Jump to content

CT_ZDB

Gold Member
  • Content Count

    877
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by CT_ZDB

  1. Si-au cam facut masinile varza pe macadamul mioritic ... calitate superioara dom'le... Am inteles ca a fost o organizare de exceptie... bravo Sibiului... macar cu un oras/zona sa ne putem si noi mandri!
  2. cum pot sa verific o vinieta de Ungaria?
  3. Pret pt tot apartamentul pt. perioada pana in 04. 08.2012: 100E/zi (3 dormitoare + canapea extensibila in Living).
  4. Pret pentru inceputul de sezon 2012: 400 lei/zi pt tot apartamentul - pret negociabil in functie de nr. de nopti solicitate.
  5. A4 = centura Constanta
  6. Vesti proaspete pentru cei care vor sa mearga de 1 mai la mare: podul peste canal de la Agigea este in reabilitare si se circula pe cate o banda, cu limita de viteza. Tanand cont ca lucrarile azi nu erau foarte avansate (se pregateau sa monteze (lipeasca) hidroizolatia pe sensul Constanta->Mangalia) as sugera sa ocoliti zona... Nu veti reusi sa ocoliti aceasta zona alegand A4...
  7. Mercedas AMG se pare ca o sa ia fata celor de la RB... Si Lotus cred ca o sa faca o figura frumoasa. Ferrari e la pamant!
  8. Interesante calificarile primei curse... sa fie F1 diferita anul acesta?
  9. Oare noile modificari ale regulamentului o sa readuca spectacolul ? Mai este aproape o luna pana la prima cursa. Masinile mi se par cam hidoase nu botul ala nou... cele care au schimbarea aia de unghi a botului. O sa fie sesiunile oficiale de antrenamente si vom vedea care sunt favoritii.
  10. CT_ZDB

    Need For Speed World

    eu joc cu o corolla La T1 si un Evo IX .. deocamdata.. cam chel... (sunt la nivelul 12 deabia). A facut cineva un Group? Daca da, dati-mi si mie un invite ... P.S. Am vazut ca la Circuit se triseaza.. adica daca mai adauga cineva o tura, unii se opresc cand termina tura a 2-a... si sar in clasament. Stie cineva ceva de chestia asta?
  11. Apartamentul este alcatuit din 3 dormitoare, bucatarie si living open space cu o terasa de circa 16mp, 2 bai. Se pot caza in conditii standard 6 persoane + "la nevoie" inca 2 persoane in living (canapea extensibila) De asemenea in doua din cele 2 dormitoare se pot monta patuturi pentru copii . Suprafata totala a apartamentului este de 130 mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat (masina spalat vase, masina spalat, TV, vesela, etc) dispune de aer conditionat in fiecare camera, CA-TV+Internet Wi-Fi cat si prin cablu; dispune de centrala termica proprie - SE POATE INCHIRIA SI IN SEZONUL RECE. Apartamentul are vedere atat la Marea Neagra cat si la lacul Siutghiol este orientat E - S (din living se poate admira rasaritul de soare); este situat la etajul 7 intr-un imobil S+P+11E (finalizat 2011) dotat cu lift, parcare interioara/exterioara pentru un numar de 65 autoturisme, piscina exterioara, gratar si loc de joaca pentru copii, iar la parter se afla un minimarket si o farmacie. In 5 min. se ajunge pe plaja si tot in 5 min. se ajunge la un resaurant foarte o.k. aflat pe malul lacului (timp de mers pe jos la plimbare). Pretul este negociabil in functie de perioada, numar de nopti, grad de ocupare. Ma puteti contacta la: Tel: 0723830283 Mail: radu.tra@gmail.com
  12. CT_ZDB

    Need For Speed World

    CTZDB Diseara sigur o sa fiu pe acolo.. in jur de 22:30... dupa ce o culc pe junioara ca mai nou il vrea doar pe tasu... Sunt pe la nivelul 4 deocamdata.. si am o rabla de Celica... deabia astept sa deblochez turbo-ul pt ea
  13. CT_ZDB

    Need For Speed World

    in seara asta??? careva???
  14. CT_ZDB

    Need For Speed World

    Mi-am facut si eu cont CT_ZDB... dar mai intai trebuie sa imi aranjez putin masina... si sa gasesc nitel timp poate ne vedem diseara P.s. NFS 1 avea camera de la volan... eu il jucam pe un 486DX4 la 100 MHz ) cu vreo 8M Ram prin 94-95 .. parca... dar cel mai tare mi s-a parut NFS 2 ... mai ales jucat de 2 persoane pe aceeasi tastatura... sa vezi acolo coate si imbranceli ) ... si mai erau si codurile de deblocat masinile ascunse ... e... ce vremuri dom`le...
  15. Recomand Praga tuturor.. un oras care traieste din / pentru turism... de ce spun asta? Pentru ca pe 31.12 obiectivele turistice erau deschise pana la ora 16 iar pe 01.01 se deschideau de la ora 12:00... iar strazile erau invadate de cohorde organizate in grupuri cu umbreluta/stegulet ridicat in frunte. Orasul... frumos, foarte curat, foarte bine organizat ca si infrastructura/transport in comun... practic a fost mai usor sa lasam masinile in parcarea hotelului si sa folosim mijloacele de transport in comun care ne lasau exact in fata hotelului... abonamentul valabil pe 72 ore este undeva la 310 coroane. Revelionul l-am facut "in strada" pana la un moment dat cand ne-a rapus frigul... pub-urile erau full... iar pe strazi era un adevarat razboi... cu petarde si artificii/rachete de semnalizare...etc. razboi inceput odata cu lasarea serii si terminat undeva in jur de 1-2 ... asa ca ce e pe la noi e asa... "de vara" Drumul pana la Praga a fost C-ta - Cernavoda -A2 -Drajna-Slobozia-Urziceni-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Turda-A3-Gilau-Oradea(oprire peste noapte)-Bors-Budapesta-Viena-Hollabrunn-Freeport (cine e interesat, e mai o.k. ca Pandorf-ul, dar si mai mic) -Jihlava-A1-Praga-si intors pe aceeasi ruta pana la Budapesta (oprire pt vreo 2 zile) dupa care M5 - Mako - Nadlac - Arad - Deva - Sibiu (oprire peste noapte) - Rm Valcea - Pitesti - A1 - CB - A2 - C-ta. = 3190 km in 40 ore, cu un consum mediu de 6,9L/100 km... La dus temp de -3 ÷ 5 grade ... o.k. pt causiucurile de iarna (consum de circa 6,7) dar la intoarcere au fost temp de +8 ÷ +12 grade si cu toare ca am coborat am ajut un consum mai mare, ajungand la cel mediu de 6,9. In .ro este de preferat varianta folosita "la dus".. la intoarcere am mers pe aceasta varianta datorita datei de intoarcere cu un trafic redus... (04.01). Cu 2 soferi experimentati/masina se poate face drumul intr-o singura zi, dar nu cred ca merita oboseala.. tinand cont ca e concediu. Deocamdata nu am ajut timp nici macar sa descarc camera foto si cea video .. dar sper ca in curand sa pun si niste poze. Pentru Praga si imprejurimi ar trebui o vacanta de 5-6 zile... daca vrei sa nu fi pe fuga mereu... dar poti sa vezi principalele atractii in 2-3 zile. Cine ajunge pe acolo vedeti ca exista un tur al berariilor si pub-urilor celebre...amicii cu care am fost au ridicat nivelul Romaniei in cunostintele intr-ale berii si consumului de bere in top-ul localnicilor ... asa ca probabil vor modifica pretul turului. P.s. La Oradea ne-am cazat la o pensiune la Sanmartin, intre Oradea si Baile Felix... Recomand pentru tranzit .. Pensiunea Aroma... si de asemenea recomand restaurantul Casa Romaneasca din Baile Felix recomandat de cei de la receptie. PPS. Sorry daca mai sunt greseli de "scriere".. se mai intampla cand scrii pe bucatele, in timp ca mai faci si altceva ... in timpul "programului" )
  16. Daca trece urgenta pa firme private atunci o sa curga cu procese de mal praxis... pe care cine o sa le solutioneze??? (corb la corb nu-si scoate ochii...). Daca trece urgenta la privat... atunci sa te tii trafic de organe... Urgenta trebuie sa ramana gratuita.
  17. S-a redeschis si J228 - de la Castelul - Poarta Alba -> Nazarcea -> Ovidiu si se ajunge direct in Mamaia (Ovidiu -> Lumina -> Navodari -> Mamaia). Ca si distanta este lafel sau chiar mai scurta ruta ca E81 (DN22C) dar este mai putin aglomerat si nu se mai traverseaza totata Constanta si mai ales Valul lui Traian ... (are vreo 7-8 km).
  18. Lasa fluieratul.. sa vezi consumul.. la mine a saltat cu aproape 1L (fata de cele de vara, dar si temp mai scazute cu 5-10 grade)
  19. Eu am patit exact ce a patit cel cu Loganul... adica m-am trezit intr-o curba la stanga (pentru mine) cu O SALVARE pe contrasens ce depasea o coloana de masini... inafara localitatii... cu ZERO vizibilitate (copaci si tufisuri pe partea stanga a drumului) pe un DN (Valcea - Dragasani) eram cu Corolla... avea pana in 5000 km si aveam in jur de 100-110 km/h (drum uscat si undeva la 15 grade) . Faptul ca mai sunt azi pe aici este ca am avut in dreapta mea intrarea la o hala/depozit ... ceva... si am reusit oprirea la limita in acel spatiu... Efectiv, daca eram singur in masina ma luam dupa ala cu ambulanta si vai de ... mi-a luat vreo 5 minute sa ma linistesc... Daca nu ieseam de pe banda iesea urat de tot.. salvarea nu a schitat nici un gest sa intre pe banda lui sau sa traga cat de cat dreapta sa se incerce o triplare... cu toate ca drumul este destul de ingust... iar eu daca franam pe banda mea si trageam dreapta pana in parapetul metalic tot nu rezolvam nimic... In alta ordine de idei... cel cu Loganul nu putea oare sa evite cumva accidentul? Ce ar fi de facut daca te aflii intr-o astfel de situatie? Eu daca eram in locul lui Huidu cred ca preferam sa ies in decor (stanga mea) daca mi-ar fugi masina in stanga. Pe de alta parte, cand ai o curba la dreapta, tii masina cat mai pe dreapta in curba... sa nu te trezesti cu vre-un meserias care taie curba... soseaua fiind inclinata spre interiorul curbei... Ce cauta el pe stanga daca nu depasea??? Daca era in depasire, intr-un caz de genul asta ar mai fi fost implicata in accident si masina depasita... sansele sa il acroseze fiind mari .. daca nu cumva cel depasit a acelerat in momentul depasirii si s-a produs ce s-a produs...
  20. Vanzatorii nu mai stiu cum sa vanda.. probabil si-au facut stocuri mari si cum au umflat si preturile le este teama sa nu ramana cu ele... Cum poti sa spui ca vrei o hartoaga pt. cauciucuri de iarna cand ele se vand in tara de atatia ani? sau.. poate ca le cumpar direct di eu... sau mai stiu eu de unde... nu e problema lor de unde le am eu... atata timp cat sunt montate pe masina cat timp este zapada/polei, nu ii intereseaza altceva.
  21. Pai daca autostrazile sunt gen Bucuresti-Fundulea altfel sta treaba... la dus o sa fie prin Slovacia... cu o pauza de cateva ore in Budapesta...(cred ca este a 6-a oara cand o vizitez, dar mereu o gasesc in schimbare si faleza Dunarii e superba)... iar la intoarcere oricum o sa ramanem vreo 2 nopti in Viena... iar la intoarcere cred ca o sa fie clasicul Budapesta -Szeget-Cenad-Tm-Dr. Tr Sev - Cr - Pitesti - Buc -C-ta. Acum ar mai fi de facut rezervare pt Viena, pt Oradea si Praga sunt facute deja ceva experiente personale placute? Pe unde am mai stat in Viena nu mai au locuri libere in perioada 2-4 ian.2012 Pe drum o sa fac o comparaie in ceea ce priveste consumul intre Diesel si benzinar 1,5 dci 90 cp vs 1,6 dual-vvti 124 cp. Autonomia la Corolla este undeva in jur de 700 km pentru o viteza medie de deplasare de 85 km/h cu "sandalele" de vara... cu bocancii o sa fie mai jos ceva... deci ar trebui un plin prin Ungaria/Austria la dus (as evita carburantii din Slovacia/Cehia... pret mai mare fata de Austria/Ungaria) si inca unul in Viena la intors. Stiu ca pe autostrada combustibilii sunt mai scumpi si se merita sa pui carburant din localitatile mai mari.
  22. pai exact 8 persoane sunte si stiu ca nu se pune problema plictiselii De plecat o sa plecam pe la 4 si de la Slobozia la Urziceni e F bun drumul (E) iar de la Urziceni la Albesti-Paleologu iar este super o.k. (este asfaltat de curand 1-2 ani in urma parca.. am mers pe el in primavara si e o.k. se merge lejer 100-120... iar in jur de 5:30 - 6:00 pun pariu ca nu o sa fie tipenie de radar pe acolo so nu are sens sa ma complic cu DN1 Buc-Ploiesti Daca toate or sa fie bune si daca ne punem in miscare pe la 4 din C-ta pe la 8-8:30 ar trebui sa fim la intrare in Brasov Acum despre ce am scris referitor la drumurile din Cehia - Slovacia imi confirma cineva informatiile? Sunt chiar asa praf? Eu am auzit de placi din beton dinainte de '90 facute ciur... si se lasa cu dureri de spate si bubu la amortizoare pe autostrazi... In nordul Austriei spre Praga nu prea sunt autostrazi... da cica ar fi locuri frumoase @Razvante - cred ca am postat in acelasi timp
  23. Pai traseul prin Oradea este facut sa scap de Sebes - Arad - Nadlac. Ar mai fi fost o varianta C-ta - Bucuresti - Craiova - Drobeta - Tm - Cenad (asta cred ca o sa o fac la intoarcere ) - in functie de situatia meteo o sa ma orientez atunci. Sa inteleg ca e o.k. tronsonul asta (cred ca mai tai vreo 40 min din timp pe aici) Din alte deplasari tot cu 2 masini am in dotare 2 bucati walkie talkie care au o raza de acoperire de vreo 7 km Harta pentru Romania ar fi cam asa: 788 km in 10 h 20 min.
  24. pai pentru a evita Valea Oltului, Sebesul, Nadlac-ul si altele din astea o iau pe acolo... mai ales ca o sa iasa multi din tara le la Nadlac. Tinand cont de lucrurile astea am zis sa ies mai pe la nord din tara.
  25. Anvelopele de vara-iarna ar tebui folosite si in functie de zona geoagrafica si caracteristicile climatice ale zonei unde circula masina respectiva. La Constanta unde poti avea primele temeraturi negative in luna ianuarie nu se justifica sa montezi anvelope de iarna la 1 noiembrie, daca mergi cu masina in zone montane unde poti avea zapada in Octombrie e altceva... Eu cand trec de la sandalele de vara (Continetal SportContact) la bocancii de iarna (Pirelli w190 Snowcontrol) imi ia vreo 2 zile sa ma obisnuiesc cu noile incaltari... intra mult mai repede ABS-ul si chiar TCS-ul in curbe la acelas stil de condus... in plus este si o diferenta in plus la consum de 0,5L/100km... si nu stiu cine ma poate obiga sa merg cu bocancii de iarna la 1 noiembrie cand sunt temperaturi medii in C-ta de 15 grade... Ar fi fost o.k. daca ar fi obligatorii odata cu inceperea distributiei caldurii in sistemul centralizat (adica temp medie pentru 3 zile consecutive sa fie sub 10 grade C). La 20 de grade cu anvelope de iarna e acelasi pericol ca si cu anvelopele de vara pe zapada.
 

×
×
  • Create New...