la intersectia Dinicu Golescu – M.Vulcanescu – str.Garii de Nord unii conducatori auto depasesc pe sensul opus de circulatie coloana de vehicule oprite la semafor, va comunicam urmatoarele: - agentii de politie rutiera au actionat in zona precizata in perioada 01 – 14.08.2007, ocazie cu care au depistat si au sanctionat contraventional, pe loc, un numar de 21 conducatori auto conform prevederilor art. 120 lit.”k” din Regulamentul de aplicare a O.U.G. nr. 195/2002. Totodata, cu ajutorul aparaturii video din dotare au fost filmate 16 autovehicule pentru aceeasi abatere, proprietarii acestora urmand a fi identificati si sanctionati ulterior. Aspectele semnalate raman in atentia agentilor de politie rutiera. Cu stima, SEFUL BRIGAZII DE POLITIE RUTIERA, Comisar sef Motoc Marin
  10. Cand am incercat sa o demontez pompa nu am reusit sa o scot pt ca lovea in carcasa de plastic care protejeaza cureaua de distributie. Ca sa desfac acea carcasa trebuie scoasa roata dintata de la axul cu came si acolo nu ma bag... Pentru scoaterea pompei de servo trebuie desfacuta si distributia sau imi scapa mie ceva?
  11. Ofer 50 ron pe bara (daca se pot monta proiectoarele pe ea).
  12. Duminica am constat ca vitezometrul nu mai functioneaza corect. A inceput sa arate viteza mai mare decat cea reala, acul are un tremurat usor dar nu face nici un zgomot. Am vreo sansa sa il repar (cineva scria mai sus ca a curatat mecanismul cu alcool) ? Daca pun unul nou cum fac sa modific kilometrii parcursi?
  13. Din ce an e si cati Km are motorul? Eventual un pret pentru chiuloasa completa (cu tot cu axul cu came)...
  14. Daca ma gandesc mai bine cred ca tre sa desfaci doar contra-aripa aia de plastic.
  15. Am gasit capac chiuloasa de EURO3 la Radacini (pe Grivita, vis-a-vis de agentia CFR). A fost 86 ron. Daca mai scapa vreo picatura de ulei o arunc!
  16. Ca sa dai aripa jos e destul de complicat sau cel putin mie asa mi s-a parut. Trebuie sa dai jos: - masca de la radiator - "contra-aripa" de plastic (plasticul ala de e prins pe aripa) - bara fata (aici e nebunia cea mai mare, sunt f multe surubuiri si chiar in dreptul aripii sunt f greu de scos) - farul si semnalizarea - desfaci suruburile care prind aripa Cel mai bine ar fi sa gasesti o metoda sa astupi gaura aia fara sa mai desfaci aripa.
  17. Am schimbat pistonul (cilindrul) din etrier. Am verificat ambele etriere si gliseaza usor.
  18. Mad Max, am verificat etrierii si la cel din dreapta pistonul se misca f greu iar roata dreapta se incingea destul de tare (totusi puteam tine maina pe ea). Am schimbat discurile, pistonul si garniturile la etrierul dreapta. Pe spate nu sunt pierderi de lichid, sabotii sunt ok, asa ca deocamdata am facut o aerisire.
 

×
×
  • Create New...