Jump to content

pcd

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pcd

  1. Se poate folosi Liqui Moly Radiator Flush 300ml, dar atentie. am vazut situatii in care s-a folosit solutii de curatat ( desfundat ) calorifare si dupa un timp a inceput sa curga radiatorul de apa . Citeste cu atentie cum se foloseste, mai mult ca sigur se introduce in instalatia de apa a motorului se lasa sa functioneze un timp si apoi se goleste instalatia.Asta se intampla datorita starii radiatorului de apa ( Sunt patit). de asemenea verifica si cand iti declanseaza termostatul , de exemplu la mine declanseaza exact la 90 grd (Espero 1.5 16V)
  2. Atunci scapi doar cu remedierea problemei la furtun daca ai tinut din scurt cantitatea de antigel din motor.
  3. Imi cer scuze pentru greseala gramaticala , am transmis un raspuns in viteza intrucat am avut aceeasi problema acum doi ani si a trebuit sa inlocuiesc garnitura si sa rectific chiulasa. Acel furtun face legatura intre chiulasa si intrarea in radiatorul de caldura de aceea ai ramas fara caldura. Din cate spui ai mai vazut si in alta zi antigel sub masina. Inseamna ca nu ai mers doar cei 8 km fara antigel , doar ca nu a curs si antigelul din radiatorul de caldura. Nu sunt un geniu dar cand ai aceeasi problema si constati ce probleme ai avut si ce piese ai inlocuit sau reparat stii ce raspuns sa dai. Spor la reparat si sper sa fie doar furtunul.
  4. Intre chiuloasa si blocul motor se afla o garnitura.
  5. In cel mai rau caz te pregatesti de inlocuit garnitura chiuloasa si eventual rectificare chiuloasa.
  6. Verifica bobina din delco. Am patit ceva asemanator. La relanti mergea intrerupt iar in sarcina mergea bine pana am ramas in pana la 70 km de domiciliu. nu mai datea nici un pic de scanteie.
  7. Sonda este pozitionata pe chiuloasa si mai mult ca sigur sa fie sub galeria de admisie. Ai grija ca sunt doua sonde pe acolo . In link gasesti catalogul de piese. Este pozitia 21 in foaia cu chiuloasa . Catalogul complet il gasesti pe pagina web a celor de la autoradacini (www.pieseautoradacini.ro) http://comenzi.radacini.ro/CATALOAGE/Catalog%20NUBIRA%201/index_NUBIRA1.htm
 

×
×
  • Create New...