Jump to content

Jumper.

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jumper.


  1. On 8/30/2019 at 11:27 PM, Geo_ZGA said:

    asta o sti pt ca ai cautat piese si nu ai gasit? sau... povesti auzite la ochiul 3 de la aragaz?

    Chevrolet nu s-a "retras", este marca a grupului GM, inca exista bine mersi. S-o fi retras de pe anumite piete, sau cu anumite modele, dar atat.

    Salutare!In primul rand ,sunt posesor al Chevrolet din 2005 ,si dupa cum stii ,in 2013 Chevrolet s-a retras din Europa , a oprit vanzarile.Astfel,din 2013 nu au mai fost aduse vehicule Chevrolet in Europa (cu mici exceptii - Chevrolet Camaro care inca se mai aduce in Germania de Vest) . Piesele se gasesc foarte greu ,comanda dureaza 3 saptamani si sunt incredibil de scumpe.

     

    LE: Mesaj modificat de moderator. Rog pastrarea decentei si respectului care au caracterizat intotdeauna acest forum !


  2. On 8/28/2019 at 6:30 PM, Xander said:

    In primul rand vreau sa salut pe toata lumea de pe forum. Bine v-am gasit.

    Am intrat pe acest forum deoarece in curand am sa ma mut cu sotia la casa,si as dori sa-mi achizitionez o masina putin mai mare decat cea actuala.(Momentan sunt fericitul posesor al unui Ford Mondeo mk4 facelift,diesel,2.0l combi).

    Mi s-a pus pata pe modelele Chevrolet Captiva fabricate din 2012 incoace,cu facelift(grilaj dublu in fata). Imi place foarte tare cum arata(atat in exterior,cat si in interior).

    Al doilea motiv pentru care mi-as schimba Ford-ul este ca Captiva-ul are totusi garda la sol mai mare.(al meu are si ceva spoiler pe deasupra-este modelul Champions Edition;cu unele imbunatatiri vizuale-insa strada unde se construieste casa inca nu este asfaltata(iar la cum merg lucrurile la noi in tara,nici nu-mi fac sperante ca se va asfalta in curand).

    Din video-urile de pe youtube(pe cele pe care le-am gasit cu motorizarea de 2,2 l 4x4,nu s-au spus lucruri rele),insa acele reportaje s-au facut la masini noi,nu second-hand.

    Masinile pe care le am pe lista sunt : Chevrolet Captiva, Mazda CX-7, Subaru Forester.

    Ma uit doar la cele cu tractiune 4x4,cutie manuala.(in rest,doar dotarile interioare sunt cele pe care le urmaresc).

    As dori sa aud si o parere din partea voastra.

    (Apropo,@Ches,pana la urma s-a reusit achizitia de Chevrolet Captiva?!,sau ce alt model ai ales la final?!)

     

    Eu zic sa nu iti iei Chevrolet Captiva deoarece Chevrolet s-a retras in 2013 si nu gasesti piese de schimb.Iti recomand o varianta asemanatoare acesteia putin mai scumpa sau daca ai noroc sa gasesti la acelasi pret Opel Mokka 2012-2013.Ramane alegerea ta , acum tu decizi.


  3. On 8/26/2019 at 11:17 AM, ches said:

    Aveo se fabrica pt tarile arabe, Asia si SUA (unde se numeste Sonic) :

    https://chevrolet.impex.com.lb/new-vehicles/aveo/

    https://www.chevrolet.com/car/sonic-small-car

    Am vazut acum ,multumesc! Sincer mi-e dor de Chevrolet - cu masinutele lor fiabile si ieftine , pe atat de ieftine pe atat de fiabile.Mi-a picat fata cand am auzit ca nu se mai fabrica pentru piata europeana.


  4. 2 hours ago, catax4u said:

    Va salut. Catalin ma numesc. Sunt nou pe acest forum. De curand am cumparat un Cielo. Desi am vazut ca s-a mai discutat subiectul asta deschid un topic nou pt ca la mine sunt putin diferite simptomele. Pe zi, mai ales pe caldurile astea Cielo porneste la prima cheie., in schimb dimineata pe la 7 am nu prea vrea sa porneasca, la doua sau la a treia cheie porneste, sau mai mult chiar. Am pus alta baterie, se intampla la fel. Pun contactul, o las cateva secunde sa se opreasca sunetul ala cu martorii aprinsi si cand ii dau cheie e moarta de tot si se sting si martorii. Masina are si alarma care incuie usile dupa ce te-ai urcat si pui cheia in contact, si GPL din fabrica, porneste pe benzina si la 2500 de turatii trece pe gaz. M-am gandit ca poate fi contactul de vina dar nu sunt sigur.

    Parerea mea este sa ti iei alta masina - o sa-ti faca probleme iarna - nu o sa porneasca ,o sa intepeneneasca anumite componente..Stiu prin ce treci ,am avut si noi Cielo ,dar i s-a cam dus vremea din pacate..


  5. On 8/19/2019 at 3:22 PM, ches said:

    Daca mergi atat de departe si VW, Skoda si Seat sunt aceleasi masini pe dedesubt, plus ca au piese comune cu Audi, Bugatti, Lamborghini, Bentley si ce alte marci or mai fi in grup.

    Aveo si Kalos seamana intr-adevar mai mult intre ele, Kalos e denumirea veche data de Daewoo, Aveo e denumirea noua data de Chevrolet, masina fiind fabricata si in prezent sub denumirea asta, bineinteles cu un design mai proaspat si pe o platforma mai noua.

    Sincer nu m-as mira ca in 10 ani de acum Chevrolet sa revina in Europa, avand in vedere ca Opel a fost vandut din cauza problemelor financiare ale GM si acum nu mai au nici o marca prezenta in Europa. 

    Opel a fost vandut , dar Chevrolet Aveo inca se fabrica ? Intrebarea mea este daca se fabrica tot in Coreea? Si da , Chevrolet este posibil sa revina in Europa ,dar cu masini electrice .Mi-a parut rau cand s-a retras , am doua masini (Matiz si Kalos) de la GM ,Matizul fiind fabricat in 2008 dar tot sub denumirea de Daewoo. Nu stiam ca Chevrolet Aveo inca se fabrica..


  6. 17 hours ago, mirceajo said:

    De ce ti se pare o chestie fara cap?? Kalos se fabrica de pe vremea cand Daewoo era pe piata, dupa a fost preluat de Gm si au trecut la chevrolet (era normal sa schimbe sigla).
    Sunt mai multe masini care au ambele sigle dar este aceiasi masina (bine unele mai au si mici modificari).

     Iar Kalos cu Aveo este o diferenta de interior daca imi aduc bine aminte si o rebrand-uire a lu Kalos.

      

    sa schimbi denumirea mi se pare aiurea , probabil d-asta nu a reusit chevrolet sa faca fata pe piata europeana 

    GM a avut Opel pana in 2017 si Chevrolet( in Europa ) pana in 2013 , Chevrolet Trax este Opel Mokka , aceeasi masina sub alta sigla , caz similar acestuia.

    Cum a avut Chevrolet Matiz si Chevrolet Spark -ceva absolut fara cap. Nu mai stii care e Matiz si care e Spark ca arata la fel.


  7. 7 hours ago, nluncasu said:

    De unde ai scos-o,pe asta,cum ca arata,,exact la fel"?Nu-s la fel,nici pe afara,nici pe dinauntru.

    Pai arata la fel -nu ma refer la chevroletul aveo al matale , ma refer la acest tip de chevrolet aveo https://www.olx.ro/oferta/chevrolet-aveo-2006-IDczh7A.html#cacf48114e

     E anapoda sa fie doua masini care defapt nu se difera cu nimic cu denumiri diferite


  8. Buna ziua.Astazi de dimineata am gasit stergatoarele masinii mele ridicate de un posibil ghertoi.Pot sa fac plangere la politie pentru vandalism ca isi pune copitele pe masina mea ?

    Tin sa anunt ca masina era parcata pe LOC PUBLIC pe strada unde nu se inchiriaza locurile,in halul asta am ajuns ?

 

×
×
  • Create New...