Jump to content

cosmin_denis

Membru în rodaj
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Din
    cluj-napoca
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    cj 34 pam
  1. Cautam oameni care stiu cele mai bune surse, ca mai degraba te uiti peste ceva recomandat de cineva inaintea ta decat sa faci d ecapul tau. Recomandarile merg in ziua de azi, deci nu ma incred numai in google, de obicei. Asadar, mi-a fost recomandat https://www.facebook.com/cupamondiala/app_659736500749082 si din cate am vazut exista si aplicatie pentru mobil tot aici. Cine este interesat cred ca e rapid si merita instalat gratuit.
  2. Sunt fan al fotbalului nemtesc si brazilian, stie cineva un program de meciuri si rezultate pe net, undeva?? Sper sa fie pe aici cineva care se pricepe si urmareste campionatul mondial 2014.
  3. BOR nu plateste impozite si taxe. la fel nici capul acestei institutii. Ideea e ca nu lemnul de apara. Mi se pare ca ateii nu prea stiu sa priveasca in perspectiva sau sa ia esentialul din ceva, sa iei totul mot-a-mot cred ca e, intr-adevar, periculos, si nu numai legat de biserica ci orice subiect legat de viata.
  4. cosmin_denis

    Bancuri

    )))))) )))))) De fiecare data cand le citesc ma infunda rasul. Ma simt obosit cand vin de la munca si citesc cateva bancuri de aici si instant ma pun pe picioare, e fenomenal cu bancurile astea.
  5. Legat de intamplare am patit-o cu matusa noastra, are 96 de ani, e perfect lucida doar ca nu vede bine. E foarte incapatanata si i-am spus mereu ca atunci cand suna cineva la usa, sa nu deschida si sa nu vorbeasca nici prin usa. Trebuiau, intr-o zi, sa vina cei de la control cu centrala, iscir-ul daca nu ma insel, si... omul bate la usa, ea raspunde, el ii spune cine e si ea ii deschide... Noroc am avut ca el avea dinainte numarul nostru de telefon si ne-a sunat, in timp ce era acolo: ca a intrat si ca e foarte mult fum, a spus ca a inchis gazul iar matusa, foarte relaxata, biata, ca ea n-a facut nimic. Am venit toti intr-un suflet acasa si am vorbit cu ea dar degeaba. Face cum vrea. Chibriturile nu le mai lasam la indemana ei, insa cu usa, sper ca i-am secat nervii cu repetari : sa nu mai deschida nimanui. Replica ei permanenta si relaxata: apai, ca nu mi-or face nimic, cine sa vina?? nu exista asa ceva...
  6. Oldies, reggae, clasica si compozitii de pian. Pianul imi place foarte mult, am facut si eu cativa ani la rand de performanta. Recomand si piesa asta modificata un pic, dar sound-ul este superb, parerea mea: http://www.youtube.com/watch?v=4Zrd4UsyKO4.
  7. cosmin_denis

    Youtube

    Vai de mine, am cazut de ras la video-ul cu Panda Foarte tare, nici pisicile din video-urile anterioare nu au fost de neglijat !
  8. Eu citesc cartea Simulacre si simulare de Baudrillard, in timp ce soata conduce
 

×
×
  • Create New...