Jump to content

Artemis

Membru în rodaj
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Artemis

 • Rank
  Forumist

Profile Information

 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Cielo
 • An
  2007
 1. Multumesc pentru sfat cris06, asa m-am gandit si eu, o sa cumpar un contact original, sper sa se rezolve. Daca iau de Opel, ca pentru ce tip de Opel sa cer?...sau sunt toate la fel?
 2. Mufa pusa la locul ei, cheia in contact si facand scurt intre firele care pornesc demarorul, pe mufa mama, porneste masina, merg luminile, tot, doar casetofonul nu merge. Daca incerc s-o pornesc normal, din cheie, porneste si asa, acum, dupa ce am schimbat contactul electric, dar moare motorul in 2 secunde, iar casetofonul tot nu merge. Cand o pornesc din fire cum am specificat mai sus, nu mai moare motorul, merge normal, doar casetofonul tot nu merge.
 3. Buna ziua, am si eu o problema cu pornirea unui Daewoo Cielo din 2007. Cand dau de cheia de contact nu mai porneste, nu se mai aprinde nici bordul, nimic. Cheia se invarte in butuc, isi face cele 3 secvente. Am schimbat contactorul de aprindere cu unul cumparat de la Radacini, acum porneste motorul de la cheie, dar dupa cateva secunde se opreste, nu merge nici casetofonul, deci tot ceva nu este in regula. Specific, ca daca incerc sa pornesc motorul, facand contact din fire, merge perfect. Aveti vreo idee ce ar putea sa mai aiba, unde sa ma mai uit?
 4. Buna ziua, am si eu o problema cu pornirea unui Daewoo Cielo din 2007. Cand dau de cheia de contact nu mai porneste, nu se mai aprinde nici bordul, nimic. Cheia se invarte in butuc, isi face cele 3 secvente. Am schimbat contactorul de aprindere cu unul cumparat de la Radacini, acum porneste motorul de la cheie, dar dupa cateva secunde se opreste, nu merge nici casetofonul, deci tot ceva nu este in regula. Specific, ca daca incerc sa pornesc motorul, facand contact din fire, merge perfect. Aveti vreo idee ce ar putea sa mai aiba, unde sa ma mai uit?
 5. Artemis

  Asigurarea Obligatorie RCA

  Buna tuturor! Imi poate spune cineva cat mai costa in 2018, un RCA pentru Daewoo Cielo berlina din 2007?
×