Jump to content

romanvs

Membru
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by romanvs


  1.  Distribuția a fost schimbată în primavara.

    S-a pus testerul și s-a constatat că nu funcționează corect (misfire)la pistonul 2. Au fost deconectate mufele de la instalația de gpl de la injectoare și au fost montate mufele instalației motorului direct pe injectoare și motorul functioneaza în mare parte bine fara sa mai aprindă check-ul. Pe tester nu mai apar erori. In mers câteodată se simt mici întreruperi pe la aprox 2000rpm pe turație constantă,pe demaraj nu.

    Am făcut deja vreo 50km pe benzina combinând diferite regimuri de mers și motorul se simte vioi...

    Urmează să mă duc iar la service gpl să găsim "buba"...


  2. Azi am scos mufa la calculatorul mașinii și după câteva minute am remontat-o și mașina a funcționat bine vreo 4-5 minute apoi iar a revenit la mersul in doua pistoane.

    Am repetat procedura dar cu instalația de gaz scoasă din uz(decuplata de la alimentare prin scoaterea siguranțelor) și motorul funcționează bine. Am făcut deja vreo 20 km și e totul ok.

    Rezulta că este ceva in neregula cu calculatorul de la gaz sau altceva din instalația electrică a instalației de gaz.


  3. Salut! 

    Am un Chevrolet Aveo de 1.2 sohc care merge in doua pistoane. Mașina este și pe gpl. După cum spuneam mașina merge in doua pistoane(1 și 4) și nu vrea să treacă pe gaz. Cred că pe gaz ar funcționa corect dar nu trece. Am înlocuit bujiile care erau uscate și neafumate dar degeaba...

     


  4. Salut!

    Dețin un Chevrolet Aveo 1.2 de 72cp fab.2008 și am nevoie de conducta de benzina de tur,cea care se conectează la rampa de injectoare.

    Știe cineva,codul de piesa,sau dacă se potrivește de alt autovehicul ( de exemplu Daewoo Matiz sau altceva,pentru ca de la celelalte motorizări de pe Aveo nu se potrivesc). Sa o cumpăr noua nu am găsit iar din dezmembrări încă mai caut una în stare cât mai buna.

 

×
×
  • Create New...