Jump to content

saka

Membru
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by saka

  1. Macar o cafea sa fie castigul... Multumesc pentru vot.
  2. Daca nu e cu suparare, cer si eu un mic ajutor, adica un vot, la un joculet online pe care il joaca a mea sotie... Aici e link-ul.. Multumesc anticipat.
  3. Nici eu nu pricep. Eu stiu ca depasirea se face pe partea stanga cu 2 exceptii: tramvaiul, si o masina incadrata sa vireze la stanga. Deci, daca eu sunt incadrat sa intru la stanga (pe ulita spre casa) ala din spate nu are voie sa ma depaseasca pe stanga. Daca se plictiseste in spatele meu, poate legal sa ma depaseasca pe dreapata.
  4. saka

    Valeo

    Scriu din nou aici. Dupa 50.000 km, ambreiajul Valeo patineaza. Probabil placa de presiune (nu am ajuns inca sa desfac). Fara nici un semn care sa prevesteasca asta. Si nu sunt genul care sa conduca cu piciorul pe pedala de ambreiaj. Sunt destul de dezamagit, la 50k km sa tot schimb ambreiajul
  5. S-o stapanesti sanatos si fara incidente.
  6. In urma cu cateva saptamani am intrebat la rxm in iasi, si costa 150 de lei unul.
  7. saka

    Youtube

    Asta seama cu motanu meu. aici. Cu al vostru nu seamana?? ))
  8. saka

    CATERINCA

    Cine imi poate face rost de versurile la piesa asta?
  9. saka

    Bancuri

    Angela si Maria. Angela:ai auzit fata ca anul asta se poarta sexul in ureche. Maria:tu esti nebuna cum sa o bag in ureche vrei sa raman surda. Angela:esti proasta atunci pana acum de ce nu ai ramas muta
  10. saka

    Youtube

    Si dupa aia cumperi o consola de asta.
  11. saka

    Youtube

    Femeia perfecta )
  12. Am facut ITP-ul saptamana trecuta in Iasi. Costuri: - 85 lei taxa initiala; - 50 lei revenirea; - 40 lei taxa "extra". Plus costuri cu celelalte remedieri (schimbat "kitul amortizor" fata (dr. si stg.), am schimbat si uleiul si filtrele, ca sa fiu cu sufletul impacat). Plus costul a 2 spalari intr-o saptamana.
  13. Am fost azi sa intreb in Pascani daca se poate scoate masina de la finante fara act de la politie, si duduia mi-a raspuns ca NU. Nu a auzit niciodata de asa ceva. Cu ce argumente as putea sa ma mai duc la ea?
  14. La 78.200 km am schimbat bratul cu pivot dreapta fata. Ar fi trebuit schimbat de la 70.000, dar am uitat. Acum mi-am amintit ca incepuse sa troncane destul de tare. Ca simptome: trancanea cand schimbam din treapta 1 in 2, in curbe la viteze mici. La gropi nu troncanea f tare, si nu intotdeauna. Costul piesei a fost 42 lei. Mai nasol ca acum sta volanul spre dreapta, trebuie sa ma duc sa-i fac unghiurile.
  15. La mine la Matiz, cand patina ambreiajul, cel mai bine imi dadeam seama in felul urmator: la 30 kmh, bagam treapta a III-a (era subturat motorul), si bagam acceleratia blana la podea (in fine, apasam pe acceleratie sanatos). Motorul se auzea cum se tureaza, dar viteza de deplasare nu crestea imediat, ci cu o oarecare intarziere. Daca gresesc metoda de diagnosticare, sa ma corectati. Bafta.
  16. Toti fumatorii au rude sau cunostinte care au fumat ca turcii, si au trait 100+ de ani, eventual au murit calcati de tren, in nici un caz tigara nu le-a venit de hac. Am fumat 10 ani, de la 14 ani pana la 24. M-am lasat de fumat pt. ca sunt zgarcit, si nu am vrut sa mai dau banii pe tigari. Incepusem sa fumez tigari de la moldoveni ca erau mai ieftine, dar rele in draci. Cred ca vointa e cea mai importanta. Si nici eu nu puteam sa vad viata fara tigara. Cel mai mult i-am simtit lipsa la baut. Au trecut 2 ani de cand nu am mai fumat si sper sa nu ma apuc prea curand.
  17. Cine are prepaid la DigiMobil? Ca sunt curios de unde l-a luat. Mai bine spus, cred ca a bifat gresit.
  18. Am achizitionat un Samsung F1045A, slim. Pare ca merge ok. Poza reala: Pot alege ca temperatura apei sa nu fie schimbata, sa fie cea din reteaua de alimentare. Acum intrebare de zgacit: cum e mai ieftin? Sa o las sa incalzeasca apa rece, sau sa o alimentez la apa calda?
  19. Da ma Lauryca. O masina de barbat adevarat trebuie sa aiba 150 CP si motor de peste 2 litri. Si ma mai enerveaza femeile astea care poarta pantaloni. Pantalonii nu sunt pentru barbati? Eu zic sa-i pui un "aptzibild" cu "Tunning" si ornament cu lezi, s-o faci mai masina de barbat. Off-topic: De ce oare am sefa? Asta nu trebuia sa fie acasa la coada cratitei?
  20. Sa vii s-o uzi. Sa va poarte sanatosi.
  21. Adica in reteaua Prakticer o sa fie instalatii GPL pt. matiz, cu butelie toroidala? Sau o sa-ti aduca tie o instalatie la comanda in Prakticer?
  22. Mai scriu un consum, de data aceasta mixt, realizat pe 1500 Km : 6,8l la 100 km. Cred ca traseele au fost 50% oras, 50% exterior.
  23. saka

    Radioamatori

    Salut. Nu ma pricep la statii CB, dar as vrea asa ceva pe masina. Cred ca ar fi utila. Dar ceva portabil, fara antena pe masina, gen Walkie-Talkie, nu sunt? Am gasit asa ceva, o fi buna? aici
 

×
×
  • Create New...