Jump to content

ovidique

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ovidique

  1. Multumesc pentru raspuns,se pare ca trebuie sa merg si eu la calibrare
  2. Salut, Am si eu instalatie gpl pe motor 1.2 si am exact aceeasi problema cu oprirea motorului cand am ac pornit si apas ambreiajul.Poti sa-mi spui daca ai rezolvat problema prin curatarea corp clapeta?
  3. Salut, Ford mondeo 1.8 92kw, tomasetto cu stag200-4 am avut MIL aprins in primele 3k km, rezolvat singur cu ajutorul soft diagnoza gpl(10k km fara probleme). Problema era de la amestec sarac, deoarece la service montator nu se facea calibrarea corect.
  4. salut, e cablu usb si livreaza prin curier in maxim 48 ore http://www.autoscan.ro/Interfata_diagnoza_pe_USB_pentru_instalatii_GPL.htm
  5. Salut, Chestia asta cu gpl-ul e destul de tricky.Si eu am patit acelasi lucru(instalatorul ma aburea ca asa trebuie sa mearga) , cei drept cu un ford mondeo,si pana la urma mi-am cumparat cablu si am facut singur reglajul(am deja 9000km fara probleme).Din ce am observat eu , reglajul este incorect, mai exact calculatorul gpl nu copiaza complet mapa de benzina, si automat nu-si face reglajul corect nici pe gpl.Din cate stiu la Craiova aveti un service destul de bun(nordservice).Eu am soft pt stag 200, daca te ajuta si ai drum la Pitesti putem sa incercam sa ne uitam la ea.(free of charge )
  6. Salut, Chiar nu e nimeni sa ma poata ajuta? Multumesc anticipat
  7. Salut, eu am reusit sa rup tamburusul acela care blocheaza usita.Din cate am vazut nu e asa usor de schimbat, cred ca trebuie schimbat tot cablul, numai ca nu stiu de unde sa iau cablu. Are cineva idee de unde, si cam care ar fi pretul???
  8. Vand PDA Mio C720 GPS, sistem de navigatie MioMap v3.3, dispune de un ecran de 4, 3", are incorporata tehnologia hands-free prin Bluetooth, camera foto de 2 Mp * Procesor 400Mhz, MP3 player, touch screen, Diagonala display (inch) 4, 3, 65.000 culori, GPS SiRFstarIII (20 canale), Jack casti . * Autonomie pana la 5 ore * Dimensiuni (W x H x D mm): 126 x 81 x 19.9 * Greutate (g): 190 Memorie interna 2 gb, Harti 2008 luna toata europa la nivel de strada si numar, limba romana scris / vorbit, stare ca nou, folosit 1 luna, fara urme de uzura Accesorii incluse: * Incarcator auto * Suport auto cu prindere de parbriz (ventuza) Trimit pozele reale ale gps-ului pe e-mail sau yahoo messenger . Ultimile harti actulizate , Pret 650 lei Telefon 0723.247.102
  9. has not set their status

  10. Ultimul pret 25.000 lei. Daca nu o vand asa ,nu o mai vand deloc.
  11. Salut, La mine vibreaza grilele rotunde de la ventilatie. Se potrivesc de Matiz? Daca da va rog sa-mi spuneti, daca stiti, de unde iau si cum se schimba.Multumesc
  12. este alba, persoana fizica iar pretul se discuta dupa ce se vede masina
  13. Salut, Bitumul se scoate cu ajutorul unui spray pe care-l gasesti in toate hipermarketurile la aprox. 20 ron.
  14. Multumesc domnului Tommy.Nu eram prea ingrijorat pentru ca eu am cat de cat incredere in ceea ce-mi spune service-ul. Domnule Tolin, apreciez parerea dumneavoastra si mi-a fost de un real folos de multe ori, dar sunteti prea agresiv.Parca titlul topicului era ,,Sunet Ciudat La 2000rpm, Ce sunete de aud fara muzica'' situatie in care eu nu ma consider off topic doar daca trebuie sa spunem doar ce auzim si nu sa intrebam de la ce e( situatie in care va rog sa faceti dumneavoastra o lista cu cuvintele pe care sa le putem folosi in functie de topicul in care scriem). Va urez tuturor sarbatori fericite!
  15. Salut, Au trecut ceva kilometri, cred ca mai bine de 5000.Azi am ascultat mai atent si se aude si cand dau drumul la ambreiaj(cu schimbatorul la punctul mort) dar mult mai incet. Eu cred ca e de la rulmentul de presiune dar nu ma pricep prea bine.Voi ce parere aveti?
  16. Salut, La mine se aude ca un fel de carait(huruit asemanantor zgomotului scos de un motor diesel) atunci cand cuplez motorul de cutie(ambreiaj patinat). La fel ca la voi , se aude in mers la treapta intai si a doua; problema a fost semnalata mai demult la Radacini Motors si au zis ca e zgomot normal de cutie(seful de service dupa un drive test cu mine in masina). Ce parere aveti? Multumesc
  17. Update la pret 7200 euro
  18. Vand chevrolet Aveo HB , motor 1,2 , 28000 Km, dublu airbag, aer conditionat, oglinzi reglabile electric si incalzite, ABS. Modelul la dealer este H5MA55C.Revizia de 2 ani a fost efectuata, schimbat filtre si uleiuri inclusiv cutie, schimbat flanse amortizor si bucse bieleta antiruliu. Pretul este 7500 euro, se vinde pentru ca am masina de la munca si am incheiat leasingul.
  19. Salut, Modelul este Star H5MA55C motor 1.2 , iar despre asigurare nu stiu ce sa zic ca eu am masina luata in leasing si contractul de casco este pe 5 ani cu rate egale de aprox 90 ron luna.
  20. Salut, Sunt posesor de aveo 5 usi hb cu turometru si pot sa confirm ca la faza scurta nu exista martor iar indicatoarele de semnal si faza lunga sunt intre cadrane. zi buna,
  21. Salut, De unde ai luat jantele, cat costa si ce dimensiuni au(ai pastrat anvelopele 185/55/15)? Multumesc
 

×
×
  • Create New...