Jump to content

zomwe

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zomwe

  1. Dar se poate să se audă bătaia (mai mult pe dreapta), din cauza faptului că am strâns prea mult șuruburile, sau fiindcă le-am strans când mașina era pe cric?
  2. Am găsit un amortizor Nipparts. Modelul 5520905G ar fii pentru Chevrolet Spark. Modelul J5520901G ar fii pentru Matiz. Știe cineva va rog frumos daca se potrivește modelul pentru Matiz și la Chevrolet?
  3. Cele de pe mașină erau pe gaz și nu făceau zgomot la trecerea peste denivelări sau in gropi. Acestea noi pe ulei este normal să facă zgomot mai mult la denivelări?
  4. Buna ziua! Am schimbat telescoapele pe un Chevrolet Spark. Am pus unele de Matiz mai vechi dar nefolosite, pe ulei, nu pe gaz. Și se aude o bătaie când trec peste denivelări. Sa fie vechi și scurse telescoapele? Va mulțumesc
  5. Asa parca era și la mine. Pleca mai bâlbâit. Am pus redresorul și nu a fost nici o schimbare. Cu cât merg mai des cu mașina, parca nu mai face.
  6. Sa fie de la electromotor? Am avut o scurgere mica de ulei acum câteva săptămâni.
  7. Da. Pe ambele. Dar aleator se întâmplă. În majoritatea situațiilor pornește la sfert. Pornita mașina bateria are 14.3 volți, oprita13,2 v.
  8. Model Chevrolet Spark(M200) 2009, motor 0.8l, nr km 94 000. Gpl Am schimbat bujiile si l-am pus pe gpl. Dar cateodata trebuie sa dau la cheie mai mult ca sa porneasca. As dori sa cumpar un tester mai ieftin pentru el ca sa vad daca are vreo eroare, in bord nu apare nimic.
 

×
×
  • Create New...