Jump to content

Bughy

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About Bughy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/02/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bogdanvalentin.com
  • Yahoo
    bughy_kissable

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  1. Mersi Am pus Vision Plus. Are 4 stele. Se vede diferenta. M-am cam panicat ca nu mai puteam sa pun clema aia la loc. Apoi m-am gandit s-o apas in jos si.. TA DAM
  2. Pana la urma pe matiz ce pun.. h4 sau h7? Si o recomandare intre VisionPlus si BlueVision ?
  3. Mi-am pus si eu casetofon pe fata, cu rama si mufa adaptoare cum am vazut pe forum. E putin distanta pe langa casetofon, cel care mi l-a pus a zis ca daca ma razgandesc, poate sa-mi decupeze capacul ala care era pus provizoriu, si o sa arate mai bine. Deocamdata il mai tin putin asa disturbed - ai Matiz E/AC cu usi pline in fata? Daca da, ce boxe ti-ai montat si daca a fost nevoie de distantier sau alte solutii.
  4. le schimb si pe spate.. de fapt pun si pe spate, dar vreau si in fata.
  5. Pai pana la urma de cat e marimea standard.. 10 cm sau 13 cm? Costa cam mult difurile alea care le vreau eu ca sa nu incapa la fix. bishnitzarul, tu ce model de boxe ti-ai pus? poate gasesc in manual ce adancime au
  6. Tocmai, fetele de usi nu sunt gaurite, au doar un gratar cu gaurele in dreptul boxei, da' nu se poate desprinde sau ceva. Ca sa inlocuiesti boxa trebuie sa dai jos toata fata de usa. Fetele de usi nu sunt gaurite, doar tabla, de sub fete, probabil.
  7. dar daca are fete de usi, mai intra? chiar si alea de 10cm
  8. oh, credeam ca e doar accesoriu )
  9. De fapt 58 mm. Si daca puteti sa-mi spuneti si mie la ce foloseste rama pentru cas ?
  10. Avand in vedere ca adancimea de montare este de 35mm, pentru niste dif cu adancimea de montare de 50mm, va trebui sa pun niste distantiere, corect? Dar ce fac daca am usi pline la matiz? vor mai avea loc? sau nu v-a mai intra fata de usa dup-aia?
  11. exact de rasp asta aveam nevoie sa ma razgandesc .. Poate totusi o sa gauresc polita. Se schimba greu cu una din PAL ?
  12. Uite, Infinity 4x6" , 40 W RMS, perfect doar pentru puterea iesita din HU (maxim 25 am gasit), daca vrei mai mult inseamna ca vrei si amplificare. Eu nu am nevoie. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...ity/REF_6412CF/ asta e linku Sau JBL , tot 40 W RMS, insa doar 89db, pe langa 91 la infinity. http://www.preturiminime.ro/product_info.php/products_id/410? Nu stiu , dati-va si voi cu parerea care-s mai bune
  13. Multumesc. Acum ma duc si eu jos sa masor. Stiti niste boxe mai rasarite de 4x6" ? Am gasit JBL, Infinity si Alpine.. Ce recomandati ? (as merge pe JBL)
  14. Am tot cautat dar nu am gasit un raspuns clar .. Am vazut si 6x9" si 4x6" .. Care este de fapt dimensiunea din fabrica a suportilor din spate pentru boxe ? Am vazut si boxe 5x7". Sau daca asta este nu se cunoaste, care este dimensiunea de montare ? (e mama plecata si nu pot sa masor, daca nu raspunde nimeni, o sa dau eu raspunsul cand pun mana pe masina).
  15. Lucian , ce model de pioneer ai pus ? TS-A131C , cumva ? Sper si eu
 

×
×
  • Create New...