Jump to content

HMiller

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About HMiller

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/21/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Honda
  • Model
    Accord
  • An
    2007
  1. Cu ce probleme v-ati confruntat la Lacetti (indiferent de motorizare) dupa 40.000 km? Aveti idee care este pretul petru noul Lacetti diesel? Astia tot fac reclama la TV, dar nimic despre pret, nici la TV si nici pe site-urile dealer-ilor!
  2. @luamd: ai perfecta dreptate. masinile germane sunt no.1 in multe privinte, insa costul de intretinere e destul de ridicat, cel putin in tara noastra draga. in ceea ce priveste coreenele, eu am un espero de 10 ani - 190.000 km si merge excelent. de la chevrolet pare interesanta, prin prisma aspectului exterior si interior, epica.
  3. @luamd: nu vreau sa intru in polemica, dar e mare diferenta intre finisarile lancer-ului si ale lui chevy lacetti, din pacate. totusi, lancer este o masina japoneza. astia si tomberoanele le fac mai bine decat coreenii. asadar, hai mai bine sa nu vorbim despre industria auto coreeana. ar fi o gluma nereusita sa comparam industria auto din germania/japonia cu cea din coreea. in rest, si mie imi par mai bune performantele motorului lacetti-ului decat ale lancer-ului. intre cele doua modele sunt cateva diferente de echipare (varianta 1,6 full lacetti cu cea de 1.6 lancer), dar cat de semnificative sunt - ramane la aprecierea celui ce are de ales. deocamdata, nu ma aflu in situatia asta. eu sper ca atat posesorii de lacetti, cat si cei de lancer, sa fie multumiti de alegerea facuta. Foloseste te rog majuscula la inceput de fraza/propozitie.
  4. Cred ca ai facut o reusita descriere succinta, da(m)n. Dotarile sunt aproximativ asemanatoare la Mitsubishi Lancer 1,6 si Chevy Lacetti 1,6 ... raman in discutie, in principal, design-ul, numele marcii, cheltuielile de intretinere si, de ce nu, valoarea de revanzare. Chiar ... cum or sta lucrurile in cazul celor doua modele cand vine vorba despre valoarea de revanzare? Oricum, nu am vazut mai multer Lancer decat Lacetti in Bucuresti. Din cate stiu, la testele de siguranta, Lancer are doar 2 stele, cu toate cele 6 airbag-uri.
  5. Cred ca o alternativa interesanta ptr Lacetti ar fi Mitsubishi Lancer 1,6 SDn, 98 CP. Pretul CIP este 10.765 Euro, iar culoarea metalizata costa 130 Euro CIP. Ca dotari are: - Faruri halogen reglabile pe inaltime - Kit pregatire sistem audio (antena exterioara, cabluri de legatura, 6 incinte acustice) - Airbag-uri laterale si airbag-uri de tip cortina pentru sofer si pasager - Inchidere centralizata cu telecomanda - Aer conditionat automat - Manere usi vopsite in culoarea caroseriei - Oglinzi exterioare incalzite si reglabile electric, in culoarea caroseriei - Praguri cu ornament in culoarea caroseriei - Levier cutie de viteze si levier frana de parcare imbracate in piele - Volan imbracat in piele - Jante aliaj usor 15” x 6” cu pneuri 195/60R15 - Roata de rezerva normala - Lampa stop centrala pe luneta - Lampa ceata spate - Finisaj de tip titaniu pentru panou bord si comenzi electrice geamuri - Sistem de prindere ISOFIX pentru scaun copil in locurile spate - Tetiere fata si spate reglabile pe inaltime - Scaun sofer si volan reglabile pe inaltime - Cotiera centrala cu spatiu depozitare - Bancheta cu spatar rabatabil 60 :40 - Geamuri fata si spate actionate electric - Sistem de franare cu ABS si EBD Ca si performante, sta cam asa: Motor Lancer 1.6 SDN Tip MPI injectie electronica multipunct Numar cilindri 4 in linie Numar supape 16V Capacitate cilindrica 1584 Combustibil Benzina Consum L/100 km - extraurban 5.6 - urban 9.0 - mixt 6.8 Emisii CO2 g/km - extraurban 134 - urban 213 - mixt 163 Transmisie Manuala cu 5+1 trepte Performante Lancer 1.6 SDN Putere maxima KW (CP) 72 (98) / 5000 rot / min Cuplu maxim 150 Nm / 4000 rot / min Viteza maxima km / h 183 Acceleratie 0-100 km/h 0-100 km/h 11,8 s Dimensiuni Lancer 1.6 SDN Dimensiuni L x l x h 4535 x 1715 x 1415 mm Caroserie – nr. locuri Sedan, 4 usi – 5 locuri Ce parere aveti despre "concurenta"?
  6. Multumesc pentru informatiile transmise. Cred ca nu o sa ratez promotia asta. Pe de alta parte, am de 10 ani un Daewoo Espero, fabricat in Coreea si nu pot spune ca sunt nemultumit (stau drept martori...chiar anii - 10 - de cand am masina). Lacetti este draguta (eu prefer sedan-ul), destul de accesorizata si, sper, fiabila. Oricum, costurile de intretinere nu sunt atat de mari ca la masinile din clasa ei cu care se poate compara. In ceea ce priveste consumul, este acceptabil... La motorizari echivalente, la alte marci lucrurile nu stau (cu mult) mai bine...
  7. Gibu...cred ca Radacini. Ceilalti te cam jecmanesc.
  8. Cred ca Lacetti este cea mai buna alegere de pe piata, la clasa ei, prin prisma raportului pret/calitate. Mai ales acum, in perioada promotiei. Vad ca pe aici e pauza mare...de ceva timp. Nu v-ati intors din concediu? Cum v-au mers masinile?
 

×
×
  • Create New...