Jump to content

keim

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About keim

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo executive
  • An
    2004
  1. Am o problema la pornire cand este motorul rece, in special dimineata sau cand nu am mers o perioada mai lunga, la prima cheie porneste dar merge intrerupt cateva secunde (ne se ambaleaza, cum ar merge in trei) apoi se opreste . La a doua cheie porneste fara probleme, dar da senzatia ca nu ar avea curent, apoi merge foarte bine, cand se incalzeste porneste din prima fara probleme. Am instalatie gpl montata de 1 an, am facut revizie la instalatie, am 10000km de cand a fost montata, dar mentionez ca nu am schimbat bujii, fise etc. a mers foarte bine pana acum, multumesc!
  2. Am o problema la pornire cand este motorul rece, in special dimineata sau cand nu am mers o perioada mai lunga, la prima cheie porneste dar merge intrerupt cateva secunde (ne se ambaleaza) apoi se opreste (cum ar merge in trei). La a doua cheie porneste fara probleme, dar da senzatia ca nu ar avea curent, apoi merge foarte bine, cand se incalzeste porneste din prima fara probleme. Am instalatie gpl montata de 1 an, am facut revizie la instalatie, am 10000km de cand a fost montata, dar mentionez ca nu am schimbat bujii, fise etc. a mers foarte bine pana acum, multumesc!
  3. Buna ziua! Ma intereseaza oglinda retrovizoare dreapta, daca mai este de actualitate, carcasa oglinzii este de culoare neagra sau albastra? Sinele de pe plafon daca le aveti, modelul cu gauri pentru montare bare transversale si bineinteles pretul, pot sa le ridic personal. Multumesc!
  4. Si eu am bateria originala pe masina, dar da semne de oboseala. Acum nu stiu ce sa aleg dintre varta black de 56 ah sau energizer de 56 ah, ambele la acelasi pret!
  5. ma intereseaza o janta pe 14 fara cauciuc, dar sa fie buna si care ar fi pretul? multumesc
  6. Am vorbit cu cei unde am montat instalatia gpl, initial vroiau sa-mi mareasca la 35 grade trecerea pe gaz, ea este setata la 30 grade, dar pana la urma a ramas sa o testam dimineata cu motorul rece. Din ce am citit pe forum am vazut ca la unele masini trecerea pe gaz se face la 35 grade altele 40, as dori sa stiu ce temperatura este cea mai potrivita. Daca nu rezolv problema dupa ce o pune pe tester o sa incerc Dw Scan 100.
  7. Si la mine a aparut o problema, am instalatie tomasetto stag 200 plus instalata pe un cielo executive din 2004. Dimineata cand motorul este rece cand se face trecerea de pe benzina pe gaz si numai atunci cand sunt pe loc (ex sunt la semafor sau la o intersectie pentru a ma asigura), nu mai am pedala cand vreau sa plec motorul se opreste, pornesc si totul este ok masina functioneaza foarte bine (dar este enervant sunt claxonat, mi s-a intamplat o data sa fiu primul la semafor). Cand sunt in mers trecerea se face ok, nu am nici o problema, iar in timpul zilei totul este ok. Am mai constatat o problema, asta la drum lung pe la 110 - 120 km/h se prinde becul de check, dar nu sta aprins tot timpul (se aprinde, se stinge in intervale de aprox 10 / 20 min), in Bucuresti de cand merg nu mi s-a aprins niciodata, dar viteza de rulare este mai mica maxim 80 km/h. Multumesc!
  8. am rezolvat pana la urma, am reparat alarma si acum se blocheaza automat usile dupa ce pornesc masina
  9. Detin un cielo executive din 2004, cumparat recent, el are o alarma eaglemaster instalata care nu functioneaza (asa am luat-o), dar functioneaza inchiderea centralizata, nu stiu daca prin alarma sau prin modulul propriu de inchidere centralizata. Intrebarea mea este cine ma poate ajuta cu schema pentru montarea unui buton de comanda interior pentru inchidere centralizata sau un service in bucuresti pentru a repara acest tip de alarma (daca se mai poate repara). in principal nu ma intereseaza alarma doar inchiderea centralizata prin comanda din interior, mentionez ca am copil mic si vreau sa blochez usile. Am citit pe site ca se poate folosi un comutator pentru geam de la usile din spate pentru a bloca / debloca inchiderea dar nu stiu exact ce legaturi sa folosesc de la actuatorul montat in usa stanga fata. Apreciez mult raspunsurile date!
  10. Eu am montat pe un cielo executive din 2004 cu 47000 km o instalatie tomasetto stag 200 plus de 55 l, pret instalatie si montaj 2100 lei
 

×
×
  • Create New...