Jump to content

Pololica

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pololica

  1. Nu stiu preturi, de asta intreb. Ma gandesc ca s-ar putea sa-mi zică de schimbat instalatie electrica (sau cel putin traseul cu buba) si sa îmi fac idee la tarif.
  2. Multumesc de raspuns. O sa arunc zilele astea un ochi neavizat, poate imi atrage ceva atentia. O verificare mai amanuntita cam la ce tarif s-ar afla? Nu de alta, dar daca ma costa mai mult decat masina, as prefera ceva temporar (evit sa spun carpeala, pentru ca as prefera ceva care sa tina).
  3. Salutare, Sunt nou pe forum (dar mai arunc cate un ochi de aici) si vin si eu cu o intrbare: Am un Spark (2006, motor 995 cmc, pus pe gpl de doi ani, practic de la cumparare si 136.000 km in bord, doar 31.000 ai mei) si de ceva timp imi apare aleatory check engine. Eroarea aparuta este la senzorul A de la axa cu came. Cand mi-a aparut prima data (inainte sa fac reviziile la gaz si benzina), mi-au schimbat in service senzorul (desi, pana sa puna testerul, mi-au spus ca cea mai comuna eroare e "miss fire" (rateu), dar nimic sa ma impacienteze). S-a schimbat senzorul eroarea a disparut (desi n-a stat in bord mai mult de cateva ore (mi-a aparut seara, cand am pelcat acasa, iar dimineata, cand am dat cheie, nu mai era afisat)). Au trecut vreo doua saptamani si am facut revizia la gaz. A doua zi dimineata a aparut din nou chec engine. Am sunat din nou la service, m-am programat si eroarea era aceeasi. Cand mi-a fost schimbat senzorul, nu mi-a fost stearsa eroarea. Mi-au sters-o, dar in mai putin de 30 minute. Am lasat-o in service sa vada de unde pleaca eroarea si mi-au zis ca pe partea de electrica (sunt tensiuni diferite) si sa merg la gaz sa regleze ei daca au erori in bord. La gaz eroarea s-a mentinut (senzor ax cu came) si nu se baga (mi-au zis ca se baga doar daca e eroare de carburatie). Ieri mi-a aparut, azi a disparut. Ce recomandati sa fac? Masina merge bine, pare sa traga normal (adevarul e ca nici eu nu o fortez, o conduc mai batraneste din instinct, nu ma omor cu plecatul cu scartait).
 

×
×
  • Create New...