Jump to content

robert_11

Membru
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

About robert_11

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/11/1982

Contact Methods

  • MSN
    robert_11_tino
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    robert_11_tino

Profile Information

  • Location
    Bucuresti - Berceni
  • Din
    Bucuresti - Berceni
  • Auto
    Chevrolet Aveo - 1.4 16V - B-XX-HYL
  • Model
    BMW 320d - B-XX-ERT
  • An
    2007 / 2005
  1. Sunt foarte scumpele jantele. In targ eu spun ca le gasesti cu maxim 70 de lei.
  2. Au vrut sa-mi schimbe si placutele de frana, care ma costau inca 380 de lei. Mi-au spus ca mai merg maxim 2000 de km cu ele. Prefer sa ma duc la un prieten la service. De banii astia aproape ca-mi pun placute de la Ferodo.
  3. Poate sa aiba eficienta si 100%, daca fac zgomote infernale, n-ar trebui sa conteze si asta?
  4. Una bucata Aveo sedan (1.4 16V) la a doua revizie (~29.500 km).
  5. Ieri, la a doua revizie (Aveo sedan), mi-au schimbat si bujiile. Mi-au pus (FR7DCX 1.1) Chevrolet, la pret de 15.19 lei. 15.19 x 4 = 72.30 lei cu tot cu TVA. De banii astia ma insuram.
  6. Eu ma chinui de 2 ani de zile cu acesti indivizi din service-urile Chevrolet. Nu vor in ruptul capului sa-mi schimbe ceva la masina. Troncane parca ar fi carucior de butelii. Ieri am facut revizia a doua si le-am zis sa se uite si la amortizoare ca-mi troncane. Ce raspuns mi-au dat ei: Au uzura 70%, deci nu vi le pot schimba. Pai pe mine ma intereseaza sa le schimb din cauza usurii, sau ca se aud ca toti dracii? Nu stiu ce sa mai fac. Cred ca am sa apelez la Chevrolet Romania sau Europa cu o scrisoare/mail ceva ca nu se mai poate. Cineva trebuie sa intre in nesimtitii astia.
  7. http://www.adevarul.ro/articole/transfagar...za-zapezii.html Ar fi mai sa suni la salvamontisitii din zona sau ceva de genul asta. Nu se stie ce s-a mai intamplat de atunci sau ce se va intampla pana in weekend. Si pe mine m-ar bate gandul sa fac o escala, insa nu stiu cum va fi drumul acolo.
  8. Buna dimineata oameni buni. Am si eu o problema urgenta. Am fost cu al meu Tico in service si nu stiu ce au facut aia pe acolo ca m-au lasat fata claxon. Mi-au zis ca s-au rupt piciorusele acelea ale claxonului si nu au mai avut cum sa il prinda, asa ca l-au aruncat. . Am cumparat alt claxon, insa nu stiu unde si cum sa-l prind. Acest claxon, este unul cumparat din targ si are doua goarne, nu cum era cel original. In plus fata de cele doua goarne are o cutiuta, gen releu, cu 4 craci. Are cineva idee cum trebuie sa-l montez si unde? A doua problema este legata de frane. De ceva vreme a inceput sa se aprinda martorul la bord care din cate am inteles are legatura cu niste senzori la frana. Acesta se aprinde in momentul cand calc frana mai apasat. Am cumparat niste placute de frana sa le inlocuiesc pe cele vechi, desi nici acelea n-au fost schimbate de prea multa vreme, insa ma intreb daca imi schimb placutele, rezolv problema cu martorul din bord, sau e posibil sa umblu si la rotile din spate?
  9. Stie cineva daca cheia de Aveo sedan are chip? Eu n-am alarma la masina, am doar inchiderea pe cheie, asa cum mi-au dat-o cei de la Chevy. Adica doua butoane, unul de deschis/inchis usile si celalalt pt deschis portbagajul. Ma tenteaza si pe mine o astfel de cheie, dar nu gaseam anumite raspunsuri la intrebarile mele, insa citind ce s-a scris aici, m-am mai luminat putin.
  10. aduc stelele..:)

  11. Ai votat azi aceasta imagine!
  12. Iti mai pui problema daca la Tiriac sunt masinile sumpe?
  13. Din cate am auzit si eu de pe la altii, sunt cam basme treburile astea cu desfundatul injectoarelor la turatii mari.
  14. Nu sunt chiar toate 100 de euro. Cele Valeo cred ca se ridica pe undeva pe acolo, insa cele Bosch sunt 150 ron perechea.
 

×
×
  • Create New...