Jump to content

mkt

Membru
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

About mkt

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/12/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo Citroen
  • Model
    Cielo exe C4 Coupe
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    B...
  1. Intersectia sos Pantelimon - str. Fantanica , acum vreo 15 minute, mazda(cred) a pierdut controlul (nu stiu din ce cauza) + 4 masini parcate... Cielo-ul verde (a 5a masina) a scapat neatins.
  2. Ba da...platesti personal toata reparatia si astepti sa primesti banii de la compania de asigurari. Alta varianta nu am auzit..si din pacate au trecut prin cateva serviceuri; masina ta in service e garantia reparatorului ca isi va recupera banii de pe piese si manopera.
  3. 1. asigura-te ca noile faruri+becuri sunt reglate sa bata pe sosea, nu in pomii din jur 2. intra la "bursa" aici pe forum si te vei lamuri cat costa o instalatie h4 bi-xenon care se potriveste pe masina ta, pretul spus de tine mi se pare urias.
  4. @Lyvyu : acum cateva luni mi-am montat o instalatie brc stag 100 la un service din bucuresti , dupa care m-am apucat cu mainile de cap si am inceput sa ma plang pe aici pe forum (o sa vezi posturile mele..cu poze cu tot) cu cateva pagini in urma. Din punctul de vedere al unui om "patit" iti spun sa strangi bani de-o instalatie buna si de ce alta oferta credibila nu ai, poate sacrifici o zi si o montezi la agrom in bucuresti. (Mi-au rezolvat problemele cu instalatia, fiind indrumat catre ei de ovi_jer). Decat sa faci n drumuri pt reglaje si alte surubareli , cel mai des nereusite, o zi aici pt instalare e mult mai buna. Personal diferenta intre cei care mi-au montat instalatia si au concluzionat "asta e ...miroase a gaz si consuma 20% dar mai mult nu se poate face" si cei care i-au dat de cap mi s-a parut uriasa. Stiu ca e un post OFF-TOPIC, dar as prefera sa fie considerat "preventie".
  5. Aduc stelele..:) La multi ani!

  6. Salut! @bogdan71sv Eu am un Sony cdx-gt310 , care mi-a facut aceeasi problema, la trecerea de pe radio pe cd nu se strange antena. Am descoperit ca delesectand optiunile AF si TA , antena se pliaza la comutarea radio/cd si se extinde la revenirea pe radio . Poate ar merita sa incerci chestia asta inainte sa pui intrerupator.
  7. mkt

    Kitsch-URI

    Logan - evacuare - leduri . Am descris poza. Deja cred ca asta e evacuarea standard a masinii, iar cea clasica, fara luminite, se gaseste in lista de optionale...
  8. Acum o saptamana ma plangeam de o instalatie brc stag 100, careia i se montase un motoras de Stag 2L . Am fost azi la instalatori si l-au inlocuit cu unul pt stag 100, au reglat masina de pe calculator , conectata si la analizorul de gaze.Dupa ce au refacut amestecul de gaz/aer parca nici nu mai miroase asa de tare in masina, oricum ramane de ..."adulmecat". In concluzie se poate...doar ca din mai multe incercari. In poza este noul motoras.
  9. Am fost la agrom azi si m-au redirectionat catre montatorii instalatiei pt schimbarea motorasului cu unul de stag 100, urmand sa face reglajul la ei dupa aceea. A doua escala a "plimbarii" a fost la service ul unde am facut montajul, au spus ca imi comanda un motoras de stag 100 si ma contacteaza cand il au, ptrecum si ca daca nu se rezolva problema mirosului imi repozitioneaza vaporizatorul. Au fost chiar cooperanti...astept sa vad si rezultatele...
  10. mkt

    Alunite

    @Cumnatu exista o proba numita "timpul de sangerare" , se face o intepatura de 1-2 mm adancime cu acul in lobul urechii si se asteapta coagularea, in mod normal sangerarea dureaza 2-4 minute. Problema cu acest test e ca pe cat de simplu se realizeaza , atat de greu interpretabile sunt rezultatele (o sangerare prelungita inseamna doar ca s-ar putea sa ai o problema de coagulare, nu sugereaza si vreo cauza posibila). Oricum pt orice fel de investigatii e bine sa discuti macar cu medicul de familie. In alta ordine de idei , o hemoragie de dimensiuni mai mari decat asteptate, aparuta o singura data poate fi pur accidentala : o leziune intr-o zona f bine vascularizata sau chiar o leziune care a afectat un vas de mici dimensiuni. Repetarea hemoragiilor masive si mai ales a hemoragiilor dupa traumatisme minore e un semn de atentie ce trebuie investigat.
  11. mkt

    Alunite

    Salut @Lucian M du-te la un dermatolog , va studia "alunita" si o poate exciza printr-o mica interventie chirurgicala. Vilebrand sau boala von Willebrand este o afectiune transmisa genetic manifestata prin prelungirea excesiva a duratei sangerarilor ; sangerarile sunt de dimensiuni mici si medii, dar pot dura ore intregi. Testul de screening este "timpul partial de tromboplastina" care e usor prelungit si "un timp de sangerare" crescut. Substratul bolii il reprezinta deficitul de sinteza calitativ sau cantitativ a unuia din factorii implicati in cascada coagularii (factorul von Willebrand).
  12. Adaug si eu niste gpl...pe foc. Sigur ai casco la ea ?... in momentul "sticla de bere sparta pe capota" 05.05.228 descris in link-ul urmator http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=22720 afirmi altceva : "Nu, este o afacere foarte proasta.Dupa ani in care am avut CASCO si mii de euro platiti dejeaba mai bine imi platesc singur reparatiile. Acum nu mai am CASCO la nicio masina si sincer mi se pare putin probabil sa provoc stricaciuni care sa justifice preturile care le impun ei."
  13. Multumesc pt indrumari! Merg maine la Agrom, dupa ce-i gasesc la telefon (la ora asta au inchis).
  14. In concluzie am platit o instalatie cu stag 100 si am primit un amestec stag 100 -stag 2l ? Interesant, cred ca le voi face o vizita maine. Care robinet trebuie sa fie deschis , cel de pe motoras (din care ei au reglat valoarea CO-ului ) de care nu m-am atins sau cel de pe vaporizator (pt motoare mari/probleme de compresie).
  15. Marpaco ...m-am dus la ei pt ca am citit lucruri bune pe-aici despre ei. Inclusiv cativa oameni care se plangeau de instalatii si au fost trimsi acolo pt reglaj. O sa atasez niste poze mai tarziu cu motorul si instalatia. Au venit si pozele (sunt destul de mari, sper sa se inteleaga ceva):
 

×
×
  • Create New...