Jump to content

Toofast_foryou39

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Toofast_foryou39

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    B60 VLM
  1. Sa mai descoperit încă doua probleme: de la cutia aia pe care scrie lovato, inafara de mufa aia mare, lângă ea mai sunt doua fire cu papuc în capăt. Firele alea unde se duc,? Precizez ca ledul roșu se aprinde pentru 2 3 secunde după ce pornește motorul, și apoi se stinge complet. Nu mai luminează nici un led. Apoi din cutia lovato iese o mufa care intra intr-un cilindru metalic prins pe contraaripa, de unde ies 2 furtune. Unul se duce la filtrul de aer iar celălalt unde se duce? Fraților credeți-mă ca am luat mașină descompletata și eu mă chinui sa o fac din nou funcțională. Iar ultima problema este ca atunci când pun faza scurta, se aprinde și semnalizarea pe stânga fata. Semnalizare pe fata nu merge deloc . Verificat siguranțe, releu de semnal schimbat, și tot așa face. Ajutati-mă ca azi am înghețat pe lângă ea și tot nu iam dat de cap. Va mulțumesc mult. Salut . Am aflat ca alea doua fire cu papuc sunt de la senzorul Ntc. Ledurile e posibil sa nu se aprindă deoarece nu sunt conectați papucii aia 2?
  2. Salut am și eu o problema , am căutat în topic și nu am găsit. Pe galeria de admisie, sub carburator, sunt doua sonde , una are papuc vertical și una orizontal, dar fire nu găsesc pe lângă ele. Mă puteți ajuta,? Ce sunt sondele alea și de unde ar trebui sa vina firele? Menționez ca indicatorul de apa îmi sta pe roșu. Are vreo legătură? Am înghețat pe lângă ea și tot nu iam dat de cap. Mulțumesc mult pentru ajutor.
  3. Salut tuturor. Am și eu câteva probleme cu ticolino. Masina am cumparato pregatiata de vopsotorie, adică fără faruri, semnale stopuri și bari de protecție. 1 semnalele din fata, de lângă bara nu funcționează deloc, cele de pe aripi și din spate merg, dar cele din fata nu. Am verificat și nu vine curent. 2 lângă unitatea Lovato ( care nu știu ce eși care e moarta,adică nu se aprinde nimic la ea) e ca o pompa de ștergător, la care sau tăiat furtunurile , inclusiv cele de la carburator. Ce rost are pompita aia,? Și 3, indicatorul de la apa din bord îmi arata ca apa fierbe, deci se duce pe roșu imediat Cum pun contactul. Puteți sa îmi dați câteva sfaturi și soluții? Mulțumesc mult. Ps. Îmi pare rău că nu am pus întrebare în topicul care trebuie, sunt nou pe aici și rog moderatorul sa îl mute . Mulțumesc mult.
  4. Ps îmi cer scuze ca nu am pus întrebarea în topicul care trebuie, sunt nou pe aici și rog moderatorul sa îl mute unde trebuie. Mulțumesc mult.
 

×
×
  • Create New...