Jump to content

rimache

Membru
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About rimache

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/14/1970

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    iasi
  • Din
    iasi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo exe lpg
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    IS
  1. rimache

    Bancuri

    Un Tico si un Maibach se busesc frontal. Pe computerul de bord al Maibach-ului apare: “found new hardware. Install?
  2. rimache

    Bancuri

    O tipa blonda, la volanul unei masini scumpe, opreste la semafor. Apare un cersetor si-i cere o tigară. Blonda i-o oferă imediat ca să scape de el. Între timp, se schimbă culoarea semaforului si tipa pleacă în trombă. La următorul semafor, în mod ciudat, acelasi individ: - Doamnă, dă-mi si un foc. Tipa îi dă bricheta cu totul, ca să-l vadă dispărut de lângă portieră si porneste mai departe. La al treilea semafor, acelasi individ (spre exasperarea blondei). - Doamnă, ai fost bună cu mine, dacă-mi dai si un ban, te învăt să iesi din sensul giratoriu. *** Plecasem din Constanta spre Bucuresti. M-am oprit la benzinarie sa folosesc toaleta. Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua. Abia m-am asezat, cand aud din cabina cealalta: -Salut, ce faci? Nu fac parte dintre aceia care intra in discutii intr-un WC, dar acum am raspuns: -Destul de bine! La care tipul intreaba: -Incotro mergi? Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt: -Bucuresti! La care vecinul, mai nervos, spune: -Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu, ca am un tampit in cabina alaturata care-mi raspunde la toate intrebarile... *** Doi indieni mergeau prin padure cand, la un moment dat, se vede in zare fumul ce se ridica de la un foc. Unul dintre ei intreaba: - Ce zice? - Nimic important, e doar SPAM! raspunde al doilea. *** Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. Sopteste una la alta: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran... - Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani. In acel moment intra un alt barbat in compartiment, si-l saluta pe barbos: - Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut de sute de ani... Prima blonda: - Na, cine-i proasta? *** Baietelul unui inginer ridica nasul din cartea pe care o citea si intreaba: - Tata, ce-i aia "pompa"? La care inginerul ia imediat o foaie de hartie si incepe sa-i explice: - Uite aici: e un cilindru, cu un piston inauntru, care are o valva prin care fluidul trece intr-un singur sens etc. Si-i spune principiile presiunii, notiunea de vacuum si toate celelalte, pentru ca intr-un final sa-l intrebe: - Dar de unde ai aflat tu de pompa? - Pai uite aici, in cartea de istorie scrie ca Cezar a intrat cu mare pompa in Roma
  3. Inca o data multumesc. Pastrez la rece, poate ne-om intalni vre-odata
  4. Nu, nu, nu sterge pozele.. descarc de aici... bine ca am de unde... Chestia cu VIP... ce sa zic... "vrei calule ovaz"?
  5. Da... @Cumnatu este noul meu best friend Mii de multumiri din partea mea si a lui fiu-miu. Asta-i cea mai buna solutie. Am sa pun si eu pe acolo cate ceva dublat in lb romana, dar abia mi-am facut cont.
  6. Pacat ca ne despart atatia km... Am un baietel de 3 ani care a vazut "CARS" dublat in romana de vreo 50 de ori, "NEMO" dublat de vro 25 de ori, shrek titrat de cateva ori... Nu-mi pot permite sa te rog sa-l pui intr-un plic si sa-l duci pana la posta, dar daca o faci poate ma revansez cumva... Daca nu se poate, te inteleg perfect. Oricum va ajunge la un copil, daca nu din Iasi atunci din Bucuresti, si-l va bucura.
  7. Pe "foaia" cu rezultatele testului scrie asa: Road grip left 56% 16Hz (am citat din memorie cand am spus 53% ) right 56% 17Hz difference road grip 0%, weight 460Kg 60-99% good 40-59% sufficient 20-39% insuficient 0-19% bad Pe chestia asta nu-mi schimba nici un amortizor. Trancane foarte tare (loveste in cap) Nu ma pricep, dar oare nu se poate face nimic decat sa cumpar eu altele? Daca nu rezolv alfel, nu am alta solutie.
  8. Cielo exe lpg 15.000 km. Troncane un amortizor pe spate mai tare decat un stingator care "umbla aiurea prin portbagaj" Masina e in garantie. M-au trimis si am facut testul: 53% amandoua ceea ce este multumitor. Dupa testul asta mi-au zis ca amortizoarele sunt bune si ca nu se schimba in garantie. Trancaneala au auzit-o si ei, dar au spus ca nu au ce face decat daca cumpar eu alte amortizoare si ei le schimba. Asa sa fie? Mai este vreo varianta? P.S. - troncaneala este mai puternica dimineata sau la temperaturi scazute.
  9. Da, scuze... Sunt persoane care cred ca toate accidentele de circulatie se termina doar cu tabla indoita si gonesc cu 200km/h ca au casco... ...
  10. Multumesc! Abia astept sa o montez si eu. Nu ii mai fac nici o modificare. Am sa o montez exact ca tine.
  11. Inseamna ca am acelasi model. Eu am "potrivit-o cu mana" si mi se parea ca sta prea cracanata... Cum ai prins-o? Cu holzsuruburile ei direct in plasticul ala cu frana de mana si butoanele ptr. geamuri? Nu vine prea jos? Ma gandeam la alte picioare ca sa o mai si inalt putin... E comoda la drum lung? Ce zici, sa nu mai incerc sa o inalt?
  12. Bandourile din magazin sunt tot asa de proaste ca cele montate din fabrica? Merita schimbate sau tin tot doua spalari cu jet dupa care se cojesc?
  13. Mi-am luat si eu din aia, dar e mai ingusta decat plasticul de pe podea de care vine prinsa... Inca nu am montat-o, mai caut o solutie (eventual alte picioare). Daca monteaza cineva o cotiera din asta il rog sa puna poze.
  14. Ghidul cetăţeanului român în Uniunea Europeană: Calatorie Rezidenta Permis de conducere Asigurari auto Informatii utile Ghidul_cetateanului_roman_in_UE.pdf
  15. Tabel cu amenzile de circulatie ( in lei, puncte si zile de suspendare) amenzi_circulatie.xls
 

×
×
  • Create New...