Jump to content

toplacservice

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About toplacservice

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.toplacservice.ro
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bd. Timisoara Nr 179 Sector 6 Bucuresti
  • Interests
    Top Lac Auto Service si-a inceput activitatea in anul 1995, in Bucuresti, ca unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie, printre primele dotate cu cabina de vopsit. Inca de la inceput am folosit exclusiv tehnologie germana şi produse de vopsitorie Glasurit.

    Activitatea noastra s-a extins treptat astfel incat in prezent serviciile noastre cuprind şi tinichigerie, mecanica, electrica si diagnoza computerizata pentru o gama larga de autoturisme si autoutilitare.

    Inca de la infiintare dorinta noastra a fost sa realizam o diferenta pe piata romaneasca atat in ceea ce priveşte calitatea serviciilor cat şi cea a relatiilor cu clientii. Le-am dorit de TOP şi credem ca am reuşit. Serviciile noastre au fost apreciate de catre numerosii nostri clienti, compania efectuand pana in prezent reparatii la un numar de peste 90.000 autoturisme.
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Opel
  • Model
    Astra
  • An
    2000
  1. Salut, vezi daca nu cumva este infundat stutul PCV din galeria de admisie. Ar tebui sa fie undeva in partea de jos a clapetei de acceleratie.
  2. Trebuie sa cauti un service care are un Laborator propriu de mixare a vopselelor, adica are cateva mii de cartele etalon de culoare, realizate prin vopsire reala, care ajuta la identificarea exacta si care acopera toata gama de nuante de vopsea auto existente in acest moment pe piata.
  3. Un mic joc axial, exista la orice planetara. Daca masina smuceste cand este accelerata usor, cred, mai degraba, ca este vorba de o uzura a tripodei (laleaua) dinspre CV. Inainte de inlocuire este bine ca un mecanic sa constate si el "smucitura".
  4. @mike_mocy Aceiasi problema pe Tico a fost rezolvata prin curatarea carburatorului.
  5. Sigur partea electrica a contactului este defecta.
  6. Circuitul de alimentare este alcatuit din rezervor, sorb, pompa de combustibil, filtru de combustibil, ... injectoare. Datorita supraancalzirii injectorului, în timp se obtureaza sau chiar se blocheaza orificiile prin care se pulverizeaza combustibilul. Injectorul este in galeria de admisie inaintea supapei de admisie in cazul injectiei indirecte. Dar la injectia directa, injectorul pulverizeaza combustibilul direct in chiulasa.
  7. Tremura deoarece scapa compresia pe langa un injector si merge practic in trei pistoane. Pe tester se poate vedea , se poate sa verifici compresia pe fiecare piston.
  8. Gasesti aici, sper sa-ti foloseasca: https://www.youtube.com/watch?v=g-6aegQj-Gg&hd=1
  9. toplacservice

    La Multi Ani

    Este bine sa spui La Multi Ani in fiecare zi! Va doresc la multi ani la toti!
  10. toplacservice

    Bancuri

    O femeie bătrână reclamă un viol la poliţie: P - Şi cum zici c-a fost, bunico? F - D-apoi, era noapte, întuneric, opreşte o maşină lângă mine, coboară unul, mă trănteşte pe capotă şi mi-a tras-o pe la spate. P - Şi, maicuţă, nu i-ai văzut faţa? F - D-apăi n-am apucat. P - Dar vreun semn particular, la vreo mână, ceva, un tatuaj? F - N-am văzut, maică, ce bezna era! P - Maşina ce culoare avea? F - Păi, ce să zic, era închisă, dar pe-ntuneric şi fără ochelari... P - Dar numărul? F - Aaaa, ce să zic...numărul a fost bun!
 

×
×
  • Create New...