Jump to content

adiu74

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About adiu74

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/09/1974

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Leganza
  • An
    2000
  1. Va salut am o rugaminte, daca se poate ,posesorilor de Leganza vreau sa aflu care este dimensiunea jojei de ulei deoarece joja pe care o am eu este sudata si nu se vede bine max si min ma intereseaza macar distanta de la dopul jojei pana la nivelul de maxim ,mai ales ca la relanti cateodata se aprinde pentru foarte scurt timp martorul de ulei, va multumesc. Si inca o rugaminte pentru cei care au GPL pe masina ,am incercat sa fac autocalibrare si dupa ce incepe ,preia datele de la injectoarele pe benzina imi da eroarea ,,collector`s pressure 0,83 is incorrect.continue?`` dupa care masina se opreste,valoarea 0,83 nu este mereu aceeasi. Masina nu mai trece pe gaz ,cand este rece clipaie ledul cam o data pe secunda si dupa ce ajunge la temperatura optima incepe si clipaie mai des fara a mai face trecerea pe gaz. Calibrarea am incercat-o inainte de a schimba pompa de benzina , credeti ca are vreo legatura? Inca o data multumesc!
  2. ""Salut domnilor,sunt posesor nou de Leganza CDX an 2000,cutie automata, cu GPL secvential tomasetto stag 200 si am si eu o problema ca nu porneste pe benzina mai ales acum cand este rece,;am schimbat bujii Beru ,filtru benzina si filtru aer;pana sa vina frigul mai rau ,am pornit-o cu butonul de gaz apasat ,adica direct pe gaz ,dupa pornire am mers si pe benzina si pe gaz dupa aceea am oprit masina pe benzina dar a doua zi nu a mai pornit pe benzina,pur si simplu nu mai vrea,bateria este la incarcat momentan."" Va salut,imi cer scuze pentru intarziere , am adaugat 15L de benzina si am pornit masina cam la a 6-a cheie;,dar a doua zi nu a mai pornit, dau la cheie incearca sa porneasca dar se opreste,; am incercat pana aproape s-a descarcat bateria.Dupa ce am pornit masina si s-a incalzit pornirea se face fara probleme.Cred ca voi schimba si fisele de la bujii. Va multumesc pentru raspunsuri!
  3. Multumesc pentru raspuns, momentan in masina am benzina pana la prima liniuta si voi incerca sa mai adaug si va voi spune rezultatul.O seara buna!
  4. Salut domnilor,sunt posesor nou de Leganza CDX an 2000,cutie automata, cu GPL secvential tomasetto stag 200 si am si eu o problema ca nu porneste pe benzina mai ales acum cand este rece,am schimbat bujii Beru ,filtru benzina si filtru aer;pana sa vina frigul mai rau am pornit-o cu butonul de gaz apasat ,adica direct pe gaz ,dupa pornire am mers si pe benzina si pe gaz dupa aceea am oprit masina pe benzina dar a doua zi nu a mai pornit pe benzina,pur si simplu nu mai vrea,bateria este la incarcat momentan. As dori niste sfaturi pentru a reusi sa o pornesc macar sa ajung cu ea la service,ca acum fiind frig afara nu vreau sa incerc sa o pornesc direct pe gaz . Si daca se poate pentru cei care locuiesc in Bucuresti sa-mi recomandati un service bun deoarece vreau sa o pun pe un tester si sa fac si revizia la GPL ,am martorul ABS aprins,vitezometrul cand indica cand nu,iar cand nu indica viteza se aprinde martorul CHECK la o viteza cam de 90km/h , iar la caldura : intra caldura pe la duzele de caldura de sus si de jos dar sub ventilatorul de la aeroterma vine aer rece. Va multumesc!
 

×
×
  • Create New...