Jump to content

lalexis

Membru
  • Content Count

    148
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About lalexis

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/09/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    lalexis75

Profile Information

  • Interests
    Masinile si Cainii
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Fiat
  • Model
    Punto
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    IS-15-LAZ
  1. lalexis

    Caut o melodie

    Boozoo bajou - night over manuas. Asta este. Este de pe Jazz Bar Lounge. Astept berea virtuala
  2. lalexis

    Caut o melodie

    Stie cineva ceva de melodia de la Kiss FM care are in refren "don't cry, don't cry"?
  3. lalexis

    CATERINCA

    Liana, daca ai gasit clapeta, se ridica putin capota. Tre sa bagi degetele (ca o doamna, da de) si simti (la mine-i exact in mijloc, deasupra numarului) o alta clapeta suspendata de capota. O tragi spre tine si se deschide. Eu am ford. In caz de urgenta, ia toporul, nimeresti sa deschizi pana-ntr-un final Tare de tot )
  4. lalexis

    CATERINCA

    Pentru psihiatri
  5. aduc stelele...:)

  6. lalexis

    Am Vandut-o!

    I-am pus din prima zi in care am luat-o. Pe luneta.
  7. Aici postez eu ce mi se pare deosebit din fotografiile pe care le fac.Vedeti ca sunt 5 pagini. http://www.badorgood.com/authors_photo.php?id=5609
  8. lalexis

    Am Vandut-o!

    Dragii mei prieteni. Am vandut Matizul. O masina care si-a facut datoria fata de mine pana la capat, alaturi de care am trait si bune si rele. O masina plina de personalitate. O masina care m-a dus intotdeauna la destinatie in siguranta si fara sa cracneasca. Prima masina luata din banii castigati de mine. Masina care era intangibila, pe cand celelalte pe care le-am avut plecau si veneau. Singura de care m-am legat. Insa a ajuns pe maini bune, la un pusti pasionat. Este singurul lucru care mai sterge din gustul amar pe care il am acum. Locul a fost ocupat de un frumos Fiat Punto din 2003, insa Matizul va ramane in amintirea mea ca ceva deosebit. PS Nu va bucurati ca scapati de mine, chiar si fara Daewoo raman alaturi de voi
  9. Ei, ce sa faci? Lipsa asta de timp ne omoara De cand nu mai am la servici munca de birou ci de teren, recunosc ca am cam tras chiulul. Dar sa stii ca il mai citeam sambata seara .
  10. Eu port zilnic un Hamilton Viewmatic, cumparat acum un an de la B&B cu 1400 RON. Automatic, functioneaza perfect, bratara metalica, alura bussiness. FOARTE RECOMANDAT )
  11. Sau cu 2 bombe de 250 kg bucata. De azi inainte ma fac profetul forumului, mai ales ca se pare ca l-au arestat in viata intai si apoi a decedat un pic
  12. Salut. Ma tot mananca ca pe maimuta in ultimele zile. Am gasit niste site-uri in aparenta serioase (esente.ro, parfumuri-de-lux.ro, etc) si cum am nevoie de vreo 4-5 parfumuri pentru a le face cadou, va intreb pe voi daca pot sa am incredere ca sunt originale. A cumparat cineva de la ei? Sa risc sau nu, avand in vedere ca preturile sunt cam cu 30% mai mici decat in magazinele de specialitate?
  13. lalexis

    Experiment Social

    Ehe, daca ati fi vazut ce am vazut eu vis-a-vis de instinctul de supravietuire... La Spitalul de Urgente din Iasi am vazut un copil parasit in varsta de 2 ani. Avea un instinct de supravietuire ala in el de cred ca se descurca si in jungla Amazonului. Trecea pe langa paturi si lua tot ce gasea de mancare. Avea o privire si un simt de orientare ceva de groaza. M-a impresionat ca atunci cand a trecut pe langa masa rezidentilor, a luat din zbor o pulpa de pui mancata pe jumatate si a spus: "Uite ce fraier e asta, nu a mancat tot". De aceea sunt convins ca puii se vor adapta la mediu ca si copilul, mai ales ca, spre deosebire de acesta din urma, sunt animale salbatice cu un instinct format in milioane de ani, care ramane indiferent de primul mediu cu care ai facut cunostinta. Apropo, am 30 de anisori. Tanar, doamna, tanar )
  14. lalexis

    Camere Video

    Eu am Sony HC 17, 20X zoom optic, lentile Carl Zeiss. Super buna si foarte manevrabila. Ca idee, download-ul de pe camera pe hard dureaza 1 ora (cat caseta). In principiu, metoda cea mai folosita este download-ul in format avi necomprimat (1 ora are cam 14 Gb), apoi cu un soft se comprima si se scrie pe CD, binenteles dupa editare. Eu folosesc Ulead Video Studio 8 SE. Interfata utilizator este foarte prietenoasa si simpla de utilizat. Atentie, trebuie sa descarci prin firewire. Merge si prin USB, dar face doar clipuri scurte de cateva minute. De asemenea prefer sa pastrez casetele inregistrate. La pretul de ~ 100.000 pe bucata, merita sa le tii ca back-up.
 

×
×
  • Create New...