Jump to content

KMLon

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About KMLon

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/30/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    total dezinteresat
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo / Ford
  • Model
    Matiz SE Power / Focus Trend
  • An
    2004 da-n noiembrie / 2006
  • Nr. Inmatr.
    B 80 EZY
  1. intrebare...ca nu am vazut topic pe sb asta. nu-sh cine dreaq mi-a ciordit de la barele pentru portbagaj un capac care mascheaza surubaraia prinderii si acum arata ca dreaq. aveti idee de unde gasesc asa un capac sau trebuie sa-mi schimb teoretic toata bara? referitor la ochelarii pentru faruri, mie mi se pare ca sunt totalmente in plus. ce am vazut fain este autocolant negru intre geamurile laterale si plasa neagra aplicata pe aerisirea din bara fatza. astea da finutze si de efect. daca are cineva raspuns la intrebare raman indatorat ca ma streseaza rau problema. Danke
  2. Aripioara de pe BMW e pentru navigatie, GPS. K dealtfel si farfuriutza aia care se mai vede pe cata un Audi A6. Spinnere care sa mearga pe mtiz eu nu stiu decat unele pe care le-am vazut pe o berlina si arata jalnic. K un fel de mica elice k la palariutzele alea penibile. Plus ca sunt aplicate pe capac si nu au nici o treaba cu janta. Cand o sa vad spinnere adevarate pe 13" zau ca-mi vand Matizu' si mi le iau
  3. moi pentru capacul ala am toata stima ca si schimbatorul meu de viteze e tot pe "carbon". iar daca as pune si manerele de usa si prizele de aer carbon ar da chiar bine. nu zic ca ce aveti voi nu-si face treaba dar se poate si mai bine. Si daca se poate, de ce nu?
  4. Cu riscul de a va strica bucuria, cotiera in cauza e cam junghi. Am vazut-o si eu in vitan la 400k. Rareori am vazut prelucrare mai varza. Cine vrea sa vada una ca lumea, am postat poze pe "poze tuning matiz". Adevarul e insa, ca sunt putine modele care sa incapa in spatiul pe care il ofera matizul si ticoul si chiar si atunci trebuie facut rabat (ca se trage greu frana de mana, ca pui anevoios centura, ca n-ai s-o ridici neam pe verticala etc.) mai bine vedem cum putem sa punem mana pe alea "carbon" de le am eu in poze.
  5. treaba, multa treaba. si a picat taman joia. uite sambata ce frumos a fost, dadea bine ceva pe langa Herastrau. ap foto e la un coleg la suceava si pana vine de-acolo cred ca nu mai ramane nimic din volan. oricum cu putin noroc, luna asta punem jante.
  6. N-am marea cu sarea dar mi se par de mare bun simt. Eu personal mi le-as pune si azi dar sunt de pe 1 site italian si e cam greu sa pun mana pe ele. Referitor la cotiera, cred ca brusc junghiul ala din targ (pe care btw au vreut sa mi-l vanda si mie unii cu 400k) nu mai pare atat de dragutz (ceea ce nici nu e ca are niste bavuri de te ia naiba si sertarasele alea se deschid si se inchid de fiecare data altfel)
  7. io vreau macar cotiera si maneru' de la frana de mana
  8. nu-i de ras ca asta chiar freaca undeva. Ata ete, macelarii aia din targ. oricum pana saptamana viitoare il fac se mearga singur. Io sa-i zic "dreapta", si el sa-ntrebe "cat stapane?" Oricum bine ca l-am rezolvat sa pot sa ma concentrez pe jante. Apropo, chiar daca sunt 1 pic off-topic, e ceva de capul jantelor alora din aliaj de la daewoo (care se gasesc si la metro mai ieftin)? Ca pe 13 in targ erau 14 mil fara TVA (da mishto de tot)
  9. Habemus volan... ...TypeR, din targ. 1900000 cu montaj cu tot. Daca maifac niste reglaje, o sa stea si drept si o sa si claxoneze Altminteri dragutz!
  10. sa stii ca alessio sunt. am gresit eu. dap, alea cu 5 spite late. chiar sunt curios cat a bagat in ea (masina) ca mi se pare ca ce-i facut e de calitate. ma rog, acum sa bagi intr-un matiz pana face cat un 206 iar nu mi se pare normal oricum pe don'shoara am remarcat-o si eu. matizu ala l-am vazut cand aveam audi si chiar nu consideram matizu' o masina si tot mi-a placut. ete ca lucrurile s-au schimbat in legatura cu faza cu bordul vopsit. presupun ca tre' dat jos, nu?
  11. mai dragilor, eu poze n-am de postat dar pot sa le pov. cel mai misto matiz din buc e al unei tipe. e vopsit mov, iar de la nivelul geamurilor in sus argintiu. jante (BBS cred) de 14". Beton. Are ceva ce nu au multe matizuri tunate: bun gust. Alta chestie interesanta pe care am vazut-o, culmea - tot la o femeie - portiunea din plastic negru a bordului era vopsita in culoarea caroseriei. Da binisor. Oricum, cea mai grea chestie e sa nu o dai in kitch.
  12. pai de pormit l-am pornit. ideea e ca la cat de frig era afara, nu puteam sa-mi dau seama daca functioneaza sau baga de afara "neprelucrat".
  13. chiar asa de xemplu nu e pt ca eu mi-am luat masina in toamna cand deja era frig si abia cand s-a facut mai cald am vazut ca aer conditionat - pauza. motorasul se aude dar probabil nu mai am freon. cam cat costa o reparatie din asta? poblema 2, mi s-a ars becul de la plafoniera si am inteles ca este cea mai rara piesa din tot matizul. asa e?
  14. Bonjour, primul mesa si deja o problema: am 14000 km si nu am fost la nici o revizie. Se duse garantia sau se mai poate face ceva? O zi buna
 

×
×
  • Create New...