Jump to content

Jumper.

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jumper.

  1. Salutare.Credeti ca un matiz va mai putea porni dupa 2 ani de stat "pe tusa"? Probleme grave nu cred ca ar avea,astept si parerile voastre.
  2. Salutare.Langa bloc am un loc de parcare in panta,sa mi spuneti daca e bine sa las masina si in viteza si cu frână trasă?
  3. Salutare!In primul rand ,sunt posesor al Chevrolet din 2005 ,si dupa cum stii ,in 2013 Chevrolet s-a retras din Europa , a oprit vanzarile.Astfel,din 2013 nu au mai fost aduse vehicule Chevrolet in Europa (cu mici exceptii - Chevrolet Camaro care inca se mai aduce in Germania de Vest) . Piesele se gasesc foarte greu ,comanda dureaza 3 saptamani si sunt incredibil de scumpe. LE: Mesaj modificat de moderator. Rog pastrarea decentei si respectului care au caracterizat intotdeauna acest forum !
  4. Eu zic sa nu iti iei Chevrolet Captiva deoarece Chevrolet s-a retras in 2013 si nu gasesti piese de schimb.Iti recomand o varianta asemanatoare acesteia putin mai scumpa sau daca ai noroc sa gasesti la acelasi pret Opel Mokka 2012-2013.Ramane alegerea ta , acum tu decizi.
  5. Am vazut acum ,multumesc! Sincer mi-e dor de Chevrolet - cu masinutele lor fiabile si ieftine , pe atat de ieftine pe atat de fiabile.Mi-a picat fata cand am auzit ca nu se mai fabrica pentru piata europeana.
  6. Salutare tuturor! De cateva zile cand franez se aude in spate un huruit groaznic (ca un tunet) si am si eroarea aprinsa in bord .Intrebarea mea este care poate sa fie problema ?tamburii ?
  7. Parerea mea este sa ti iei alta masina - o sa-ti faca probleme iarna - nu o sa porneasca ,o sa intepeneneasca anumite componente..Stiu prin ce treci ,am avut si noi Cielo ,dar i s-a cam dus vremea din pacate..
  8. Opel a fost vandut , dar Chevrolet Aveo inca se fabrica ? Intrebarea mea este daca se fabrica tot in Coreea? Si da , Chevrolet este posibil sa revina in Europa ,dar cu masini electrice .Mi-a parut rau cand s-a retras , am doua masini (Matiz si Kalos) de la GM ,Matizul fiind fabricat in 2008 dar tot sub denumirea de Daewoo. Nu stiam ca Chevrolet Aveo inca se fabrica..
  9. sa schimbi denumirea mi se pare aiurea , probabil d-asta nu a reusit chevrolet sa faca fata pe piata europeana GM a avut Opel pana in 2017 si Chevrolet( in Europa ) pana in 2013 , Chevrolet Trax este Opel Mokka , aceeasi masina sub alta sigla , caz similar acestuia. Cum a avut Chevrolet Matiz si Chevrolet Spark -ceva absolut fara cap. Nu mai stii care e Matiz si care e Spark ca arata la fel.
  10. Pai arata la fel -nu ma refer la chevroletul aveo al matale , ma refer la acest tip de chevrolet aveo https://www.olx.ro/oferta/chevrolet-aveo-2006-IDczh7A.html#cacf48114e E anapoda sa fie doua masini care defapt nu se difera cu nimic cu denumiri diferite
  11. Buna ziua.Astazi de dimineata am gasit stergatoarele masinii mele ridicate de un posibil ghertoi.Pot sa fac plangere la politie pentru vandalism ca isi pune copitele pe masina mea ? Tin sa anunt ca masina era parcata pe LOC PUBLIC pe strada unde nu se inchiriaza locurile,in halul asta am ajuns ?
  12. Salut!Care este diferenta dintre Daewoo Kalos si Chevrolet Kalos ? Dar dintre Chevrolet Kalos si Chevrolet Aveo care arata exact la fel ?Mi se pare o chestie fara cap.
 

×
×
  • Create New...