Jump to content

serghei

Membru
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About serghei

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/16/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://consultantaasigurari.blogspot.com
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Spark
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    is09...
  1. Am si eu probleme la pornire la rece. Masina porneste, dar dupa cateva zeci de secunde cade relantiul. Am schimbat electrovalva IAC, dar problema persista. Aveti ceva sugestii?
  2. Faina. Seamana cu Sparkul meu
  3. Buna, Am un Spark 0.8 l din 2005 si pana acum nu mi-a facut cine stie ce probleme. De vreo luna incoace insa imi scoate peri albi. Daca sta parcat mai mult de o ora, la plecare imi da in nas puternic. Practic, nu vrea sa accelereze in sarcina. Are doar niste zvacnituri, desi pedala e la podea. Dupa ce merg vreo 5-10 min, lucrurile intra in normal. Am fost la mecanici, am schimbat filtru combustibil, fise bujii, am curatat injectoare, IAC, schimbat valva PCV ... nimic. Nu mai stiu ce sa-i fac. Vreo idee?
  4. Faine poze. S-o stapanesti sanatos!
  5. Am inteles. Multumesc de sfaturi. In alta ordine de idei, se fac intalniri ale membrilor clubului si in Iasi?
  6. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=21169&view=findpost&p=412150 ma gandeam ca...stii...
  7. Stie cineva unde as putea face remapare motor spark in Iasi si in ce bani ?
  8. serghei

    Bestia

    Imi plac fotografiile. Artistice.
  9. serghei

    Spiridusul

    Sa va poarte sanatosi !
  10. Faina poza iarna. Mai ales cauciucurile
  11. Am fost la cei de la G&P sa reclam problema. De la ei lucrurile se vad altfel: zgomotul provine de la jocul planetarelor in cutie si este NORMAL. Despre schimbul de ulei au spus ca nu este normal ca nu s-a schimbat la timp, dar se ofera sa-l schimbe, daca vreau, contracost Au scos din cutie aprox. 1,6 litri de ulei uzat si au pus in loc 2 litri ulei 75w85. Pret schimb ulei cutie: 150 RON Constat, deocamdata, ca intra mai lin in viteze si s-a redus zgomotul motorului in aflat sarcina. Daca ati avut probleme asemanatoare sau daca stiti cum s-ar putea regla acel joc "normal", please post.
  12. Am un Spark din 2005 cu 49.000 km la bord. Am constatat un zgomot (huruit) ce venea de la cutia de viteze. Am fost in service pentru confirmare si diagnosticul a fost problema la ansamblul de sateliti ai cutiei. Reviziile (3 la numar) le-am facut in service-urile G&P si niciodata nu mi-au schimbat uleiul din cutie ( desi in cartea tehnica e trecut schimb la 15000 sau un an, respectiv 45000 sau trei ani). Intrebari: 1. poate fi aceasta cauza zgomotului din cutie si daca schimb uleiul se rezolva? 2. voua v-au schimbat uleiul conform manualului? MUltumesc! PS: Pentru posesorii de Spark. Ma intereseaza daca a mai avut cineva probleme cu cutia...
  13. Am un chevrolet matiz (spark) si, desi are 3 ani si jumatate si 49000 de km, nu i-a fost schimbat uleiul din cutie niciodata. Sa fie asta cauza zgomotului care se aude din cutia de viteze?
  14. serghei

    Yellow!

    Cam mare saltul de la Matiz la Leon Sa te poarte sanatos multi km fara evenimente neplacute!
  15. serghei

    Un Suzuki

    Fain. Felicitari pentru munca. App, ai uitat sa stergi numarul de inmatriculare in ultima poza
 

×
×
  • Create New...