Jump to content

Stavarash

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Stavarash

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1999

Recent Profile Visitors

553 profile views
  1. Buna ziua! Oglinda din dreapta s-a crapat, am cumparat sh o oglinda buna doar ca este culoarea rosie. Cum se scoate oglinda din carcasa fara riscul de a crapa rupe ceva?
  2. unde se gasesc? ce fel de banda adeziva, un model ceva?! In Iasi nu cred ca au chedere, cum se numeste ca sa stiu ce sa caut? Intrebare 2. Oglinda din dreapta s-a crapat, am cumparat sh o oglinda buna doar ca este culoarea rosie. Cum se scoate oglinda din carcasa fara riscuri?
  3. Buna ziua! De vreun an mi s-a dezlipit o bucata de cheder la portiera stanga. Cum pot lipi/fixa chederul f bine? Cu ce? Mulumesc! https://ibb.co/gkQBjq https://ibb.co/gvS2qV https://ibb.co/gaTxPq
  4. Imi poti da mai multe detalii, model, energie, eventual un site ceva?
  5. Salut, am becurile originale pe cielo meu gle din 1999, mi se pare ca nu mai bat asa bine iar lumina ii cam galbena, ce becuri imi recomandati? Eventual un raport pret calitate? Multumesc.
  6. Buna ziua, am terminat ieri de schimbat franele si pot spune ca observ o imbubatatire cu cca 50%, in primul rand cursa ii mai scurta, franeaza mai ferm, spatele s-a imbunatatit f mult, am impresia ca franeaza la aceeasi intensitate cu fata. Per total sunt foarte multumit...sigur nu se compara cu frana unui suzuki s-cross sau chiar fiat slilo dar ma declar multumit. Am o alta mare buba...cum scot rugina din praguri, portiera si deasupra rotilor in spate?
  7. Retin tot ce-mi spui, si vom analiza...parca nu mai am nici eu atata rabdare...si asa ca am topit vro 200 de lei si inca o saptamana degeaba, pe etriere diferite care nu corespundeau.
  8. El spune ca important este sa gliseze...unge cele doua suruburi, iar la etrieri este normal sa rugineasca pistonul exterior( important este sa fie curat in interior) Oricum si etrierii mei de pe cielo sunt uzati si merg f bine. Omul are facultate TCM, am incredere in el...oricum avea dreptate cand imi spunea ca la o masina veche cand incepi sa schimbi...tot schimbi mult si bine..
  9. Da, asa arata si la mine etrierii. Sigur ca am sa-i curat, nu cred ca necesita date jos si pistoanele pentru curatare...o sa vad in functie de ce spune mecanicul. Mi-am cumparat azi si un set de placute Bosch si completare la ulei dot 4. Abia astept sa termine sa vad rezultatul.
  10. Calaretii sunt supotii etrierilor. Deci si in concluzie, 48/12.7 se potrivesc la cielo cu discuri pline iar 48/20 se potrivesc la cielo cu discuri ventilate. Am mai gasit supapele reglabile de 3/45,se potrivesc pe cielo gle nu? Discurile de cielo se potrivesc la etrierii de opel? Intr-adevar 48 inseamna marimea pistonului, etrierii originali de cielo pe 236 ce marime au pistoanele?
  11. Buna ziua, am o mare nelamurire. Vreau sa-mi modific franele de pe cielo meu GLE. Am roti de 13 cu discuri de 236 ventilate. Dupa cum am citit si pe forumul vostru , pentru a imbunatatii franele fata trebuie schimbati etrierii fata cu cei de pe opel astra f de 1.6 sau 1.7. Ok, am cumparat o pereche de etrieri de pe un astra de 1.6 8v fara calareti, tipul respectriv a folosit discuri pline. Am gasit la cineva in alt judet calaretii de pe un astra de 1.7 td care au fost folositi pe etriere si discuri ventilate, cu alte cuvinte pe etrierii mei de pe 1.6 8v nu intra discurile ventilate de la Cielo pentru ca sunt prea ingusti? Pe spatele etrierilor scrie asa 4.8/12.7 pe parte dreapta 387 delco. La etrierii de pe opel de 1.7td scrie 4.8/20.
  12. Am urmatoare problema la antena de pe Cielo, de vro 4 ani antena sta intepenita pe la jumatatea inaltimii, este greu de curatat/desfacut? Se gasesc de schimbat?
 

×
×
  • Create New...