Jump to content

DanIonesc

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About DanIonesc

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2006
  1. Salutare ! revin cu Posted 17 June 2017 - 08:13 Salutare am si eu un cielo 2006 cu gpl lovato din fabrica Am ajuns cu masina la tara si cand sa plec nu a mai pornit , am constata ca butonul de comutare gpl\benzina erea stins motorul se invartea normal cand dadeam la automat si nu pornea, am incercat sa o pornesc pe gpl dand curent de la baterie la plamane electrovalva se deschide dar nu porneste dupa am incercat sa o pornesc cu un sprey de pornire si nu vrut nici asa am verificat si bujiile si nu dadea nici o scanteie pe nici una din ele , dupa care am verificat cu o lampa de control mufa care intra in bobina de inductie si pe pinul din mijloc sa aprins am verificat sigurantele de la tablou si cele din spatele tabloului si cele din dreapta unde este calculatorul de gpl si toate sunt ok Ma gandesc ca este bobina de inductie dar am mai auzit variante ca ar putea fii si un senzor pe vibrochen sau pe langa vibrochen... dar sunt in dubii cu butonul de comutare de ce oare e stin oare are legatura cu una din problemele de mai sus Edited by DanIonesc, 17 June 2017 - 08:15. Top Quote MultiQuote #3407 DanIonesc Forumist Membru în rodaj 2 posts 0 warning points Din:Craiova Auto:Daewoo Model:Cielo An:2006 Nr. Inmatr.:Dj85DDD Posted 18 June 2017 - 08:50 Am reusit sa o pornesc dar imi merge doar pe gaz ...pompa de benzina cred k e moarta , dar problema a fost din tabloul de sigurante este un contact pe siguranta fuel pump care vad ca are legatura si cu butonul de coutare gpl\benzina ! Masina nu porneste pe benzina ... am ajuns cu ea in craiova si am verificat pompa de benzina care merge ok dar culmea ca imi socate benzina doar pe 1 singur ijnector iar pe gaz merge dezastruos am observat ca partea cu comenzile la geamuri si schimbatorul de viteze sunt foarte incinse dupa 10 15 minute de mers cu masina pe gaz ma gandesc ca este catalizatorul infundat dar stiu ca este un senzor pe tobba intermediara poate sa aiba legatura cu pornitul pe benzina... si ce service mai e prin craiova care se pricepe la daewoo stiu ca bebe popescu sa inchis..!?
  2. Am reusit sa o pornesc dar imi merge doar pe gaz ...pompa de benzina cred k e moarta , dar problema a fost din tabloul de sigurante este un contact pe siguranta fuel pump care vad ca are legatura si cu butonul de coutare gpl\benzina !
  3. Salutare am si eu un cielo 2006 cu gpl lovato din fabrica Am ajuns cu masina la tara si cand sa plec nu a mai pornit , am constata ca butonul de comutare gpl\benzina erea stins motorul se invartea normal cand dadeam la automat si nu pornea, am incercat sa o pornesc pe gpl dand curent de la baterie la plamane electrovalva se deschide dar nu porneste dupa am incercat sa o pornesc cu un sprey de pornire si nu vrut nici asa am verificat si bujiile si nu dadea nici o scanteie pe nici una din ele , dupa care am verificat cu o lampa de control mufa care intra in bobina de inductie si pe pinul din mijloc sa aprins am verificat sigurantele de la tablou si cele din spatele tabloului si cele din dreapta unde este calculatorul de gpl si toate sunt ok Ma gandesc ca este bobina de inductie dar am mai auzit variante ca ar putea fii si un senzor pe vibrochen sau pe langa vibrochen... dar sunt in dubii cu butonul de comutare de ce oare e stin oare are legatura cu una din problemele de mai sus
 

×
×
  • Create New...