Jump to content

Gef style

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Gef style

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca
  • Din
    Cluj-Napoca
  1. fftopic: (andreib)...nu stiu ce ai calculat sau cum ai calculat dar pt mine merita sa-mi bag banii in matiz ...in noiembrie de exemplu la arad la power tuning show (daca ai auzit de el) acest matiz a luat locul III si inca ceva : ce vitezaa sacade?fara sa fiu rau am mers cu matizul pe drumul intre orastie-deva pe portiunea dreapta 180 ...la 160 am schimbat din treapta a 4-a in 5 . matizul merge dar acuma momentan e in lucru si voi incerca sa-i pun un motor de daihatsu charade 993 gtti de 99cai.daca nu va intra acel motor ii voi pune un turbo-kit de la adiriatuning din italia... jantele s-au vandut...
  2. Jantele le-am luat noi...nu ai nevoie de nici o modificare...le pui si pleci ...oricum acuma pe ele aveam cauciucuri 185/55/14...si nu-mi placeau cauciucurile pt ca aveau bar mare 55...acuma masina e cu 5 cm mai latita/parte si am jante speedline 7.5j/15...daca chiar vreti sa stiti intra si jante pe 17" numa trebuie facute niste flanse de aprox 2 cm.
  3. pret 200 eur...fara cauciucuri...contact cj_28_gef@yahoo.com matizu_1.bmp
  4. am de vanzare 4 jante MAK pentru matiz...14/6.5j matiz_spate.bmp matiz_spate.bmp
  5. am observat intrebarea topicului...eu am pus pe matizul meu 185/55/14 si vreau sa va spun ca dpdv al stabilitatii sau mult mai bine ca la inceput(stock)ce e drept ca fata am lasat-o mai jos cu cca 4cm.
  6. cum as putea sa scot limitarea la injectoare...la matiz???
  7. limitatoare la injectoare, in delcou...ceva de genu ..
  8. am si eu o intrebare...stiti careva daca matizul are limitatoare???
 

×
×
  • Create New...