Jump to content

dorucioby

Membru
  • Content Count

    188
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by dorucioby

  1. Cielo s a vandut. Au ramas rotile de vara de aliaj cu cauciucuri bune. Stau in pod degeaba. Care aveti nevoie spuneti le dau ieftin sa se foloseasca careva de ele.
  2. Scanner nu am insa ce ma intereseaza daca ecm nu vede sonda ulei nu mai porneste?
  3. Buna seara Inceo prin a va spune ca am ciitit topicul de check engine si nu s lamurit. Pe scurt Ci selo ul din semnatura GLE 1995 coreean 170 k km l am vandut alaltaieri si actualului proprietar nu i mai porneste avand check aprins. Eu in 10 ani cat am purtt o n am vzut check ul apins niciodata. Din spusele lui a schimbat uleiul, sonda ulei si cat atat. As dori sa l ajut cu ceva info. Benzina are de scanteie nu s a ocupat. Masina este la 100 km de mine. Cu ce as putea sa l ajut?
  4. Inca la vamzare. Masina a fost revopsita total.
  5. Cumpar parbriz Cielo din dezmembrari. 0723186317 Doru
  6. Update de pret 900 E sau se dezmembreaza.
  7. Arata ca cele din attach de pe msina. Daca se vot foto detaliate , ma sui in pod si fac.
  8. 4 jante aliaj Cielo pe 14 cu cauciucuri de vara bune. Provin de pe Opel. Pret 100 Eur
  9. Pretu scade la 1000 E. Bonus jante de vara identice cu cele de iarna aliaj opel 14. O dau ca m am procopsit cu o Astra H 1.7 cdti
  10. Vand Cielo GLE 1996. Pret 1100 E neg. Masima are 160000 km
  11. Multumesc de info. Ma duc maine sa vizionez un Lacetti SW 2005 sa vad cum se prezinta.
  12. Multumesc de parere. O sa tin cont si de ea.Ceva despre consum Aveo?
  13. De acord topicul l am deschis avand dilema intre Lacetti SW 2005 70000 km AC automat + discuri spate si aveo 2008 45000 km.Vin de pe Cielo si Nubira 2. Cred ca m as acomoda greu cu 1.4 si masina destul de inalta. Mi se pare super Aveo la design insa o vad ca pe un Logan mai mic dpdv al stabilitatii. Nu iau in calcul dotarile
  14. Intre aveo si Lacetti inclin spre lacetti tocmai din cauza vorbelor ca aveo sta rau pe drum.Desi n am condun nici una
  15. Buna ziua. scriu aici in speranta ca nu comit ceva rau sa ma vad cu warn. M am semihotarat i privinta unui aveo 1.4 2008 versus un Lacetti Wagon 2006 1.6. Am citit vre o 100 de pag pe topicul de impresii si nu mi i clar. Exixta multa polemica subiectiva in functie de ce are fiecare acolo. Intrebarile mele sunt multe dar ma limitez in a spune ca vin de pe Cielo 96, am mai condus vre 10 k km o Nubira II care si a facut treaba cu brio. Aveo e frumusica n am condus nici macar vazut decat pe strada sau cascat ochii prin vre o parcare insa mi se pare inalta si instabila. De Lacetti am dedus va vine din Nubira 2 care slava domnului mi a placut cum s a comportat cu exceptia consumului. Inclin spre lacetti. Ce nu stiu si as dori sa aflu de la posesori: -fiabilitate -consum -daca sunt piese si se gasesc sa nu fie raritate intre masini Orice altceva ce crede omul de cuviinta sa ma invete.
  16. Buna ziua Cer si eu o parere m am hotarat sa trec de la Cielo la un Aveo Sedan 1.4 16 V. L am gasit di 2008 km putini si cea ce ma atrage e pretul bunisor.Deh cam atat imi pot permite. Am citit cate ceva despre suspensia rigida si ceva probleme cu engine check frecvente. Atat am apucat. La tinuta de drum tin cel mai mult parandu mi se mai inalta ca Cielo. Ceva pareri succinte care aveti si cum v ati inteles cu ele mi ar prinde tare bine. La mine in targ mai sunt 2 buc asa ca slabe sanse sa vad una live.
  17. Seara buna tuturor. Azi a fost o zu urata pentru mine. Am scapat din mana sa cumpar o Nexia GLXI adica nu hatch uita la un pret super ok.Adica vre o 700 de parale europene cu 100 k km la bord aproximativ.Detin un GLE coreean din 96 de nou care a facut 17 k km zilele trecute cu motor 8v pe care sunt pe punctul de a l vinde pe vre o 800 de iepuroi. masina buna care a mers ceas de a lungul anilor si care tare mi e draga. Tabla sta excelent pe ea, poate ar trebui vopsita.Singurul lucru care ma supara sunt capurile planetara care n au mai mult de 10000 km si bat de le ia dracu si care desi are 12.5 compresie pe fiecare piston papa un pic de ulei.Am schimbat semeringurile la supape dar nu cred ca a reusit operatia. Vreau sa o schimb sau poate nu.As face motorul daca e cazul sau remediat in reprezentanta ce e necesar, sau as schimba motorul cu un DOHC 16V din dezmembrari dar iara dracu stie ce iau sau sa l dau si sa iau altul exe mai nou 2004 incoace cu DOHC. Grea dilema. Stu sigur ca vreau Cert este ca la tipul asta de masina nu pot renunta.Nu sti daca sa pun la punct batranelul korean sau sa i dau drumul in ideea ca m oi procopsi cu ceva mai nou tot cielo ca nexia ne hatch back is rare a naibii. Asa ca v am impartit si voua ziua de kk care am avut o azi.
  18. Cat o fi taxa de inmatriculare la o Nexia DOHC Eur 2. Ma bate gandul la una Pe surse diferite am gasit valori diferite.
  19. Cumpar eleron Nexia normala nu hatch. La nevoie cu tot cu capota spate
  20. Si poate putin pe langa subiect ar strict ce ma preocupa. Vreau sa iau o Nexia 97 adusa de afara. Nu stiu daca o inmatriculez, recarosez a mea GLE din 95 sau devine nexia donatoare de motor samd pt al meu Cielo.Cat de reali pot fi acei 91 k km avand in vedere ca e adusa din Germania. dar arat afoarte bine la capitolul tablaraie si motor dohc 16 V. Orice parere ar fi bine venita in acest sens.
  21. Pun si aici o intrebare. Achizitionez o Nexia GLXI . Ce diferente sunt la transplantarea motorului pe un Cielo *8v? Inteleg sa mut instalatia electrica, calculator samd. Pe cutia de Cielo vine sau se complica treaba?
  22. Sunt pe cale de a achizitiona o nexia adusa de afara. cica 91000 km cert e ca arata bine. Motor 16 v fata de al meu gle 8v.mai departe ma gandesc ori fac transplant de pe nexia pe cieli la ce ma intereseaza ori recarodez in acte batranul meu. Ce parere va dari si cum ati proceda voi? Scuze cele cateva erori de scriere e pe mobil
  23. Ma paste o reparatie capitala la motor sau schimposibilitatea de a pune un motor de Cielo b motor complet pe un GLE 1996 coreean. Analizez E3 16 V. Ma consult cu voi daca merita, ce presupune trecerea de la 8v la 16v. Cred ca se schimba si cablajul motor dupa capul meu. Nu stiu de calculator. Astept o parere de la voi ce i mai indicat. Voi ce ati face in acest caz
  24. Offtopic: Imi place de americani orice dric iti faci in garaj daca trece conditiile minimale de siguranta in trafic se poate pune in circulatie. Nu i doare capul ce ai sub capota sau ce fel de mecanism ai la frane ca i disc tambur,parasuta daca acestea sunt ok. La noi daca pui o saiba la chei in plus ca breloc, fuga la RAR.
  25. A incasat o un coleg de al meu cu Golf IV cu tot cu lupele din far. Nici nu s au uitat la lupe. Ai xenon? Da A avut masina din fabrica? Nu. Amenda si certificat luat. S a dus la RAR la judet sa demonstreze ca a pus becuri H1 sau 7 nu stiu de care in loc de xenon.
 

×
×
  • Create New...