Jump to content

paperboy

Membru
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by paperboy

  1. Buna ziua, Am incercat sa public pe bursa un anunt cu "Cumpar Scaun sofer Cielo..." si nu am reusit nici din a doua incercare. in plus forumul merge extraordinar de greu. multumesc. PS. Imi cer scuze, abia acum am vazut ca trebuiesc aprobate de moderatori. puteti sterge postul acesta, scuze inca o data.
  2. Buna ziua, Sunt interesat de urmatoarele piese pentru un Cielo coreean '95: - Scaun Sofer - Tija sau set de tije plafon, cele care acopera prinderea portbagajului - Panou control geamuri fata sofer ( cel cu 4+1 butoane, nu imi functioneaza butonul mare de fata ) - Oglinda stanga fata ( poate stie cineva cum se poate repara sau ma poate ajuta pentru ca s-a stricat mecanismul interior ) In primul rand ma intereseaza primele doua, restul mai pot astepta. Ma puteti gasi pe ym: ciprian at ymail punct com sau la nr de telefon: 0766335503 As fi recunoscator si pentru sfaturi, Ciprian.
  3. Bai fratilor... am studiat si cu cat studiez mai mult cu atat intru mai in ceatza,.... Data trecuta tot p'aci am citit si pana la urma tot ce am gasit am cumparat Motorul mersese inainte pe Valvoline. Am facut o spalare si schimb si gata. Am atins 10.000 cu Castrol Magnatec GTX 10W-40,... motorul a mers impecabil... uleiul inca arata bine... etc. Iar acum ma gandesc sa bag tot GTX daca nu gasesc un Syntec sau stiu eu ce... un ulei mai de forja si full synt... ca din cate stiu Magnatec este semi. Ajung la aceeasi idee cu uleiurile... o masina mi se pare normal sa se obisnuiasca cu un tip de ulei dupa 1-2-3 schimburi si sa ramana asa... nu sa testam 10 tipuri pe an, parerea mea. Am ajuns la concluzia ca daca bagi un ulei "bun" (adica orice gen Mobil, Castrol, OMV etc) ... nu este nici o problema, iar faze de genul "...parca bate un tachet mai tare... se aude un scartait..." etc. mi se par gen ef. placebo. Iar faza cu prelungitul vietii motorului nu prea poate fi testata... si in plus ce cresti cu 10k intr-o parte scazi cu o supra-turare sau alte chestii in alta... viata tinde tot pe acolo. Mi-am incheiat pledoaria... si puii mei... nu mai ma uit pe aici ca iar incep sa intru in ceatza. O zi buna in continuare.
  4. Deci am finalizat lucrarea...sunt un fericit... sunetul este beton pentru ce vroiam eu si pt orice, si m-a costat cu totul 5.5 milioane... incredibil dar adevarat. Recomand Coustic, sunt super ok calitate pret. Deci am pus pe spate niste coaxiale 3 cai - 16.5 - Coustic CX653 (RMS 65W), au intrat parca erau de acolo , iar pe fata am schimbat pentru ca nu mai aveau coustic si am trecut pe MTX - XT402 - 10cm...(RMS 45W)... pentru toti cei cu Cielo - AU INTRAT PERFECT DAR DUPA PUTINA MUNCA... MAI GREU DAR INTRA... + Pioneer DEH-2900MP ... si sincer nu simt nevoia de amplificare, pentru ca nu prea trec cu el de 40 si volumul merge pana la 62... iar la 40 bubuie de rupe. Deci cam atat me happy! Recomand solutia asta oricui... tinand cont si de pretul incredibil.
  5. De maine poimaine o sa am urmatoarele pe Cielo: HU Pioneer - aici! Boxe fata ( nu stiu daca se vor potrivi sper!... daca stie careva unele care intra fix sa imi spuna urgent! ) - Aici! Boxe spate - Aici! Sper sa se auda bine... am primit multe recomandari pentru ele, cel putin pioneer e cea mai tare investitie rap calitate-pret. Iar difuzoarele mi-au fost rec. de foarte multa lume. ( ma gandeam sa pun de 20cm pe spate... dar nu cred ca are rost diferenta pt a ma apuca de taiat) Pareri? Am auzit ca pe fata la cielo ar intra TS-G1048... dar am gasit pe site TS-G1049 e vre-o diferenta???
  6. mai am inca unu, uite la viitoarea intrunire ( cand oi ajunge si eu ) o sa ma ajutati, sa vedem daca iese mai bine...
  7. Na ca mi-am tras Autocolant! dar am o singura intrebare, e normal sa fie ceva blurry suprafata transparenta? ca la mine l-am lipit si pe partea transparenta se vede cam incetzosat, nu ar trebui sa fie perfect transparent? am gresit cu ceva?
  8. Update la fotografii cu a mea masina, la motor nu i-am facut foto ca mi-e cam rusine ca e murdar rau! Bineinteles cu DAEWOOCLUB.RO pe el! pacat ca nu l-am lipit extraordiar de bine, dar nu stiu dece, adica se vede putin mai blur pe unde e lipit... e normal?
  9. eu lucrez web si am colaborat de 2 ani incoace cu www.hostx.ro sunt ok!
  10. ok, asa o fi dar eu nu lucrez la cablu... eu lucrez la altele, si nam legatura, in plus era a joke...
  11. adica??!! ce sa fie pe bune? ca lucrez la Astral-UPC?? da, deci tot nu inteleg dece trebuie sa te inebunesc?
  12. Treceti fratilor pe Astral ca merita! Nu neaparat ca sunt eu angajat al lor
  13. merci, incerc sa evoluez, dar cand voi avea un aparat pe masura o sa fie si mai bine
  14. Oameni buni, imi cer scuze daca va simtiti unii dintre voi atinsi de ceea ce urmeaza sa spun , dar acesta este purul adevar, oriunde in tara asta, pe orice drum public as merge si vad de departe cate o masina, imi pot da seama daca este sau nu bucurestean, deci bucurestenii au cel mai oribil stil de condus, si sunt cei mai nesimtziti din tzara ( deci repet, persoanele de fata se exclud, iar daca altii se simt nu am ce sa le fac ), deci aceasta concluzie am tras-o personal si nu numai, este parerea majoritatii. De exemplu am fost la Sinaia de curand si pot spune ca pe drum am injurat de vre-o 10 ori, din care 9 au fost ca motiv Bucurestenii. Si mai am prieteni care mai cred intr-un adevar, ... uneori in Bucuresti se aplica si metoda "If you cannot beat them,... join them" si asa ajungem cu totii sa fim NEoameni cand vine vorba de volan. Exemplu: nu mi-as fi dorit sa fac scoala in Buc. numai vazand cum sunt saracii terifiati in trafic, claxoane, injuraturi, flashuri... etc. Deci chiar nu inteleg oamenii astia... SI in plus asteapta in Buc. sa te lase careva sa iesi de undeva... Ca o sa imbatranesti... So...ATA ETE.
  15. Cateva din fotografiile mele facute cu Canon Powershot A530 + 1GB + Acumulatori de 2500 + trepied... http://www.longnights.ro/gallery/macro/index.htm http://www.longnights.ro/gallery/miscellaneous/index.htm http://www.longnights.ro/gallery/nature/index.htm si mai am cateva alte mii dar astea sunt postate... si altele pe langa...
  16. Omule, de cativa ani incoace sunt fan sonyericsson, si si eu am dorit sa imi schimb telefonul si ma dusesem spre un sony err v630i, dar la fata locului m-am trezit si am observat ca nu merita, si mi-am cumparat nokia 6234, care este de fapt nokia 6233 branded VODAFONE. Iti pot spune cu mana pe inima ca merita din toate punctele de vedere, raportul calitate pret este bestial, si in plus are toate dotarile necesare, TOATE, mai putin o camera in plus pe fatza ( daca te deranjaza ), si symbian sau microsoft mobile, dar meniul este aproape de symbian, plus ca sony erics. vin cu carduri scumpe, adica apoi daca vei dori un upg. de memorie te va costa enorm, singurii prod. fiind sony. ETC. daca nu ma crezi cauta review-uri... si o sa vezi ca am dreptate, am studiat problema cateva luni, si ori iti iei telefonul asta, ori sari la un nokia pe la 15 mil, care are symbian si restul, ori un sonyerricson w810i... acum tu decizi. daca mai ai nevoie de alte informatii uite un site care m-a ajutat mereu: http://www.mobile-review.com/review-en.shtml Bafta.
  17. paperboy

    Sculele Noastre

    Proc : AMD Athlon XP 2000+ MB : Gigabyte HDD : WesternDigital 120 Gb ATA 133 Memorie : 1 GB DDR PC3200 Video : Gigabyte Ati Radeon 9600 PRO 256 MB DVD-RW : Asus 16X CD-ROM : LG 36X Carcasa + Sursa 350W Monitor : Yiiama 19'' Diamondtron Mouse : I'm a LOGITECH addicted FAN!!!! Tastatura : LOGITECH Webcam : 640x480 Imprimanta : Lexmark Tableta Grafica: Wacom Volito IRDA USB Sensor + Canon Powershot A530 ( 1GB SD mem )
  18. paperboy

    Profesii

    Inginer Constructii Roboti - in curand. mai am licenta si o restanta Dar in rest lucrez ca web designer, de fapt grafician.
  19. Pana la urma foarte rapid: - 1 x 4 L Ulei Castrol GTX3 Magnatec 10w40 - 1.200.000 Carrefour - 1 x 2+2 Engine Flush - 100.000 Carrefour - 1 x Filtru Daewoo ( o sa pun man dupa vre-o ceva km ) ca nam avut pe moment de unde... - 100.000 Daewoo Virtutii - 250.000 operatiunea in CRISTAL -> langa magazinul Daewoo Virtutii, mi sa parut ok, am stat langa om si totul a fost ok. MI sa parut nice chestia, aveau si altele, inclusiv filtre MAN, dar trebuie sa treci dimineata sa comanzi omului ce trebuie, si cand te duci dupamasa le ai... si mi se pare iar ok ca e langa magazinul Daewoo si ai tot ce-ti trebuie langa tine.
  20. Felicitari HERMANITO , am si eu unul la fel, si culoare, numa fara jenti sa il rulezi sanatos...
  21. Am luat pana la urma un Castrol GTX3 Magnatec 10W40 (Carefour 1.2 mil / atestat rar cica si cu sigiliu, puii mei ), din cate am inteles este media dintre toate, o sa fac o curatare de motor cu 2+2 ala si il bag, vedem cum se comporta, daca dupa asta nu am pierderi, poate incerc si ma trec apoi pe OMV 5w40... si pe asta scrie sintetic si cica protectie la pornire... asta e, oi vedea ce iese, si in plus o sa mai vad lumea peste cateva luni ce mai zice. Ca idee... ce diferenta este intre Castrol GTX3 Magnatec 10W40 si acelasi dar cu GTX fara 3?
  22. asa este prins... in scha , nam ce-i face si nam avut timp sa il prind din nou, asa ca momentan consider ca ii da personalitate
  23. O MICA IDEE DE TUNING IN PHOTOSHOP I HOPE YOU WILL LIKE IT! Am editat-o pe frumoasa mea, si am facut ceva mai ireal dar nice... Ce sa fac si eu ... daca momentan nam bani de tuning real merge si asa...
  24. Deci intotdeauna caut, merci mult pentru raspunsuri, dar uneori dupa ce citesc 100 de pagini la un thread, in final ma simt la fel de incurcat ca si la inceput, sau poate mai rau uneori, plus ca e aiurea si cu
  25. Deci pentru a nu umple forumul de alte posturi inutile... postez aici... am si eu un set de intrebari si la unele am gasit raspunsuri partiale, la altele nu... asa ca sper sa ma ajute careva aici: (momentan sunt cam out of money si in viitor voi vedea ce si cum, momentan astept si o accesorizez minim, plus ca acum fac schimb de ulei, macara geam, si altele minore...) Momentan mi-as dori sa va intreb urmatoarele: - Un eleron de cielo din cele finute prinse in capete, joase, stop frontal pe frana si terminate la capete in design, nam o poza acum dar cred ca v-ati dat seama... cam cat ar costa cu tot cu instalat si vopsit... si de unde ati sugera? (sau alte modele) - MOmentan o sa ma rezum la capace noi pentru ea ca nam bani de jenti... - Am cumparat motor flush 2+2 pt curatat motot si o sa ma trec de la valvoline la OMV 5w40 din cate am inteles pe aici, pentru ca sa pun castrol nu prea gasesc si e si mult mai scump. ce ziceti? ca n-am apucat sa aud pareri despre valvoline... sa raman la el? e bun? ( oricum mai am vre-o 200km pana la schimbare, si uleiul e cam murdar, e ok sa fie? ) - Sa am incredere in suportul de telefon pe bord cel ce se lipeste? se poate pune altfel? - Totusi se pot pune boxe de 13 in fata la cielo? ca mi-au ramas de pe dacie si sunt Xplode, sunt ok pt ce vreau eu... ca momentan masina are echiparea std. DAEWOO... si cele de pe spate tin, pana oi lua altele... - Sau are careva vre-o pereche de boxe de 10 sa facem un troc mic? ... - E careva prin drumul taberei care imi poate vinde si mie un autocolant? asta de lene asa : - In Dr.Taberei vis a vis de BILLA, pe colt e un service alb cu rosu, nu mai stiu cum se numeste, cica instaleaza alarme, sist audio... etc... or fi ok? - Am deschidere portbagaj electronica, ce are de trebuie sa tin apasat pe buton destul de mult timp pana se gandeste sa imi deschida portbagajul? aveti idee? - nu cred ca am sa imi pun asa ceva dar pentru cei interesati: neoane ieftine http://www.digitalworld.ro/produs.php?idpr...9&idcat=650 - merita seturile de pedale de prin carefour? parca type-r scria pe ele... sau aveti idee de une as putea lua mai ieftin? - Sper sa ne vedem la o intrunire in curand , sa mai invat si eu cate una...alta. Sa ma scuzati dragi administratori dar sunt si eu mic si entuziasmat , si am ramas fara rabdare cautand disperat pe forum care e full. Daca chiar va deranjaza , imi cer scuze... il puteti sterge...
 

×
×
  • Create New...