Jump to content

ViorelS

Membru în rodaj
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ViorelS

  1. scuzati întârzierea, vin cu un update la situația mea, am scăpat doar cu remedierea furtunului si am fost nevoit sa pun alt antigel (3 litri de antigel concentrat si 2 litri de apă distilata).
  2. după ce am găsit in seara aia antigelul sub masina am băgat imediat antigel până am făcut nivelul
  3. am pornit a2a zi masina si motorul merge perfect, nu scoate nici un zgomot ciudat
  4. frate, cris06 face asa ca ai scris chiuloasa si nu Chiulasă decat sa postezi aici sa dai de genii in ale gramaticii mai bine stai cu problemele nerezolvate
  5. Salut, va deranjez si eu cu niste probleme, am plecat intr-o seara la un drum de vreo 16 km aproximativ dus-intors, pana acum toate bune si frumoase dar pe drumul de intoarcere masina nu mai baga caldura iar la aproximativ la 3km de casa la o intersectie cand am scos masina din viteza mi-a murit motorul (mentionez, eram pe gaz) deci am crezut ca am ramas fara gaz, am pornit pe benzina si am continuat drumul, masina a mers fara probleme pana am oprit in parcare si am simtit putin miros ca de incins, iar abur nu iesea de la motor de nici un fel, cand am ridicat capota am realizat ca mi-a aruncat antigelul din vas si motor, undeva intre motor si bord, i-am pus apa si realizez ca pierd toata sub masina, in fine am gasit un furtun scos din motor o sa va atasez aici o poza. Deci eu am mers 8km fara apa ca am sunat cand am ajuns acasa persoana de unde plecasem si mi-a zis ca eu unde am lasat masina era antigel jos, acolo am stat cu masina maxim 5 minute pe loc si in minutele astea mi-a dat apa afara. Problema este ca la cateva seri inainte am gasit masina in parcare la vreo 1 ora si jumate dupa ce o parcasem cu balta de anitgel sub masina si capacul la vasul de expansiune era sarit. Zilele astea trebuie sa ajung la mecanic, de toti sunt ocupati si trebuie sa astepti dupa programare, intrebarea mea este, oare a patit ceva motorul? ca sa ma pregatesc emotional la ce o sa urmeze! Multumesc frumos!
 

×
×
  • Create New...