Jump to content

Edy91

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Edy91

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2005
  1. Asai, dupa ce am postat, am "sapat" mai adanc pe net si am vazut ca e coroziv, ataca. Am schimbat pana la urma cu ulei Castrol EP 80W API GL 4.Schimbat garnitura aia, am curatat capacu pana a iesit neted ca se prinsese oleaca de el garnitura si oleaca pe cutie, f putin se prinsese, am curatat si acolo, pus garnitura noua, strans suruburile cu cheie dinamometrica sau cum ii mai zice la 30 nm.Si am pus 2 L de ulei. Dar vad ca sa prelins oleaca in capat la cutie unde mai are un capac, trebuie sa vad sa strang suruburile alea. Asta e uleiul. http://www.castrol.com/de_de/germany/products/cars/manual-transmission-fluids/manual-ep-80w.html
  2. Uleiul de API GL4 + GL5, e ok ? Sau care e diferenta dintre ele ?
  3. Daca nu se duce cu spray, freacale si cu o perie de sarma ceva, verifica si cablurile sa nu aiba invelisu crapat, vezi daca sunt in regula.Poate ai innodaturi, in loc de mufe de alea mama-tata.
  4. Ai dreptate, dar deocamdata cam prost cu banii, am dat cateva milioane bune pe amortizoare(fata spate),fuliele alea din cap de la amortizor sau cum ii mai zice, cap de planetara, cap de bara, rulment plus manopera.Bine ca 20 si ceva de lei nu e capat de tara, dar daca nu e nu e. Iar daca schimb uleiul din cutie si cumpar garnitura aia, mai trebuie dat cu silicon ceva pe garnitura aia, sau doar pui aia si gata ?
  5. Am bagat prin busonu ala de nivel, nu a intrat cine stie ce mult,f putin, dar sa fereasca dumnezeu ce era pe busonu ala, in cap acolo unde are un magnet, iar da din cate stiu eu, este uleiul din fabrica.
  6. Sincer sa fiu nu stiu unde e sonda aia, dar am sa ma chinui sa pun pe acolo. Si o parere despre uleiul Agip Rotra sx/s SAE 75W-90 ?
  7. Asta e busonu de verificare ulei la cutia de viteze la cielo ? Si daca tot pe acolo se completeaza cu ulei, sau pe deasupra unde era capacelu ala negru mai mare ?
  8. Scz de dublu post, da mi-am luat maxim.Din cauza rulmentului trosnea.Care rulment schimbat anu trecut.
  9. Deci, pareri ceva ideei , celor spuse aici ? http://www.gmclub.ro/forum/index.php/topic/373-sunet-dubios-de-la-servo-directie/page-2
  10. Flansa plus amortizoarele stanga dreapta , au 2 zile de cand is schimbate, trosnea si inainte de a schimba astea. Cel mai tare se aude cand iau stanga aproape de maxim,nu maxim ca sa se auda pompa sau ce se aude cand virezi maxim, aia stiu ca asa trebuie sa faca, si cand plec asa , mai repede, daca plec usor de tot nu se aude nimica, iar cand iau dreapta se aude si atunci dar mai incet, infundat sa zic asa.
 

×
×
  • Create New...