Jump to content

Carl_Johnson

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Carl_Johnson

  1. Problema încă persistă, daca mai aveți și alte soluții.. Sunt binevenite 😄
  2. Am verificat și sunt doar calde, cum este și normal. Nici o roată nu este înfrânată, mai ales ca am urcat o rampa la viteza foarte mică numai din inerție si chiar a fost nevoie de frânare să o opresc. Țin să menționez că mașina merge foarte ușor și lin, pot sa o împing cu o mână. Ar mai fi de menționat ca la o frână mai din timp si moderata la o viteza mai mare, pe față se simt discurile si un fel de trepidații pe față ca și cum ar fi ceva deformat dar nu trage stânga sau dreapta. Aer sigur nu este pentru ca am aerisit deja o dată si nici o diferență mai ales din moment ce doar la cald se întâmplă acest fenomen. Daca fav drumuri scurte sau pauze intre ele nu am treaba, frana este super si acționează normal.
  3. Da pentru ca a fost schimbat si are eticheta pe ea, inclusiv tulumba cea mare.. Nu stiu daca poate fi ea si mai ales ca cine a strans conductele a cam stricat piulita la conducta spate si nu as vrea sa cumpăr conductele din nou 🙂
  4. Salut! Am fost indrumat sa expun problema mea aici si problema se întâmplă la un Daewoo Cielo GLE dupa un drum mai lung si mers aprox 90-100km sa se duca pedala de frana jos de tot in podea si sa franeze doar cand e maxim jos se simte ca si cum ai calca pe o cărămidă. Este destul de ciuat si enervat pentru ca acea cursa moartă costa timp si problema se întâmplă doar dupa ce a mers mult masina la mod normal. Mentionez ca pedala normal sta sus si franele sunt foarte bune, raspund imediat ce apeși pedala. Discurle sunt noi, la fel si pompa de frana si plăcuțele plus saboți, toate conductele frana sunt noi made in koreea. Nu există pierderi si nici aer pe instalație. Ce problema sa fie si cat de grav este? Mentionez ca dupa ce sta o noapte franele sunt ca noi a doua zi. Atenție franele sunt folosite normal si se întâmplă doar după mult timp de rulare. Aștept răspunsul dvs.
 

×
×
  • Create New...