Jump to content

Crystal1980

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Crystal1980

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/27/1980

Contact Methods

  • Gender
    Female

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    B79PCN
  1. Buna tuturor, Am reusit sa-i vand masina ieri, am scapat definitiv de ea, slava Domnului, va multumesc tuturor pentru sfaturi. Acum trebuie sa-l scap si eu de ea (asta a fost intelegerea). M-am interesat ieri si se poate scoate din evidentele DITL, chiar daca persoana are amenzi. Va merge la politie, va declara adevarul, ca a dat-o cuiva si ca nu mai da de persoana respectiva, asadar se va incadra probabil la furt. Va depune hartia de la politie la DITL si se suspenda plata impozitului, iar dupa 1 an, daca declara ca renunta la cercetari, depune alta hartie de la politie si i-o radiaza DITL din evidenta. Sper sa reuseasca si cu ocazia asta sa scap de orice problema din partea lui.
  2. Buna tuturor, Va multumesc pentru raspunsuri, am incercat cu adevarul la poilitie si au spus ca singura solutie este sa depun plangere pentru abuz de incredere si sa-i fac individului dosar penal, insa in primul rand nu vreau sa-i fac rau nimanui, iar in al doilea rand daca as proceda astfel si respectivul s-ar alege cu dosar penal n-ar mai avea nimic de pierdut si ar deveni foarte periculos (il cunosc si stiu de ce este in stare). Am stabilit sa fac un contract de vanzare cumparare cu el pentru a iesi din sfera penala si apoi sa-l ajut sa scape de ea. Va fi complicat, pentru ca el are amenzi multe cumuland o suma foarte mare, neachitate de mai multi ani. Nu inteleg insa de ce nu doreste s-o declare furata, cand i-am spus ca o declar furata a spus ca ma combate pentru ca el a dat-o cuiva, chiar daca acea persoana nu i-a dat niciun act si nci numerele si ca acest lucru iese din discutie Daca ar declara-o furata, oare ar putea-o scoate din evidentele DITL chiar daca are amenzi neachitate (avand in vedere ca nu se poate achita niciun impozit la DITL pana nu se achita amenzile - lucru imposibil datorita sumei mult prea mari pentru posibilitatile lui)?
  3. Buna, Paneuroil, Vroiam sa evit asta pt. ca este un individ foarte razbunator si oricum nu percepe faptul ca mi-a facut un rau, insa daca acesta este singura solutie, nu voi avea incotro. Multumesc pentru raspuns.
  4. Buna ziua, Am si eu o problema destul de grava. In afara de masina pe care o am acum, am acceptat sa inregistrez pe numele meu (la Fisc) o masina a altcuiva, din pacate cu o capacitate cilindrica mare (2.5 TDI), care nu a fost a mea si pt. care de 5 ani platesc impozit mare 900-1000 lei pe an), desi era vorba ca in acelasi an sa gaseasca o ruda de-a lui pe numele careia s-o treaca si nu s-a intamplat asta. Persoana care a luat-o are amenzi neachitate si are nevoie de permis, deci nu a vrut s-o inscrie pe numele lui, eu n-am inregistrat-o la Politie pt ca era si timbrul de mediu foarte mare si n-am reusit sa-l conving pe respectivul sa ia masina de pe numele meu. Masina era la el, nu la mine si nici nu mergea, avea motorul gripat, eu doar plateam impozitele si masina statea in parcarea din spatele blocului lui. In august anul acesta l-am intrebat ce fac cu masina si a zis s-o radiez ca el a dat-o in iunie cuiva de pe internet pt. piese, si cand i-am cerut actele doveditoare a zis ca nu are niciun act, a dat-o fara niciun proces-verbal de distrugere, nici contract de vanzare cumparare, fara sa ia numerele de inmatriculare inapoi ca el nu a stiut ca asa se procedeaza si ca ar fi trebuit vreun act, cel care a luat-o i-ar fi spus ca nu trebuie niciun act. Nu mai stie cui a dat-o, are mai multe numere de telefon la care a sunat in perioada respectiva, insa nimeni nu recunoaste ca ar fi luat vreo masina. Am inteles ca are si un martor cum ca a dat-o cuiva care a venit si a ridicat masina. Problema e ca mie nu mi-a zis nimic si m-am trezit in fata faptului implinit, ca trebuie sa achit pana la sfarsitul vietii 1.000 lei pe an pentru aceasta masina care (probabil) nu mai exista. Eu am toate actele masinii, n-am vrut sa i le dau, am banuit ca poate face o tampenie si bine am facut. Problema este ca am ramas cu actele, masina nu mai exista (sau nu stiu exact ce se intampla cu ea si unde este) si nu pot s-o radiez. Mi-a propus respectivul (cel care a dat-o fara acte) sa fac un contract de vanzare-cumparare cu cineva pe care il va gasi el, dar ce sa vand??? Daca nu am masina, nu pot sa fac asa ceva, ce vand? Este ilegal. Nu vreau sa-i fac rau nimanui, vreau doar sa scap de masina si de impozitul care am inteles ca de anul viitor va fi si mai mare, dar cel la care era masina spune ca nu mai da de cel caruia i-a dat-o. Eu pe cine dau in judecata? Ca nu stiu nimic despre cel care a luat-o, nu eram de fata, iar daca nu-l intrebam pe cel care a dat-o nu aflam nici acum, ca nu si-a dat seama ca este important sa-mi spuna. Multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...