Jump to content

Razsvan

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Razsvan

  1. Va salut! Am si eu o problema asemanatoare la un cielo 1.5 16v cu pornirea pe benzina.Am demontat rampa de injectoare,iar cu injectoarele montate si cu regulatorul montat am suflat cu gura pe tur si aerul se intorcea pe retur.Credeti ca e normal la asa presiune mica regulatorul sa dea voie aerului sa treaca?Multumesc!
  2. Va salut, Amsi eu problema asta cu intreruperile doar la pornire,in sensul ca porneste in 2 in 3 si scoate mult fum negru asta cu acceleratia apasata,daca nu apas acceleratia nu porneste. Am schimbat fise,bujii,iac,am curatat injectoare nu are delco are aprindere,dupa ce o accelerez la pornire merge cam 8-10 secunde intrerupt si dupa isi revine si merge normal,daca opresc si pornesc repede porneste bine daca sta mai mult timp atunci porneste cum am spus mai sus,nu stiu ce sa mai schimb masina este cielo executive 2003.
  3. Va salut, Am si eu problema asta cu intreruperile doar la pornire,in sensul ca porneste in 2 in 3 si scoate mult fum negru asta cu acceleratia apasata,daca nu apas acceleratia nu porneste. Am schimbat fise,bujii,iac,am curatat injectoare nu are delco are aprindere,dupa ce o accelerez la pornire merge cam 8-10 secunde intrerupt si dupa isi revine si merge normal,daca opresc si pornesc repede porneste bine daca sta mai mult timp atunci porneste cum am spus mai sus,nu stiu ce sa mai schimb masina este cielo executive 2003.
 

×
×
  • Create New...