Jump to content

MaTzA

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About MaTzA

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/14/1988

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    matza_mihai

Profile Information

  • Location
    bucuresti-dristor
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    B-03-GIM
  1. Fiecare cu parerea lui. Pot face si la unghi de 90... da-mi un add...si vb detalii
  2. cumnatu da-mi add pe mess, si vorbim mai pe larg acolo. pozele sper sa apara cat de curand.
  3. salut, nu am...dar daca vrei, da-mi un add pe mess si rezolvam cumva in photoshop... ca sa-ti faci o idee
  4. pentru spargerea sticlei de far imi asum eu riscul. deoarece eu le desfac. Si faptul ca am circulat noaptea cu ele aprinse nu este nici o minciuna. Am circulat pe drumuri luminate , nu pe autostrazi sau drumuri laturalnice, in cazul asta nu aveam nici eu vizibilitate.
  5. eu am pe masina modelele vechi...cu "liniute". Astea de acum sunt matuite si mai eficiente. eu am mai facut , dar nu stiu diferenta dintre farurile valeo si unele normale. In principiu pot desface orice far. Cineva imi spunea ca nu se pot desface , cele de pe octavia. Am inceput sa desfac unul dar nu am mai continuat deoarece trebuia sa plece omul cu masina urgent. Si am lasato pe luni. De bagat ma bag. nu e problema , si cand le asamblez , le lipesc bine. Nu exista posibilitatea sa transpire farul sau altceva. P.S. Cu limina alba nu este nici o problema cu politia. Eu am mers cu ale mele si noaptea aprinse (fara faza scurta, doar pozitiile) am trecut pe langa multe echipaje de politie si politisti, recent am avut un mic accident cu ea , am spart farul stang. Si la constatare nu mi-a spus nimic.
  6. Da, se scoate sticla. In legatura cu farurile valeo, nu stiu ce pot sa spun. Nu am mai avut pana acum si nu stiu cum sta treaba.
  7. La unele masini se pot monta si 3 inele (ex.peugeot 407) si in cazul asta montajul ar costa 90 ron. Inelele ar fii mai mici , asa ca nu pot lua 50ron.pereche sau 80 ron cu tot cu montaj, mai las putin la pret. Sau daca am mai multe comenzi de la acelasi om, pt mai multe masini (ale prietenilor...etc) fac un discount in functie de masina si de nr de inele. Aceste doua lucruri ar fii exemple de exceptii.
  8. Sunt facute din plexi glass, cu leduri , orice dimensiune, orice culoare . Pun cateva poze cu un golf 4, cea mai recenta lucrare. Mai multe poze o sa pun luni , marti. Pretul incepe de la 50 ron perechea, el variaza in functie de marimea cercului, transportul este gratuit in tara si dureaza 24h. Montajul este 30 ron / pereche(cu mici exceptii). Aceste inele angel sunt net superioare celor , ce se gasesc pe piata, si aici ma refer doar la cele pe leduri. Garantez pentru asta. http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1840.jpg http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1844.jpg http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1846.jpg http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1850.jpg http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1854.jpg Contact : 0726 016 612 matza_mihai id messenger
  9. MaTzA

    Angel Eyes (home Made)

    Sper sa nu va deranjeze ca-mi prezint si eu "incercarea" ... si la sfarsit...un mic VT... P.S. spoilerul e pus la plictiseala... farurile sa va atraga "atentia"
  10. Da...dar preturile erau aceleasi ca pe site? ca mie mi-au spus ca nu e acelasi pret...ca ei nu apartin de rxm... si totusi...nu are nimeni o maneta de schimbator??? ca mi-e frica sa nu se rupa de tot...
  11. leduri de 5 mm... o sa pun duminica,sau luni cel mai sigur niste poze cu aerul...etc...sa vedeti ce a iesit...
  12. Daca te chinui putin...reusesti...eu le-am facut... am mai facut si controlul de la aer...dupa ce am terminat ceasurile...si sa-mi placa mie...vreau sa fac , ceasul( ce arata ora )
  13. Si mai dezgropam un topic... cat te-a costat transportul... le-ai comandat direct de pe site, sau cum?? Eu am nevoie neaparat de maneta de la schimbator. S-a fisurat intr-o parte...si imi e fica sa nu se rupa de tot... am fost la cel din pantelimon... imi cerea 90 lei... dar imi dadea maneta , tija , cu tot cu ansamblu... si nu aveam ce face cu ele...
  14. 280?? nu prea inteleg aluzia urmatoarele led-uri or sa fie cele de tim super flux , pentru o iluminare uniforma a ceasurilor
 

×
×
  • Create New...