Jump to content

Mihai Campeanu

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Mihai Campeanu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Buna dimineata, am fost plecat din Buc cu masina care merge doar pe gpl. Ii raspund d-lui Mihai Ionita,Am sa incerc sa reglez avansul cu un ceas comparator pentru ca am o bujie taiata si gaurita in care intra acesta.Pe mecanic l-am gasit pe olx si este din calarasi. A lucrat la daewoo craiova si are toate testerele. Si sunt originale.Cel pentru injectoare se prinde de cabluri cu crocodil pe fiecare injector si cite un led lumineaza diferit in functie de starea injectorului.Testul cu scanerul m-a costat 60 lei. Inca, legat de injectoare, cind le-am curatat le-am deschis cu un cablu si un intrerupator pus pe baterie. Dupa cum trece solutia de curatat prin ele par a fi bune. Multumiri prntru informatii si o zi buna!
  2. Buna seara, multumesc pentru sfaturi, senzorul de presiune din admisie l-am schimbat, nici o modificare. Despre reglajul potentiometrului CO nu stiu cum se face. Ce vreau sa incerc este sa reglez avansul la aprindere ptr cilindrul 1. Se poate si cu un ceas comparator? Daca ma uit la motor din fata cilindru 1 este cel din stinga? Cu cite sutimi de mm se aprinde bujia fata de PMS? Adica pentru 10 grade avans. . Pompa de benzina am verificat-o cu firul rosu la 12v si o sticla de plastic pe retur, este ok. Cu stima.
  3. Buna seara, sunt nou pe forum si va urez "Bine v-am gasit !". Am o problema similara, pentru cielo corean AN 1996. are inst gpl de apreox 3 ani. Iar de aprox 1 luna nu mai merge pe benzina decit la cald si atuncea merge prost. Am schimbat multe piese, ba chiar am gasit un mecanic care a pus testerul pe masina. erorile sunt de pedala de acceleratie si de senzor presiune galerie admisie( care au fost schimbate) si nimic de injectie sau aprindere.,. Inca, a pus si un tester ptr injectoare si a rezultat ca 3 din 4 nu merg bine, desi le-am testat, curatat.Ce nu am incercat este regulatorul de presiune descris mai sus. Sunt deschis la sfaturi si sunt gata sa spun din experienta mea(Curatat injectoare cu carburom, testat fisele de aprindere, schimbat pompa si filtru benzina ,etc) Cu stima
 

×
×
  • Create New...