Jump to content

NEOisme

Membru
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

About NEOisme

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/11/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    neo_one09

Profile Information

  • Interests
    Audio , Tuning Matiz in mare parte ...
  • Din
    Slatina
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    OT-01-MUS
  1. Acelasi lucru il pot zice si eu,Matizaurul meu a avut mai multe crize de personalitate...s-a crezut Hummer,BMW ) ...Dar sunt multumit de el,si-a indeplinit cu brio toate "testarile"... My Matiz Is Fantastic
  2. Matizul nou,am facut cu el pana acum ~24k km,iar ca probleme (de care nu ma consider vinovat ): - cutia de viteze imi agata; - scartaie usa dreapta-fata; Cam atat am observat eu la el,desi sunt sigur ca mai are si alte probleme,ideea e ca nu prea le aud(troncanit,zgaltait si alte onomatopee)
  3. Slatina-Craiova si inapoi...14% dar vreau sa zic ca am exploatat masina in draci.La modul ca ar fi trebuit sa primesc destule amenzi de viteza pe drum(156kmh Ganeasa-Slatina) iar in oras iar am omorat-o.Am vrut sa vad.."cam cat o consuma Matizu' omorat..'' Raspuns: (al meu a consumat 18l Slatina-Craiova si inapoi si ce am mai facut in Craiova cativa km).Asa in oras consuma cam 8%.
  4. Daca il mananca...s-a scarpinat
  5. Asa asa...continuati ca incep sa ma prind de idee
  6. Repet LYM,ideea de baza era ca el mergea foarte incet,in spatele unei dube...si DA...ochii in oglinda!Cum nu vezi un motociclist,asa nu poti vedea nici masina aia mare care "iti iese din scurt"
  7. Ce am scris mai sus, ce ironie a sortii.Azi mi-a facut un prieten accident,el nu are decat cateva zgarieturi bune,si piciorul luxat,dar motocicleta e varza.Un sofer Cielo a dat cu spatele sa iasa dintr-o parcare , tipu asta cu motocicleta fiind in spatele unei dube.Mosu a vazut ca trece duba si da-i tata in spate de mi l-a facut pe asta praf,l-a aruncat peste portbagaj.Important e ca e bine ca nu a fost mai rau.Asa ca baietii,va rog mai multa grija la motocilisti.Salut!
  8. Naspa cu motociclistii.Am multi prieteni motociclisti,intr-adevar sunt si ei nebuni,dar nici soferii nostri nu sunt obisnuiti cu ei.Cat despre cei cu scutere nu ii inghit de nicio culoare.Toti parca au Harley sau mai stiu eu ce bolid,asa conduc de mandrii,iar majoritatea din ei habar nu au de 3 reguli de circulatie.Noroc acum ca s-au mai pus gaborimea pe ei sa poarte casca,ca altfel...Cat despre accidente,decat o tamponare cu o casa a 2a zi dupa ce am laut permisu dar a trecut,m-a asezat la locu meu...asa accidente am vazut destule,foarte multe,pot spune ca in mai toate a patit-o cine mergea regulamentar...asta e partea trista.
  9. Deci fara precatalizator si catalizatorcu toba sport ,mai multi cai? Ca daca e la o adica,vad eu cum fac ITP,nu e vorba de el,ci de frica sa nu imi ridice certificatul
  10. Stiu,ai dreptate...eu mi-am luat o toba sport, dar deh,ca un fraier am uitat sa ma mai uit si cum vine evacuarea,sa aflu ca nu este in "linie dreapta" ca la alte masini.Acum trebuie sa caut alta toba care sa se potriveasca la matiz,ca presupun ca nu are rost sa incep sa o carpesc pe ailalta s-o fac sa se potriveasca.In orice caz,nu recomanda nimeni sa se scoata filtrele de pe toba stock nu?
  11. Sa fie asa cum zici tu...cat mai stau prin tara, poate i-oi pune si toba...desi la un matiz nu vad ce putere sa mai scoata
  12. Am vazut cat se agita lumea pe aici pentru o toba sport, va dau toata dreptatea, si pe mine ma intereseaza mult de tot topicul.Dar vreau sa va spun ca eu am ceva pe Bubu care suna cu mult mai bine decat o toba,sau in orice caz..Eu am toba lui originala,desi nimeni nu crede. Filtru de aer conic, 1mil cu tot cu taxe de curier, puterea pot sa zic ca o imbunatateste,nu mult dar simtitor, iar sunetul mi se pare extraordinar.Asa ca "stats" pana acum nu am incercat-o la sange,dar poate sa ia 110 in viteza a 3a (dupa care se taie alimentarea) si maximul meu desi cred ca putea si mai mult, a fost 160 (dar din pacate mi s-a terminat drumul si nu am mai avut unde s-o calc ) ) Poze mai jos. Salut!
  13. De aici o vad @Sn|peR Spor la lucru in continuare..sa ne arati boxele
  14. Eu mi-am luat niste proiectoare Type-R pe care am dat 35 RON..sincer sa fiu..sunt multumit de ele..isi fac datoria..si arata bine..
  15. Am si eu un track Pioneer (vechi ce-i drept,dar si-a scos banii din plin...)2 JBL de 30 W de 13'' si 2 Sony Xplod ovale de 60W..pun poze ca nu prea imi place sa dau codul de bare si toate specificatiile tehnice..Dupa ce imi schimb track-ul,imi voi lega si un subwoofer..trimit poze si cu ele O sa imi pun si in usile din fata boxe ,dar asta cand mi-o lua niste fete de usi ca-lumea si un amplificator,ceva...Noroc
 

×
×
  • Create New...