Jump to content

Bel_Ze-but

Membru
  • Content Count

    394
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About Bel_Ze-but

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/26/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    ggg000ggg111@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Tulcea
  • Interests
    nebuneala
  • Din
    Tulcea
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE, Octavia 1.8 4x4
  • An
    1997, 2002
  1. ma intereseaza oglinda dreapta de cielo (nu modelul patratos ci cel mai vechi si oarecum rotonjit).Pret?
  2. oglinda dreapta ? stare si pret .
  3. leutzu, avand in vedere cuantumul amenzii cred ca intereseaza pe toti cum a continuat (ca de incheiat mai ai de asteptat probabil 2 luni) povesteacosmarul.
  4. Relu, ma refeream la tine , TU daca cereai sa-ti plateasca cei 25 de lei. Nu am folosit p.2 sing. pt. ca intrebarea era adresata colegilor de forum care ar putea da raspunsul...
  5. Oare daca cerea judecatorului , in timpul sedintei, ca Politia sa plateasca cheltuielile de judecata, avea vreo sansa de izbanda ? Pur teoretic, pt. descurajarea amenzilor date aiurea, abuziv si pt. care ii doare-n basca_ca nu se intampla nimic daca pierd ...
  6. Eu am scos demult firele electrice si am facut-o manuala. ( lasam un segment iesit in oras iar in afara o scoteam la maxim)
  7. daca nu vrea romanesti, la banii pe care e dispus sa-i cheltuie (vezi anvelopele) , mai bine i-ai una germana. est-germana. nu glumesc.
  8. Am verificat, si am constatat ca am dezinformat ( EVIDENT FARA INTENTIE) acum cateva zile pe cineva de pe forum (nu spui cine, ... persoana importanta !). Asa ca eu am pe masina NU Champion ci BOSCH Super plus ITTRIUM (+1 WR 7 D C + ), cod 0242235663 , cu 0.8 mm . Desi nu aveau la magazin si mi le-au adus la comanda in 5 ore, se vede treaba ca tipii nu s-au uitat ca lumea in cataloage desi stiau ce masina am si chiar am insistat sa fie special pt. CIELO sohc, noneuro. Nu consultasem cu atentie lista lui ovijer, stiind doar codul pt. NGK-uri, de care mai avusesem si de care voiam sa iau (insa mecanicul mi-a zis in ultima clipa sa cumpar BOSCH). Asa ca va trebui sa le schimb din nou. Intrebarea e : SUNT MAI BUNE BOSCH-urile sau NGK-urile ?
  9. Exact, 28 de euro pe an , indiferent de capacitate cilindrica, poluare sau altceva. Se mai poate lua pe o luna sau o saptamana . Nu si pt. o zi.
  10. Bel_Ze-but

    CATERINCA

    Problema pare a porni de la cea cu husa, care este acolo dinainte de a trage primaria dungile... (nu este linie intre pozitiile 28 si 29).
  11. Stiu ca la Vidra este o partie de schi, insa telescaunul nu functioneaza. Are cineva idee daca si la Voineasa exista partie de schi ? De fapt ma intereseaza mai mult o partie de saniute (trebuie musai sa-l duc pe fecior-miu undeva unde sa se dea cu sania, ca pe baza zapezii de pe la noi, o sa creada ca sania este un fel de obiect de muzeu...). Altundeva in jud. Valcea unde sa gasesc sigur zapada in perioada Craciun-Anul Nou , ar mai fi ?
  12. 1.Se ia un baros si se sparge bordul 2. Cu un flex (sau fierastrau) se taie cablu 3. Se scrie pe un formular, mare, cu cerneala (sau pasta) rezistenta in timp, nr. fix de kilometri pt. un cincinal. 4. Se asigura seful ca totul este normal.
  13. Nu prea pricep : daca nu avea nimic, care a fost rationamentul schimbarii ? (Faptul ca mecanicii de la Service "o pun" mai bine decat fabrica? Sau ca se uzeaza mult in primii doi ani de functionare ? A mea are 10 ani si deocamdata nu da semne...
  14. ok, dupa postarea pozelor, m-am dumirit ca aveai dreptul sa circuli pe acea banda.(nu stiu de ce, dar presupusesem ca dupa trecere urma o intersectie...). Martorul, chiar daca l-ai fi mentionat in contestatie existau sanse mici sa-l cheme de prima oara (la mine, acu 3 ani nu l-au chemat desi avea toate datele - adresa, etc. - mentionate in Contestatie si deasemenea era trecut pe fisa cu descrierea accidentului ). Parerea mea (dar e tardiv ca-ti spun acum) e ca ar fi fost mai bine sa scrii despre martor in Contestatie... Nu inteleg de ce proba video nu se foloseste in instanta(dupa cum a mentionat cineva) . Atunci pt. ce mai exista ??? Eu cred ca poti solicita (la prima audiere, verbal ori mai bine in scris) Instantei macar o poza (daca esti convins ca te va avantaja - desi ma indoiesc, pt. ca se poate surprinde un moment defavorabil tie si nu se poate surprinde viteza ta si a pietonului...).
  15. Merci pt. link. Daca il stiam mai inainte, nu ma duceam atat de fraier la curatare (ci cu 1% mai destept...). Asta de a facut operatiunea la mine nu a respectat nici jumate din pasii descrisi pe site. 1.Chestia este ca la mine motorul se aude foarte bine si la relanti nu are niciun fel de trepidatii. Merge rotund mai tot timpul, cu exceptia accelerarilor puternice (pedala la fund) intre 1800 - 3000 rot/min. In acest interval, la apasarea brusca la fund, are o intarziere de reactie de cca 2 secunde si urca intr-un falfait (auditiv) si mici trepidatii pret de vreo 5-700 de rot/min., dupa care isi revine. Daca in timpul acestor "balbaieli" reduc din apasarea pedalei (la jumate - trei sferturi), fenomenul dispare, reaparand la reaccelerarea la maxim (daca nu s-a depasit intre timp turatia de 3000). Sincer, nu stiu de cand face asa pt. ca deobicei , schimb numai la peste 3500 - 4000 . Dar , decand am observat fenomenul (la 1-a si a 2-a), am tot facut verificari, ca de: ma scurma in c_ _. (adica cot). 2.Sa inteleg ca nu are legatura cu consumul, pe care intr-adevar, il am cam mare ? (14% in oras, dar pe distante mici, recunosc...)
 

×
×
  • Create New...