Jump to content

mario

Membru
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

About mario

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/02/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos 1,4SX 16V
  1. Scoti geamul din ghearele carcasei si vezi daca unul (sau amandoua) dintre cabluri este (sunt) desprins(e). Daca da: il (le) repui la loc. Daca nu:
  2. mai ramaneau unori si 3-4 litri, si asta poate fi o cauza, a prins prea mult aer si s-or fi copt ceva garnituri.
  3. @zack in general am stat ~10 sec @tolin_afc nu stiu, intr-adevar m-au intrebat daca vreau piesa defecta inapoi dupa inlocuire dar am spus ca nu. se inlociueste pe garantie, nu se repara - e capsulata.
  4. Simplu. Am dat la cheie, s-a auzit un sunet de motoras destul de tare in spate cateva secunde, apoi a incetatsi masina nu a mai pornit. Am tot incercat vreo 30 de min si nu am reusit sa o pornesc. Am tractat-o la GTT si am lasat-o acolo. Dupa vreo 4 ore m-au sunat si concluzia lor a fost pompa de benzina s-a stricat si trebuie inlocuita.
  5. Exact asa mi-a raspuns un politist: "Ai un avantaj, oricand poti sa faci taximetrie". Avea umor omul
  6. Acum o luna mi-a cazut pompa de benzina. Am mers la toti dealerii si nici unul nu a avut pompa in stoc. In final m-am oprit, ca alegere, la GTT. Am asteptat 3 saptamani comanda. A mai avut careva aceasta problema? Daca da, in cat timp s-a rezolvat?
  7. Eu ce trebuie sa fac? Culoarea este Orange Sunset (coniac), iar in talon scrie G A L B E N !!!!
  8. Tks. Pana la urma ar trebui sa ma consolez singur. De ce? Cand sunt la birou si nu plec pe teren fac aprox 3 km dus si 3 intors... prea putin... motor rece (sau in zilele cand nu folosesc masina de serviciu). Atunci cand sunt pe teren si-mi folosesc propria mea masina fac Bucurestiul din nord in sud sau est-vest si ... si oricare alte coordonate pe care le poti face calatorind prin acest oras (mai ales in orele de varf). Pana la urma sub 11 cred ca nu poti sa scazi (mai ales circuland sportiv).
  9. Va recomand NOKIAN finlandeze. Dar, bineinteles pt iarna viitoare.
  10. si eu am Ph Vision +. sunt bune. am avut montate si Blue Vision... cine a montat 3in1...?
  11. in jur de 13 imi iese. bine frig --> aer condit --> ceva zapada sapt trecuta... bineinteles aerul pe cald
  12. Ma ingrijoreaza consumul. Va atasez o fotografie. De cand am facut plinul am parcurs 265,5 km (foto), iar acul indicator se afla in pozitia... vezi foto. In curand trebuie sa fac revizia de 30Kkm si vreu sa stiu ce ma sfatuiti sa le cer, pentru rezolvarea acestei probleme, celor de la service. Multumesc.
  13. Ingrozitor fratilor... Ma gandeam sa schimb Kalos-ul cu Aveo. http://www.euroncap.com/content/safety_rat...tings.php?id1=6 dar acum nu ma mai intereseaza aceasta optiune.
  14. nu numai ca avea usa inchisa... era chiar si imprejmuit sa nu cumva sa te apropii prea mult de el.
  15. si o parte din bordul lui AVEO cat se poate observa prin geam
 

×
×
  • Create New...