Jump to content

radu.pana

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About radu.pana

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/03/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    radu_sam2000

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero
  • An
    1995
  1. Oare eu am sona lambda? Masina e din 95, 1.8 SOHC, cutie 5+1. ?
  2. Nu stiu daca am din ala...emulator. Habar nu am...abia am luat masina si cu gazul nu am mai avut de'aface. Dar uite ca ieri, am mers toata ziua cu masina si nu mi-a mai facut figuri, avand acelasi gaz si aceeasi benzina. Nu s-a mai aprins deloc in mers. Oare e chiar asa de important? ...
  3. Am si eu aceeasi problema cu check engie aprins...la mine sta mai mereu aprins...se stinge f rar. Nu am observat daca se stinge mai des atunci cand sunt pe benzina sau pe gas. PS: nu prea mai trage pe gas. daca trec in mers pe benzina e ok dar pe gas... Cat ma costa sa o pun pe tester la service? Posesor f f f nou de Espero 1.8, 1995, benzina+GPL (nu stiu ce marca)
  4. Imi cer scuze daca postez aiurea! Am si eu de 3-4 zile un Espero 1995 1.8. Am o problema. Atasez (sper sa pot face asta) o schita elementara a bordului pentru ca este mai explicita, zic eu. Ce inseamna becul ala incercuit cu rosu?? Imi sta aprins mai mereu...e geva grav? Va multumesc!
  5. Salut! M-am tot invartit prin foprum. Sunt atatea sute de subiecte, zeci de mii de posturi. Ma doare capul!!!. Am mai postat dar nu gasesc unde, ce am zis, asa ca zic din nou. Vroiam sa imi iau un Tico dar m-am razgandit pt ca mi-au mai picat din Cer niste bani . Am luat un Espero 1995 1.8 benz+gpl (91.5k km - in nici un caz reali). L-am luat imedfiat pt ca mi-a placut. Stiu ca sunt cam repezit, sper sa nu ma coste prea mult asta (acum si in general). Problema este ca tre sa schimb cate ceva la el unele ca trebuie si altele ca sa fiu eu sigur. In concluzie am si eu nevoie de un sfat de unde sa iau piese mai ieftine, in Bucuresti. As avea nevoie de asa: -filtru ulei+ ulei ( el are cum Valvoline (10-40 parca; e vre-o problema daca ii pun eu acum Castrol 5-40+ aditiv pt ulei 2+2 cu teflon?(am auzit ca face bine la motoare) -filtru benzina -bucsa aia de la directie (in mijloc) (nu ma pricep...) -cap planetara stanga -amortizoare fata -curea distributie (mai trebuie ceva pe langa ea?....cam ce) -garnitura capac culbutori +++ ceva la motor, are o troncaneala-bataie dupa 2.5k rot/min (probabil arborele cotit?.... o sa vada mecanicu unde oi duce-o) Deocamdata cam atat Multumesc!
  6. Salut! maine-poimaine am sa imi iau si eu un Espero 1995 1.8 benzina + gpl. Ii cam bat culbutorii...oare e ceva grav? cat ma costa sa ii schimb? Mi-a sa nu iau tzeapa... Si cam ce ar trebui sa mai fac eu la ea...am citit pe aici, de fapt, am habar. am luat si tabelul ala de revizii. Dar, oare cat ma costa...sunt cam desumflat...eram incantat de masina si acum... incurajati-ma ca o sa fie bine... Am tot citit pe aici si ma intreb daca are ceva cu cureaua asta de distributie. Cat ar costa sa o schimb piesa+manopera? Astept un raspuns...su sufletul la gura...
  7. Va multumesc! Am sa intru pe link-urile date. Abia acum am deschis netu. Pana la urma... sa va spun: mai multi bani nu am, pt astia am facut credit, deci nu trebuie sa dau gres pt ca ma bag in pamant si nu vreau...sunt prea tanar, zic eu. Mi-as fi luat Matiz dar pt mine acum conteaza si 50 euro (nu ca's zgarcit ) ). Tot caut ... Mersi! Daca aflati ceva ceva, poate ma anuntati si pe mine. Eu am sa am banii in mana cam pe 5-6.10 Sal! M-am tot uitat pe net la anunturi Tico. Majoritatea au nr rosii...am observat dupa ce am citit cate ceva pe aici. Of...oare voi gasi eu un Tico acceptabil-bun?
  8. Mai intai va salut pe toti. Sa facem cunostinta: Ma numesc Radu Pana - Bucuresti. In 2003 am obtinut permisul de conducere apoi, la 2 luni, vroiam neaparat sa conduc masina mea. Mi-am cumparat un Trabant de nota 10, asta dupa ce am studiat forumul Trabi (membrii de atunci m-au convins ca merita). La inceput a fost oarecum caterinca dar dupa ceva timp incepusem sa tin la el, sa bag bani in el, sa il imbunatatesc. Tot la inceput nu ma deranjau privirile celorlalti soferi si remarcile de 2 bani. Dupa un an si jumatate am zis ca trebuie sa vand Tabi (nu as fi facut asta daca aveam bani pentru urmatoarea masina si pentru intretinerea lui) pentru ca nu imi venea sa il duc la Remat. Trabi e o masina de care nu poti sa nu te atasezi...in fine. Am intrat pe forumurile Dacia, am aflat cate ceva, era mai noua/confortabila/puternica decat ce avusesem eu. Cu banii de pe Trabi am cumparat o Dacia 1310. Acum, dupa alta perioada de un an si jumatate vreu sa o schimb. Am ales Tico pentru ca circul mai mult in oras iar serviciul meu este la cativa km departare de casa. Am condus 2 saptamani Tico (acum 1 an) si am fost f multumit. In concluzie m-am inscris aici in speranta ca cineva din club ma va ajuta sa aleg un Tico bun, la un pret bun. Tin sa mentionez ca am facut un credit la o banca pt a face rost de bani. Abia astept sa imi conduc masinuta la care visez de inainte sa imi iau Dacia.
 

×
×
  • Create New...