Jump to content

Adrian V.

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Adrian V.

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/24/1964

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    adrian05ro
  • Skype
    Adrian vatamaniuc 2

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    masini & rulote
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Hyundai + Ruota
  • Model
    Santa Fe + LMC
  • An
    2008/1995
  • Nr. Inmatr.
    B67PXR
  1. Este vorba de gusturi . Altii adora Gutza sau Salam . As mai include in playlist ABBA , BoneyM , si in general muzica mai veche .
  2. Cea mai linistitoare muzica la drum lung , pentru mine este cea a celor de la Ace of Base. Nu pot sa spun de ce , nu am o pasiune deosebita pentru ei , dar melodiile lor ma relaxeaza. Daca nu ati observant pana acum melodiile lente te duc spre un stil calm de condus , iar cele ritmate te fac sa apesi mai tare pe acceleratie si sa depasesti in forta.
  3. Tot un fel de regie proprie o sa fie si asta, daca da banii direct titularului. Ori formularea lasa loc de interpretare ? Chiar daca aparent in forma asta , legea ar trebui sa-i ajute pe asiguratori sa-si fidelizeze clientii , tot un fiasco va fi. In nici un caz nu o sa iasa asiguratul in castig. S-ar putea ca sub sloganul :"Noi va platim daunele "sa aibe loc o expozie a preturilor la RCA pe motiv ca " Oferim servicii bune". Cu ceva timp in urma se mai vehiculase aceasta varianta intr-o forma putin diferita , la modul ca despagubirea sa o faca asiguratorul RCA al pagubitului , pentru ca ulterior sumele sa se deconteze/compenseze intre societatile de asigurare. Poate ca ar fi de "lucrat"la egalizarea preturilor la politete RCA , adica sa nu mai existe diferente decat de 10-15% intre firmele de asigurare , si nu de 200-300% cum este acum . Pana la urma masinile se repara tot in Romania , si tot cu aceleasi piese pe producator ( prea putine pe original ) .
  4. Aratati-mi unii care sunt ieftini , buni , platesc daune , si este toata lumea multumita de ei ? In asigurari toti incearca sa atraga clientii cu preturi mici , dar asta implica plata la limita a dosarelor ( sume mici , timp mare de plata , tot felul de tertipuri acoperite de lege pentru tergiversare ). Este mai ceva ca in jungla !
  5. Poate de aia ar trebui si la noi sa se constientizeze faptul ca o camera auto DVR este mai mult decat utila in trafic. Nu comercializez asa ceva , nu fac reclama niciunui comerciant sau unei marci anume , doar ca fiecare dupa disponibilitatea buzunarului, ar trebui sa achizitioneze asa ceva . Si chiar sa o foloseasca. P Pe mine m-a scos din bucluc , si in opinia mea isi merita banii . Poate nu este utila in perioada imediat urmatoare achizitionarii dar este suficient un singur eveniment sa isi justifice banii dati.
  6. Viata este scurta , si daca nu o putem lungi atunci sa o facem lata .

  7. Si acum asiguratorii platesc direct asiguratilor sume de bani cu titlu de despagubire , asazisa "regie proprie". Asa ca nimic nou sub soare . Eu unul nu agreez acesta idee deoarece se creeaza o bresa de scurgere a banilor spre "economia la negru" . Concret : iei banii si daca nu esti de meserie te duci la Nea Cutare de la coltul strazii si repari masina , fara sa ceri bon , chitanta , factura , etc.... Daca ai cerut asa ceva , sau daca mergi intr-o reprezentanta , cu siguranta banii oferiti de societatea de asigurare nu o sa acopere valoarea reparatiei , asa ca treci la capitolul "Tzeapa" , Nu-i bine , nu ? O astfel de lege ar inlesni pacalirea clientilor , si cred ca o data cu adoptarea ei va creste numarul dosarelor solutionate mai degraba in instanta.
  8. Adrian V.

    Aveti bicicleta?

    Am avut o bicicleta , un DHS mountain bike , care in decembrie a fost luata de un "marinimos" si bagata in vreun apartament . Eu o tineam pe palierul blocului , legata cu un lant si cel mai probabil i s-a facut mila de ea .
  9. Sunt oarecum uimit de cate sfaturi proaste se pot da pe un forum . Dar cum romanul se pricepe la de toate , inclusiv fotbal, politica si asigurari , deja te poti astepta la orice. Interpretarea normei ASF trebuie facuta in concordanta cu solutiile date de politistii de la circulatie in cazuri similare, pentru ca toate trebuie sa se bazeze pe legislatia asta asa cum este ea, lacunara , sau incompleta. In majoritatea cazurilor , cei care se prezinta la politie sunt indrumati sa mearga la asigurator si sa deschida dosar de dauna in baza constatului amiabil , cu exceptia cazurilor in care : - sunt implicate mai mult de doua vehicule - evenimentul rutier s-a soldat cu vatamari corporale sau deces - unul dintre soferii implicati este sub influenta bauturilor alcoolice Mai nou , cei care sunt implicati in evenimente rutiere cu asigurati ai Astra S.A. trebuie sa se adreseze Fondului de Garantare a Asigurarilor pentru a formula pretentii de despagubire. La nivel de Bucuresti sunt doar 2 sau 3 service-uri care accepta dosare de Astra ( "combinatie" ca lumea , nu ?) . Sa speram ca vor disparea de pe piata cat mai repede politele RCA care inca mai sunt in vigoare. Cum majoritatea soferilor incheie polite pe cate jumatate de an , cred ca nu-i departe. Mai raman "bulgarii" si "volanele pe dreapta", dar si astia au zilele numarate.
 

×
×
  • Create New...