Jump to content

gomez99

Membru
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About gomez99

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Fan Tico
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico SX
  • An
    1999
  1. Se adauga la cele de mai sus 3. Bloc semnalizare stinga Tico SH, uzat, din dezmembrari. Prezinta urme de uzura, Pret 30 ron + taxe postale Cred ca il am si pe cel din dreapta, daca e cineva interesat si il gasesc, se dau cu 50 ron impreuna.
  2. Vand cassete recorder Panasonic NV-HV60 Hi-Fi Multisystem, SH, fara garantie. Functioneaza perfect, carcasa prezinta urme de uzura. Are functie long play, poate inregistra 12 ore pe o caseta obisnuita ceea ce il poate face util la statii de supraveghere video. Date tehnice aici http://www.planetomni.com/MSVCR_PNSC_nv-hv60_DTL.shtml. manualul de utilizare poate fi descarcat de aici http://safemanuals.com/314159.php?k=8c16bac1e0772039fbf5e565f2e691ab&ID=194774&q=PANASONIC%20NV-HV60 100 ron + taxe postale
  3. Vand urmatoarele: 1. Oglinda dreapta Tico, SH, uzata, din dezmembrari. Carcasa prezinta urme de uzura, oglinda si prinderile sint in buna stare. Pret 50 ron + taxe postale Se adauga bonus gratuit un stop suplimentar si un capac volan, ambele uzate si cu tentative de reparatii. Pot fi reconditionate si folosite la nevoie. 2. Bara spate Tico, noua. Pret 70 ron. Se poate prelua din Bucuresti in zona Titan.
  4. gomez99

    Cumpar Tico

    ti-am dat mesaj
  5. @cookie tocmai am terminat de insonorizat porbagajul, dupa o idee oarecum similara cu a ta. pe scurt: 2 straturi antifon cauciucat 2 straturi aluband 1 strat fonomin (pisla fonoizolanta) inca niste adausuri deocamdata m-am oprit la portbagaj, dar as zice ca poti folosi fara probleme aceeasi structura in zona tablierului. au folosit altii la masini cu motoare mai puternice si nu s-a intimplat nimic. mocheta gasesti in tirg, gri sau neagra, la tigani, cam la 20ron/mp. vreau sa cumpar ca sa o inlocuiesc pe cea veche care s-a cam patat. sa o formezi e mai greu, ar trebui presata la abur. o solutie care da unele rezultate e sa o inmoi bine in apa, apoi sa ii dai pe spate cu aracet nediluat (sau cu foarte mult apret) si sa o presezi cu mina si ceva greutati prin portbagaj. pe o zi foarte calda se usuca in 5-6 ore si o sa pastreze oarecum forma. portbagajul fiind antifonat nu o sa sufere de umezeala, apa si aracetul se sterg cu cirpa. desigur ca ideal ar fi sa faci o macheta 1:1 a portbagajului pe care sa presezi treaba asta, da zic sa nu divagam... eu as sugera sa faci toata teaba din 3 bucati: doua petice pe lateral pe care sa le formezi ca mai sus, apoi sa le lipesti la locul lor cu banda dubluadeziva (permite dezlipirea in caz de nevoie). partea din mijloc nu pune probleme ca e o bucata rectangulara prinsa de bancheta. mai trebuie sa te gindesti sa cumperi niste cleme ca sa le inlocuiesti pe cele originale, fiindca vei rupe o parte dintre ele cind vei desface panourile din plastic. poate faci rost de niste burete izopropilenic, sa bagi intre aripa si contraripa. eu nu am avut si tare imi pare rau. daca ai intors roata de rezerva ca sa faci loc pentru scule/trusa, va trebui sa indoi in sus muchia de tabla de sub bancheta, pentru ca roata nu o sa mai intre in zona aceea. roata se va ridica aprox. 1 cm iar panoul care o acopera va face o cocoasa urita in porbagaj. se poate contracara punind pe margine citeva straturi de fonomin ca sa egalizezi.
  6. @zli si pe mine ma intereseaza traba asta. poate detaliezi putin, te rog? exista locas/soclu/bec in bord? exista fire/forma de cablu acolo? ce/cum se demonteaza ca sa ajungi in bord la locul cu pricina? cam cit costa sonda? se monteaza din "exterior", de sub bancheta sau trebuie sa dau rezervorul jos?
  7. @ keluboss intr-un proces, unele aspecte de ordin juridic pot fi contracarate daca sint cunoscute din timp - ca sa ma exprim eufemistic. in rest ai dreptate.
  8. @leutzu sint unele probleme care poate nu e bine sa fie discutate pe un forum deschis.
  9. daca se face intelegerea asta cu banii, atunci platitorul are dreptul sa opreasca masina.
  10. gresesti, nu "uneori" ci "aproape intotdeauna"
  11. as zice ca sint destui ca mine care nu pot participa la intilniri si care ar vrea sa ajute. poate sa deschideti un cont de debitcard? sint convins ca se vor gasi suficienti bani sa se mentina forumul operational 2-3 luni pina se gaseste o solutie de durata. Cu solutia personalitate juridica, e ceva mai complicat. ca membru in diferite comitete si comitii pot spune ca cel mai usor se desface o adunare cind se ajunge la reguli. da le-a mers si altora si nu vad de ce nu ne-ar merge si noua.
  12. Asta asa e. Pe forumul Dacia s-a discutat extensiv problema (parca s-a mai amintit undeva asta?). Aici sint 2 linkuri. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=10329 Primul contine cam toate discutiile si e cam stufos, ia ceva timp sa treci prin el, dar cred ca raspunde la majoritatea intrebarilor. http://www.cklaus.go.ro/ Al doilea are o prezentare mai concisa a subiectului, cu o parte teoretica si una practica.
 

×
×
  • Create New...