Jump to content

dAKuL_maniaK

Membru
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dAKuL_maniaK

  1. De la ultimul plin si pana acum am facut 250 km in afara (Tulcea - Constanta si retur) si inca vreo 300-310 km in oras. Si am pus 42 de litri de benzina (9 cand s-a aprins prima oara beculetul rosu si 33 data urmatoare). Cam 7,5l/100km... Ce parere aveti? Cam mult, nu? (Matiz Euro II)
  2. Eu am intrat la Automatica anu' trecut cu 8,48 (la buget) Nu stiu de unde ai mediile alea...
  3. Mulţumesc mult de lămuriri.. O să mă interesez de filtrul de aer.. (Maşina e în Tulcea şi eu în Bucureşti)
  4. Tot ce se poate.. Masina are 7 ani si nu e se simte chiar extraordinar in ultima vreme.. In plus, o bucata din drumu' asta a fost pe un "drum" pe care cu mai mult de 30 nu puteai merge (cam o ora de mers cu a doua...).. A.. si a condus mama mea, si conduce destul de turat, se poate sa fie si de aici ?!
  5. Consum extraurban, pe ruta Tulcea - Braila - Galati - Tisita - Lepsa - Focsani, cu benzina Premium95 (Petrom) si mers in jur de 100Km/h : 6,2 l/100 km (Calculat la 25l consumati intre 2 plinuri, la Tulcea si Focsani)
  6. fftopic: Cred ca ala din stanga e Spark si ala din dreapta Matiz II
  7. dAKuL_maniaK

    Smaeb

    Eu am fost si la CERF.. Chiar am fost acolo inainte de SMAEB..
  8. dAKuL_maniaK

    Smaeb

    Astea sunt poze de la SMAEB 2006...
  9. Desi nu am prea multa experienta (1 an si jumate in care am condus pana in 5k km), nu as recomanda prietenului tau sa plece la munte acum. Stiu si eu cum e... La nici doua luni dupa ce luasem carnetul, desi am facut doar o plimbare prin oras, conducand mai mult decat corect, am reusit sa ajung intr-un sant (deh.. polei..) si ma bucur si acum ca nu s-a-ntamplat nimic prea grav .. Si tre' sa recunosc, ca desi m-am suparat pe taica-meu asta-vara cand nu m-a lasat sa merg de la Tulcea pana la Constanta, acum sunt de acord cu el.. Mai ales ca m-am dus totusi cu alta masina.. si n-a fost chiar atat de usor pe cat imi imaginam.. Deci, pana mai capata experienta eu nu i-as sugera sa faca drumuri prea lungi.. Pur si simplu nu are experienta destula ca sa stie cum sa reactioneze la ceilalti factori de pe drum (soferi mai experimentati sau pur si simplu mai viteji, catei, copii, carute, vreme nasoala si alte d-astea..)...
  10. Si eu am o inaltime undeva in jurul lui 1,90... Si incap.. cu scaunul dat la maxim in spate.. si cu cineva subtirel in spate.. Pot si cu scaunul mai in fata un pic.. da' mai chinuit...
  11. Poate ca ai dreptate.. Da' e alt tip de zgomot.. Si.. care ar fi componenta responsabila?
  12. N-am spus ca nu-s bune.. Am spus ca nu ma atrag.. Si nu pentru lipsa de performante sau ceva... Pentru ca n-am de unde cunoaste.. Ci pentru ca pur si simplu nu ma pot impaca cu zgomotul pe care eu il asociez automat unui diesel.. Ce vreti, defect de formare.. Promit ca o sa incerc diesel cu prima ocazie.. Cine stie, poate imi schimb parerea..
  13. Nu tin partea nimanui, doar exprim preferinta mea personala, bazata pe faptul ca toata viata mea (scurta de altfel) am mers si am condus doar masini pe benzina si pe faptul ca nu suport tacanitul motoarelor diesel (care mie imi sugereaza un motor busit ).. Deci, evident sunt pentru masini pe benzina.. Si, din punctul meu de vedere, o masina sport e neaparat pe benzina.. Nu suport BMW-urile diesel!!!! (Parere strict personala.. Va rog nu va atacati.. )
  14. In descrierea sectiunii scrie : "Tot ce nu se încadrează la alte categorii, dar totuşi ţine de domeniul auto"... D-asta am scris aici.. La cafenea descrierea include subiecte non-automobilistice.. Imi pare rau daca am gresit categoria si rog moderatori sa modifice. Multumesc.
  15. Am vazut topicul lui laurentziu83 cu Lada si mi-am adus aminte de vremurile cand avea tatal meu o Skoda S100.. si mi s-a facut dor... Si m-am apucat si-am cautat si am gasit una de vanzare.. Ce parere aveti, sa ma bag? Proprietarul zice ca masina merge, ca e radiata din 2003 si ca tot ce ii trebuie e o baterie si benzina.. Si vrea pe ea 400 RON... Am sanse sa ma aleg cu o masina de care sa ma pot bucura? Sau o sa-mi faca doar belele.. Ma gandesc ca e o masina veche, nu stiu in ce masura mai gasesc piese sau oameni care sa mi-o poate repara... Voi ce parere aveti?
  16. Pai... si cum o duc la service pentru ITP? Sau la RAR pentru identificare... Si unde pot incheia contractul de vanz-cump.. Chestia e ca vanzatorul locuieste intr-o comuna in PH... Si ma gandesc ca-i mai complicat sa vina la Bucuresti...
  17. Am si eu o intrebare.. Daca vreau sa cumpar o masina radiata din circulatie din 2003, cum ar trebui sa procedez? Daca cumva s-a discutat cumva deja imi cer scuze.. am facut o
  18. Taica-meu (de fapt bunica-meu) a avut o Skoda S110L ... Ce masinuta simpatica era.. Desi, din cate imi aduc aminte (deh.. eram piticot p-atunci...) avea ceva probleme.. Stiu ca iarna ii ingheta adesea apa in radiator si mai crapa cate ceva pe acolo.. Oricum.. ar fi fost interesant sa o mai fi avut.. Mesteream si eu un pic la ea.. Din pacate taica-meu a dat-o acum vreo 7 ani, de-a moaca..
  19. Imi cer scuze.. Da' am vazut discutia asta aici si mi-am adus aminte ca nu-s lamurit cu asta.. Si pur si simplu am intrebat.. Promit sa nu mai fac...
  20. Eu am vazut diverse masini (in generale masini "smechere") cu numarul de inmatriculare cu cele 3 litere distantate.. Adica cu mai mult spatiu intre ele decat in mod normal... Stie cineva ceva de asta?
  21. De doua zile incoace observ si eu acelasi zgomot de frecare la franare.. Tot pe spate.. Ce ziceti ca este? Masina are 165K km..
  22. Are si taica-meu la firma la el un Damas.. Si m-am dat si eu cu el.. Cel mai prost cred ca sta la capitolul stabilitate.. Pana si vara, daca nu esti atent poate sa-ti fuga intr-o curba.. Si daca e vant sau trece un camion mai mare pe langa tine ai cam pus-o.. Nici prea repede nu poti sa-l alergi.. Eu l-am calcat pana pe la 110, da' numai vreo 2 km, ca facea ca toti dracii.. Asa, in oras, si mai ales incarcata, se comporta mai bine.. Chiar acceptabil.. Nasol e iarna, ca in general nu porneste decat cu socul tras... Si aluneca de mori..
  23. Salut.. Eu n-am Tico.. In schimb am un Damas, care din cate stiu are motorul destul de asemanator cu Ticolino.. Si desi nu cred ca are soc automat (pentru ca are soc manual ), face cam la fel ca Ticolino.. Adica iarna, si chiar si vara daca sta mult timp degeaba, nu porneste la prima cheie, decat turat... Fie din pedala, fie din soc.. Altfel, merge 2-3 secunde si se opreste.. Ca si cand n-are destula benzina.. Sper sa va ajute in vreun fel... .. A! Inca o chestie, chiar si iarna, daca mergi mai multa vreme cu el si opresti si apoi pornesti dupa, sa zicem, cateva ore, numai face urat.. deloc.. pleaca din prima..
  24. La multi si urari de bine si dinspre Tulcea.. Si poate o sa ne si vedem din octombre... cand vin si eu la Bucuresti
 

×
×
  • Create New...